15
Különböző domain egy tárhelyre
-
bibokl #15 lehet, hogy a legegyszerűbb, ha mindegyik domaint egy helyre irányítod, titkosítottan, így a látogatók nem látják, hogy át van irányítva, ezt csak te tudod -
terencehIII #14 üdv
valaki részletesen eltudja mondani hogy extra.hu -s oldalt hogy tudok átrakni www.co.cc -re egyszerűen már nem tudom hol keresemm mert az extra.hu-s leírást nem nagyon értem -
#13 Nem hiszem, mert akkor probléma lenne minden tárhelyszolgáltatónál, ahol akár többszáz tárhely van egy IP-n. -
#12 A keresők nem IP-t vagy domaint néznek, hanem az azokon levő web tartalmakat.
Egy IP-re akárhány domain mutathat, akár ugyanoda, akár mind más, a szerveren szereplő könyvtárra (virtualhost-okkal pl.)
IP-Domain1-vhost-dir
.|\....................\vhost-dir
.\..\Domain2-vhost-dir
..\....................\vhost-dir
....\Domain3-vhost-dir
.......................\vhost-dir
-
#11 ez ni
sztem topiknyitó elfelewjtette a topikját -
#10 nekemis -
ldavid #9 valami hasonló tényleg volt pár hónapja -
Thanatos #8 *ugyan az lesz egy tárhely esetében
kcisit összekuszálodott :D sorry :D -
Thanatos #7 viszont a keresők az ip-t figyelhetik nem? és az uyge ugyan az elsszegy tárhely esetében a domain hiába más -
#6 Csak nekem van dejavu érzésem, és tényleg volt ilyen topic, vagy hiba van a mátrixban? -
#5 beléptetők nem jók seo szempontból sztem. -
#4 De ha csináls egy index lapot amire teszel 3 buttont:
Szex Pia Drog
már kész is a 3 oldal és szvsz ugyanugy megtalálják a keresők... -
Shadow_THH #3 nem fog hátrányosabb helyzetbe kerülni, csak mindegyiket be kell regelni
/topig -
#2 Nem, mert ez technikailag ugyanúgy néz ki, mintha külön "tárhelyre" kerülnének, annyi különbséggel, hogy neked csak egy FTP accod lesz. (Az FTP accountok száma viszont a keresők szempontjából lényegtelen.) -
Portosz1 #1 Sziasztok!
Szeretnék több oldalt, de egy tárhelyre.
A következőképpen gondoltam (mondjuk legyen 3 honlap):
A tárhely főkönyvtárába három különböző mappa létrehozása mindegyik honlapnak.
A mappákba feltöltöm a különböző honlapokat.
A három különböző domain nevet, mindegyiket ráirányítom a hozzá tartozó mappára.
A honlapok egy MYSQL adatbázist használnak.
Kérdésem:
Amennyiben így oldom meg, az oldalam nem fog hátrányosabb helyzetbe kerülni a keresőkben, mintha külön tárhelyen lenne mindhárom honlap?