Will Smith a legjobban fizetett színész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy tévedésbe vagy,inkább téged kéne berakni az általad nagyratartott banánfaló majomfalka közé hogy élvezd kicsit a társaságukat 😉
Bavátom vagy! 😄
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Persze hozzátartozik hogy producerként is beszáll a filmjeibe tehát õ nem csak lekaszálja a pénzt, hanem elõtte befektet.
Kaliforniából jöttem.
Egyébként én is komázom Willt. Tudja hol a helye, és teszi a dolgát. Ez bõven elég.
Egyébként én is komázom Willt. Tudja hol a helye, és teszi a dolgát. Ez bõven elég.
Vagy inkább Will Smith a világ legjobban fizetett majma.Az állatkertbe biztosan büszkék rá...
Mindkettõ kedvencem. Komolyan.<#hawaii>#hawaii>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem az összes filmje tetszett, bármennyire hihetetlen, megvan mindegyik DVD-n a szép dobozában, sõt az elsõ sorozata is tetszett amiben egy gazdag családhoz utazott, nem emlékszem a címére de azt tudom, hogy tetszett. Viasat adta tavaly (is). Nem érdekel, hogy mennyit keres, amíg engem szórakoztatnak a filmjei, tõlem fél amerikát is megveheti.
Will Smith a világ egyik legjobb színésze, nem tudom miért kell így leszólnotok. Feliratosan nézzétek meg a filmjeit, úgy szerintem sokkal jobb. Na jó van néhány filmje ami nekem se jött be annyira pl.:Man in Black,Wild Wild west de mellett olyan jó filmekben is játszott mint az Ali, The Pursuit of Happyness, Hitch, I am Legend....
Szóval össze sem lehet hasonlítani Steven Segallal. Mellesleg már kétszer jelölték oscar-ra is.
Szóval össze sem lehet hasonlítani Steven Segallal. Mellesleg már kétszer jelölték oscar-ra is.
"Stewn Segalhoz meg ne hasonlítsuk már, õ még arra sem képes, hogy fapofán kívül mást is vágjon"
Sokkal többre Will Smiths sem képes. Vagyis bocs, õ már reppelt is korábban, Segal meg gitározik, úgyhogy sok különbség nincs köztük, de ilyenen kár vitatkozni.
Sokkal többre Will Smiths sem képes. Vagyis bocs, õ már reppelt is korábban, Segal meg gitározik, úgyhogy sok különbség nincs köztük, de ilyenen kár vitatkozni.
Nemtom ezt miért nekem cimezted, én épp ezt mondtam, hogy irreálisan túlvannak fizetve
Na az aztan nagy film
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
I AM LEGEND!
I AM LEGEND!
Will Smith olyan ember, akit nagyon könnyen megszeret az ember. Elég jól néz ki, de azért hibái is vannak. Nem véletlenül õ a legjobban fizetett színész. Számomra az a meglepõ, hogy Jennifer Aniston mit keres ezen a listán.
Olyan ez, mint a focisták fizetése.
A reklámokból, hirdetésekbõl, közvetítési jogokból bejön annyi, hogy ilyen sokat keressenek. (Abba bele se merek gondolni, hogy a háttérben mekkora összegek forognak.) A legelején Puskásék még keveset kaptak. De ahogy nõtt az igény a foci iránt, egyre nagyobb pénzeket költöttek arra, hogy a legjobb játékosok legyenek a klubban. (Szinte minden 5. évben megdõl a legdrágább focista rekordja.)
A mozifilmeknél is hasonló a helyzet. Ha Will Smith több millió dollárt elkér, és még így is busás haszon lesz a projekten, akkor kifizetik.
Az egész média kicsit 'ha mindenki adna egy forintot a világon, most milliárdos lennék' effekthez közelít. Senki nem ad sokat, egy mozi jegy ára, havi elõfizetés a TV-re - de ezek a kis összegek tömegesen feltorlódnak... - lehet kaszálni.
