Van képünk hozzá: Underworld 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre egy jó filmrõl is lehet hallani!
Ki szeretném deríteni mi az a zene ami az Underworld 1. részének a végén hallható, közvetlenül a végefõcím zenéje elõtt, olyan mint egy szimfónia, és akkor megy röviden, amikor Kate B. narrátori hangon vázolja a történteket, és közben mutatják ahogy a vér becsordogál Marcus sirjába. Megvettem direkt a Soundtrack CD-t, de azon ez a rövid részlet sem található meg sajnos!
Ha tud valaki segítsen kérem! Köszönöm elõre is! [email protected]
Ha már valaki akkor Rhona Mitra nagyon jó választás Beckinsale helyett. Még hasonlítanak is egy kicsit. A Doomsday-ban valóban meggyõzõ volt Rhona. Én is adok esélyt a filmnek. Remélem jó lesz.
Amugy Rhona Mitrát a láthatatlan emberben Kevin Bacon jól megerõszakolja <#vigyor1> ...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ezt de utalom! Mikor mindig valami elozmenyt csinalnak, hat a f.sz ki van ettol mar.
Diesel baratunk viszont jo lenne ha tenyleg benne lenne a Riddick 3-ban.😊
ffxi
Kár, hogy Kate nem lesz. Viszont Mitra-t láttam Doomsday-ban. Adok neki egy esélyt, mert abba nem volt rossz.

Fákjúal!

ja tévedtem ha jön a money man, akkor lehet vin diesel is jöhet, de ha nem lehet bepróbálják lehet mással szerintem..
http://www.cinemablend.com/new/Riddick-Director-Willing-To-Make-Another-Riddick-Movie-6979.html
mindjárt utána nézek még régebben olvastam egy kis hírt, de nem emlékszek hol, amúgy lehet ez is csak etetés. Annyi volt ahír, hogy Dvd-n jó teljesített,ezért a rendezõ (david T.. mit tudom ki) megcsinálhatja a trilogia 3.részét,persze nem kap túl sok lóvét így valószínû Vin D.barátunk kimarad
Szolnokboy1
sztem a 3 Mitra miatt lesz nézhetõ. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Riddick-bõl 3.? ezt hol olvastad, dobj máe egy linket hozzá, érdekelne mert én nem találtam sehol.
A Underworld 2 csak Beckinsale miatt volt nézhetõ.. A 3 így felejtõs.

Amúgy úgy néz ki lesz 3.Riddick film és Vin Diesel nélkûl! :-)
Underworld 3 Kate Beckinsale nélkül??? De miért??? Ez olyan mintha csinálnának egy Riddick filmet Vin Diesel nélkül. Én ezt nem értem. A másik, hogy a diszlettervezõ vagy mi lesz a rendezõ??? Mi lesz ez?? Valami Fan videó?? Látom elõre egy elég gyenge film lesz sztem.
Matthew Broderick játszotta a Godzillában Dr. Niko Tatopoulos szerepét, aki az a kotnyeles csóka volt és persze mindenhez értett ami kicsit is eltért a normálistól 😄

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

keveritek a szezont a fazonnal 😊 De való igaz a Tatopoulos név onnan ismerõs lehet! Lásd:
Patrick Tatopoulos
Dr. Niko Tatopoulos - Godzilla

Amúgy várom már a filmet nagyon 😊

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

Õ kreálta a Godzillát, ugye? Sajnálom, hogy Kate-baba kimarad belõle 😞
Trisztin
lehet,hogy én vagyok kultúrálatlan,de a rendezõ neve maximum a GODZILLA filmekbõl ismerõs...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören