26
-
katarzis #26 Nagy tévedésbe vagy,inkább téged kéne berakni az általad nagyratartott banánfaló majomfalka közé hogy élvezd kicsit a társaságukat ;) -
#25 b34 -
#24 Bavátom vagy! :D -
#23 te szemét rasszista -
Loverman #22 Persze hozzátartozik hogy producerként is beszáll a filmjeibe tehát ő nem csak lekaszálja a pénzt, hanem előtte befektet. -
#21 Kaliforniából jöttem.
Egyébként én is komázom Willt. Tudja hol a helye, és teszi a dolgát. Ez bőven elég. -
#20 gratulálok te rasszista fasz. jó kis feka cellába veled. -
katarzis #19 Vagy inkább Will Smith a világ legjobban fizetett majma.Az állatkertbe biztosan büszkék rá... -
#18 Mindkettő kedvencem. Komolyan. -
#17 Nekem az összes filmje tetszett, bármennyire hihetetlen, megvan mindegyik DVD-n a szép dobozában, sőt az első sorozata is tetszett amiben egy gazdag családhoz utazott, nem emlékszem a címére de azt tudom, hogy tetszett. Viasat adta tavaly (is). Nem érdekel, hogy mennyit keres, amíg engem szórakoztatnak a filmjei, tőlem fél amerikát is megveheti. -
berserk87 #16 Will Smith a világ egyik legjobb színésze, nem tudom miért kell így leszólnotok. Feliratosan nézzétek meg a filmjeit, úgy szerintem sokkal jobb. Na jó van néhány filmje ami nekem se jött be annyira pl.:Man in Black,Wild Wild west de mellett olyan jó filmekben is játszott mint az Ali, The Pursuit of Happyness, Hitch, I am Legend....
Szóval össze sem lehet hasonlítani Steven Segallal. Mellesleg már kétszer jelölték oscar-ra is. -
scagnetti #15 "Stewn Segalhoz meg ne hasonlítsuk már, ő még arra sem képes, hogy fapofán kívül mást is vágjon"
Sokkal többre Will Smiths sem képes. Vagyis bocs, ő már reppelt is korábban, Segal meg gitározik, úgyhogy sok különbség nincs köztük, de ilyenen kár vitatkozni. -
BobaFett #14 Nemtom ezt miért nekem cimezted, én épp ezt mondtam, hogy irreálisan túlvannak fizetve -
bmw #13 Na az aztan nagy film -
I AM LEGEND! -
#11 Will Smith olyan ember, akit nagyon könnyen megszeret az ember. Elég jól néz ki, de azért hibái is vannak. Nem véletlenül ő a legjobban fizetett színész. Számomra az a meglepő, hogy Jennifer Aniston mit keres ezen a listán. -
#10 Olyan ez, mint a focisták fizetése.
A reklámokból, hirdetésekből, közvetítési jogokból bejön annyi, hogy ilyen sokat keressenek. (Abba bele se merek gondolni, hogy a háttérben mekkora összegek forognak.) A legelején Puskásék még keveset kaptak. De ahogy nőtt az igény a foci iránt, egyre nagyobb pénzeket költöttek arra, hogy a legjobb játékosok legyenek a klubban. (Szinte minden 5. évben megdől a legdrágább focista rekordja.)
A mozifilmeknél is hasonló a helyzet. Ha Will Smith több millió dollárt elkér, és még így is busás haszon lesz a projekten, akkor kifizetik.
Az egész média kicsit 'ha mindenki adna egy forintot a világon, most milliárdos lennék' effekthez közelít. Senki nem ad sokat, egy mozi jegy ára, havi előfizetés a TV-re - de ezek a kis összegek tömegesen feltorlódnak... - lehet kaszálni.
A gond viszont az, hogy sokkal hasznosabb munkák is vannak, mint filmek készítése, vagy a foci. Ha ezek egyik napról a másikra kitörlődnének a kultúránkból, nem lenne semmi. Ezzel szemben egy villanyszerelő, fodrász, asztalos mindig kelleni fog. Mégis keveset keresnek.* (Talán pont azért, mert gyakran van szükség rájuk, és ha drágák lennének, megállna az élet.)
Végeredményben: ezek a sztárok a kultúrán élősködnek. -
#9 ezt nem tudhatjuk, csak azt, h ennyivel kevesebben kíváncsiak rá. ;) -
torcipepe #8 mondjuk úgy, hogy ő kapja a legjobb filmeket. persze ehhez az is kellett, hogy előtte már letegyen valamit az asztalra.
Stewn Segalhoz meg ne hasonlítsuk már, ő még arra sem képes, hogy fapofán kívül mást is vágjon. -
JL666 #7 kíváncsi lennék egy "legenda vagyok" film esetében ha Te vagy én játszanánk a will smith szerepét egy átlag néző esetében a szinészi teljesítményünk mennyivel lenne kevesebb. De annyival biztosan nem kevesebb, mint amennyi fizetési különbségek vannak. Nem tudok napirendre térni miért ér annyi pénzt az ő szerepe, mint az én 999999 évi munkám... Ennyire szarul dolgozok?! -
BobaFett #6 Megis érdemli ?
Rengeteg ugyanilyn jó vagy jobb színész van a világon, aki ezekhez a gázsikhoz képest éhezik. -
#5 nem meglepő, will smith mindig is a legjobbak közt volt -
scagnetti #4 Szerintem ez csak Amerikai statisztika. Egyébként szerintem Will Smiths érzelmi megnyilváulásai, majdnem Steven Seagal szinjén van. Ezt bebizonyította az I'am Legend-ben is. Én nem tartom karakteres színésznek, de ez csak az én véleményem. -
googlekereso #3 Gondolom az, hogy a gázsijához képest mekkora a bevétel, tehét pl. ha kap 10 millát akkor147,3 milliót hoz )gondolom én, de lehet, hogy tévedek).
Egyébként meg, meg is érdemli mert ő ellentétben sokan másokkal jó színész plusz sok fajta szerepet is el tud játszani és azok jól is álnak neki. -
#2 "A legrosszabb befektetés címét Nicole Kidman (1,01) tudhatja magáénak."
WTF?! -
#1 Régebben (pár honapja) nem Matt Damon volt aki a legjobban fizetett szinész?