A gond viszont az, hogy sokkal hasznosabb munkák is vannak, mint filmek készítése, vagy a foci. Ha ezek egyik napról a másikra kitörlõdnének a kultúránkból, nem lenne semmi. Ezzel szemben egy villanyszerelõ, fodrász, asztalos mindig kelleni fog. Mégis keveset keresnek.* (Talán pont azért, mert gyakran van szükség rájuk, és ha drágák lennének, megállna az élet.)
Végeredményben: ezek a sztárok a kultúrán élõsködnek.
A reklámokból, hirdetésekbõl, közvetítési jogokból bejön annyi, hogy ilyen sokat keressenek. (Abba bele se merek gondolni, hogy a háttérben mekkora összegek forognak.) A legelején Puskásék még keveset kaptak. De ahogy nõtt az igény a foci iránt, egyre nagyobb pénzeket költöttek arra, hogy a legjobb játékosok legyenek a klubban. (Szinte minden 5. évben megdõl a legdrágább focista rekordja.)
A mozifilmeknél is hasonló a helyzet. Ha Will Smith több millió dollárt elkér, és még így is busás haszon lesz a projekten, akkor kifizetik.
Az egész média kicsit 'ha mindenki adna egy forintot a világon, most milliárdos lennék' effekthez közelít. Senki nem ad sokat, egy mozi jegy ára, havi elõfizetés a TV-re - de ezek a kis összegek tömegesen feltorlódnak... - lehet kaszálni.
A gond viszont az, hogy sokkal hasznosabb munkák is vannak, mint filmek készítése, vagy a foci. Ha ezek egyik napról a másikra kitörlõdnének a kultúránkból, nem lenne semmi. Ezzel szemben egy villanyszerelõ, fodrász, asztalos mindig kelleni fog. Mégis keveset keresnek.* (Talán pont azért, mert gyakran van szükség rájuk, és ha drágák lennének, megállna az élet.)
Végeredményben: ezek a sztárok a kultúrán élõsködnek.
ezt nem tudhatjuk, csak azt, h ennyivel kevesebben kíváncsiak rá. 😉
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
mondjuk úgy, hogy õ kapja a legjobb filmeket. persze ehhez az is kellett, hogy elõtte már letegyen valamit az asztalra.
Stewn Segalhoz meg ne hasonlítsuk már, õ még arra sem képes, hogy fapofán kívül mást is vágjon.
Stewn Segalhoz meg ne hasonlítsuk már, õ még arra sem képes, hogy fapofán kívül mást is vágjon.
kíváncsi lennék egy "legenda vagyok" film esetében ha Te vagy én játszanánk a will smith szerepét egy átlag nézõ esetében a szinészi teljesítményünk mennyivel lenne kevesebb. De annyival biztosan nem kevesebb, mint amennyi fizetési különbségek vannak. Nem tudok napirendre térni miért ér annyi pénzt az õ szerepe, mint az én 999999 évi munkám... Ennyire szarul dolgozok?!
Megis érdemli ?
Rengeteg ugyanilyn jó vagy jobb színész van a világon, aki ezekhez a gázsikhoz képest éhezik.
Rengeteg ugyanilyn jó vagy jobb színész van a világon, aki ezekhez a gázsikhoz képest éhezik.
Szerintem ez csak Amerikai statisztika. Egyébként szerintem Will Smiths érzelmi megnyilváulásai, majdnem Steven Seagal szinjén van. Ezt bebizonyította az I'am Legend-ben is. Én nem tartom karakteres színésznek, de ez csak az én véleményem.
Gondolom az, hogy a gázsijához képest mekkora a bevétel, tehét pl. ha kap 10 millát akkor147,3 milliót hoz )gondolom én, de lehet, hogy tévedek).
Egyébként meg, meg is érdemli mert õ ellentétben sokan másokkal jó színész plusz sok fajta szerepet is el tud játszani és azok jól is álnak neki.
Egyébként meg, meg is érdemli mert õ ellentétben sokan másokkal jó színész plusz sok fajta szerepet is el tud játszani és azok jól is álnak neki.