Uri Geller újabb országokban keresi utódját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy olyat én is megnéznék. Amugy én ezt az egész mûsort szarnak tartottam, láttam 2 részt<#levele>
"mi másnak köszönhetõ, hogy újabb országokba látogat el? " >> kevés lett a zsetonja biztos... Mindenesetre én láttam uriról ilyen leleplezõ videót is, nos elgondolkodtató 😊 (e szerint egy egyszerû csaló 😄)
<#nevetes1>
Akkor mégis jó valamire a TV2 kifejezés😊

m minnifield
mentalista?

borsmenta
fodormenta
vizimenta
macskamenta
lómenta
csombormenta
laposmenta

<#worship><#taps><#eljen> hát ez kurv@nagy!!!

Ezt felírtuk, arra az esetre ha megint lesz tv sarc!

Tinman
Persze a nappaliban van a TV1 azt asszony nézi, a TV2 a hálóban van azon én konzolozok, meg NGC-zek :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egyszer elmegyek egy elõadására és én fogom a szögbelövõt a fejéhez szorítani de akkor lehet akármekkora mentalista tuti célba találok 😉
TV2-t nézi még valaki?

Drága Budán a telek. 😊

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

itthon elég sokan így gondolkoznak, de a többség nem csak akkor dolgozik, ha elfogyott a pénz, hanem akkor, amikor tud szerezni pénzt.
MeoH
Maris elfogyott a love?

fuck mmo's..i.,

na itt van a kulcsszó : "bûvésztehetsék"
Én ugy tudom, hogy Uri Geller nem bûvész, hanem parafenomén, ami nem egyenlõ a bûvészkedéssel...
Innen mindenki azt gondol amit akar...
vajon kiki
ja és végre : DÓGOZJÁL !

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
Menjél el a te orrszágodba !

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s