62
  • sector512
    Persze mert a végén mindíg történt valami ami fel kellett hogy idegesítse és kihozza belőle az állatot :DDD "Meg***m a nődet!" etc... :D Amúgy nekem is alap film volt egy csomó Van Damme, kár hogy már nem csinálnak vele jobb filmeket.
  • cassoneitaly
    Összevágott cumó pár filmjéből...

• hunbasser
    én azt nem bírom az ő filmjeiben,hogy először mindig félholtra verték,persze már egy átlagembernek simán eltört volna a karja meg a lába is,de ő pont ekkor tudott még akkora erőt gyűjteni,hogy szarrá verte azt,aki ellen eddig meg sem tudott mozdulni.
  • Red Bull
    de hisz csák norisz a zisten, szerintem fordítva van :p
  • cassoneitaly
    ... születési neve Jean-Claude Camille François Van Varenberg?
    ... beceneve a "The Muscles From Brussels" (Brüsszeli Muszkli)?
    ... kedvence a klasszikus zene és kedvenc zeneszerzője Beethoven?
    ... nagy állatbarát és hogy három kutyája van?
    ... Chuck Norris személyi edzője volt?
    ... kedvenc étele a búzacsíra, és hogy szereti a nyúl pörköltet és a lóhúst is?
    ... 18 éves volt, amikor összeházasodott a 27 éves Maria Rodriguez-zel?
    ... egyszer azt mondta, hogy a "Flintstones család" című rajzfilm nézésével tanulta beszélni az angol nyelvet?
    ... adta az ihletet Johnny Cage karakterének létrehozásához a Mortal Kombat című játékba?
    ... édesapjának az anyja zsidó?
    ... beszél angolul, franciául, spanyolul és németül?
    ... meg volt hívva táncosként a Párizsi Operába?
    ... saját produkciós cége a Long Road Productions (ismert 777 Films Corp néven is), amely számos új filmjét készítette?
    ... fotómodell is volt?
    ... Dominique Valera (a francia karate legenda) tanítványa is volt?
    ... egyszer a karate Fred Astaire-ének nevezte magát?
    ... képes 166 kilógrammal is fekvenyomni?
    ... zongoratanára azt akarta, hogy zongoraművész legyen?
    ... -ot letartóztatták ittas vezetésért 1999. szeptember 23-án, 2000. július 10-én pedig egy 90 napos anti-ittas vezetési tanfolyamra és 1200 dollár bírság kifizetésére kötelezték, továbbá, hogy 3 éves feltételes szabadlábot kapott és 90 napra visszavonták a jogosítványát?

Úúú Csáknorisz személyi edzője volt... Erről csak az új szigetreklám jut az eszembe: NA KI A KIRÁLY? Ezekután születhetnek a Van Damme-os idézetek
  • sweech
    :D_FD:ASDSA
  • zaki
    :DDDDD
  • cassoneitaly
    Ha már KickBoxer, akkor:

• Red Bull
    kár hogy simán látni hogy nem üti meg :)
  • zaki
    nekem is nagy kedvencem volt... :)
  • zaki
    Régen nekem is a kedvencem volt.
    Filmjei, amiken felnőttem:

Kick Boxer (Kickbox nagymestere)
    Dupla dinamit
    Oroszlánszív
    Tökéletes katona
    Hiába futsz
    Tökéletes célpont
    Hirtelen halál
    Időzsaru

Nyerő páros volt a utolsó filmje, amit láttam tőle, de már az sem volt az igazi... Meg anno az HBO-n odakapcsoltam a tökéletes katona 2-re, de vmalami ultragagyi volt... :(
    VHS korszak királya volt Seagallal, Stallonéval, Svarcival, és Bruce Wilissel
  • cassoneitaly
    ááá ezt mindig annyira imádtam... Nemszámít ezt is hányszor láttam, újra és újra megtudom nézni (persze nem egymás után )

3:11-től - WRONG BET

Ééés a vége..Basszus.. Inkább beszéljen a videó.
  • zaki

• báttyó02
    ahhh besztesztes...kiskoromban szarrá néztem a filmjeit
    kickboxer,oroszlánszív stb...akárhányszor megnézem,sose unom,kb mint a bud spencer/terence hill filmek :D
  • cassoneitaly
    Valahol olvastam:

Stallone nyilatkozta az FHM-ben: 97-ben volt nála egy party, az összes akciótár meg volt hívva, Swarczi, Willis, Segal, Van Damme. Segal és Van damme összeszájalt valamin, mire mondta, Segal, hogy simán lenyomná a JC-t. Van Damme meg elkezdte erőltetni, hogy akkor menjenek ki a medencéhez és rendezzék le .Segál nem ment hanem inkább lelépett a buliból. Van Damme annyira felspilázta magát, hogy nem hagyta annyiban, utánna ment és megtalálta egy közeli bárban. Megint mondta, hogy menjenek ki. De Segal megint lelépett egy hülye indokkal. Stallone szerint Van Damme túl kemény volt neki...
    AzÉ' Segal-t se kell félteni
  • cassoneitaly
    Egyébként szerintem Swarzit, Szlájt, Sztívönt üti...

• csgery
  • cassoneitaly
    hááát igen, mert megnéztem, és speciel ien téma nem volt ami a filmjeivel foglalkozik, és mivel én naon bírom a filmjeit, gondoltam ennyit megérdemel
  • cassoneitaly
    Az Időzsarun épp most gondolkozom hogy megkéne nézni már, de akkor sanszos, hogy nagyon belenyúlok az éjszakába..

Most elvileg (IMDB-szerint) készült egy új filmje [Codename:JCVD]
    Valaki hallott esetleg felőle valamit? 7,3-at kapott IMDB-n...
  • csgery
    Tökéletes Célpont... ha ment a TV ben:)

fogadon ennek hatására nyílt meg a topik:)
    Anyám szereti nagyon, minden filmjét képes lenne 20x megnézni. Engem valahogy hidegen hagy ő , és az általa alakított karakterek is, mert mosolyogni pl nemtud:) olyan mint Sztívn szegál.
  • bigfoot
    Időzsaru, Dupla Dinamit:)
  • cassoneitaly
    Nah ide jöhet, kinek melyik a kedvenc filmje a 20. század (legalábbis számomra) meghatározó akció-film hősétől.
    Én az ő filmjeim nőttem fel.. Elég ha annyit írok Tökéletes Katona, Oroszlánszív, Tökéletes Célpont...