46
Naruto 2: The Broken Bond
-
#46 csak konzol -
walf070 #45 Sziasztok én még új vagyok :D
De tudnátok segíteni?
Ez a játék megjelent már PC-re és ha igen honnan tudnám letölteni?
Előre is köszi:D
-
szabolcs94 #44 De le lehet gyözni valahol a játékban is nem csak live-rol lehet leszedni le is lehet gyözni valahol a játékban de sajnos nem találom -
szabolcs94 #43 Helo sziasztok végig vittem a játékot de egy character-em nincs meg new sasuke utolsó sor hátulrol a második öt hol találom meg a játékban válaszotokat elöre is köszönöm. -
#42 Jah, és free az egész, a képességei pedig ugyan azok, mint a simának. -
#41 Felmész Live-ra, megkeresed a Naruto:The Broken Bond-ot, majd onnét letöltöd a Sasuke Outfit-et. Így belerakja a játékba, és kész is. ;) -
GTGoku #40 Hogy lehet megszerezni a broken bond-ban a chunin sasukét? -
#39 nem tudja valaki, hogy lehet-e 1 boxon 2 joyal 2v2-t játszani?
szal egymással két joy-al két másik arc ellen.. -
#38 Dettó. -
Norberto91 #37 Nagyon fasza a game:D Jobban tetszik mint az első része. nagyon ott van! 57% -nál járok 7 - 8 óra alatt szal hosszabbnak tűnik mint az első része. Nagyon vissza adja az anime hangulatát. nálam a game 10 pontos -
#36 Meg jelenhetne má! -
#35 Egyszerűen nem unom meg csak egy baly nincs multi benne a 2-ben talán lesz -
#34 Bárcsak wii-re is megjelene ez a játék a class of ninja revolutiont már vagy 7 hónapja kijátszotam de még mindig tolom a survival modott -
Beni521 #33 már lehet tölteni a demóját :) NAgyon nagyon faszára sikeredett :D -
#32 Én nem tudnám elképzelni.:) -
Beni521 #31 ősszel talán -
#30 Ez a játék mikor jön ki Xbox 360-ra? -
#29 -
#28 -
Beni521 #27 hát mondjuk nem az eredeti karakterekkel mehetnél, hanem csinálsz sajátot, és trénernél tanulod a jutsukat :D -
#26 Hát én rohatt sok mmo val jácottam má...
De ezt nehezemre esik elképzelni -
#25 shadow klónok, simán jó lenne -
#24 Legyen valami pezsgés! -
#23 Oszt hoygnézne ki a 500000...narútó rohangána mindenütt? -
#22 azért egy naruto mmo nem lenne rossz. :) -
#21 a kis tudatlanok
PC nem lenne alkalmas egy Naruto játék számára...nevetséges lenne.:) -
#20 ps3-as naruto játék -
#19 Ez miez? -
#18 van PS2 emulátor
persze az hogy működik-e az más kérdés -
#17 Vegyél eggyet anira má nemdrága. -
#16 japán cucc nem kéne meglepődni -
#15 hát én minnyá öngyilkos leszek -.- faszom minden naruto játék ps2-ps3-xbox :CC már kezdem unni -
#14 KÍÍRÁLY! -
Beni521 #13 lesz benne verekedés de E3-on aszondták h lesz benne rohangálás -
Beni521 #12 ez az előző része a Naruto Rise of a Ninja, a Broken Bond ennek lesz a folytatása -
#11 Ez mien játék? -
#10 ja, tényleg.. néztem róla videókat.
de szerintem a ultimate ninja storm sokkal jobb. -
#9 Ez hülyeség, lesz benne adventure mód is, 3 tagú csapatot lehet benn irányítani és platform részek is lesznek benne... -
#8 De akkó ez mien játék?
MI A NEVEEEEE? -
#7 "Aki egy mászkálós kalandjátékot vár, az máris koppanni fog, hiszen a Naruto 2: Broken Bond egy vérbeli verekedős anyag lesz..."
szóval valószínűleg nem lesz.