Sajtóigazolvány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
Nekem olyasmi kéne, hogy olyan helyen kamerázhassak, ahol nem lehet szabad😄 Voltam most Filmfónia koncerten, szinfomikus zenekar játszott filmzeénket, és felhivták hangosbemonodm a nézõk figyelmét, hogy képet és hangot rögzíteni tilos.

Gondolom, ha valami hivatalos emberkeként megyek be, akkor van engedélyem kamerázásra, nekem ilyen kéne😄

vagy ehez mindenképpen indítani kéne valami médiát?
mert akkor csinálok valami online médiát, oszt jeah😄 persze ilyen helyit, nem kell nekme sziget, vagy ilyesmi, meg belépõt is kifizetem, lényeg a kamerázáson van😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

30Dani
f1, sziget, ilyeneket felejtsétek el, akkreditáció kell hozzá
aki nem sajtós, az ne akarjon sajtóigazolványt

thank you for helping us help you help us all

utgyuru
és mondjuk a szigetre ? xDD

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

30Dani
az ilyeneknek van rokikártya a mûszerfalán

30Dani
múzeumok többségébe pl.

utgyuru
és olyan nincs mondjuk h ingyen mehetek be rendezvényekre? 😄

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

theone91
Rendezvényeken olyan helyekre juthatsz ba ahova csak a sajtó. Pl.

utgyuru
milyen elõnyei vannak, ha valaki megszerzi?

És minek neked muosz tagsági? kirakatszervezet, ami már rég elvesztette a súlyát, csak kapálódzik.

A népszabi az etalon biztos... <#banplz>

www.gamedroid.hu

dragon11
Mint mindig. Sajnálógomb.

akyyy
miért mi jó? magyar nemzet? ugyan.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szerintem korrektek a felvételi követelmények. Azt azért hozzátenném, hogy megnézik a végzettségét is a jelentkezõnek, tehát sima érettségivel, nyócáltalánossal hiába adsz be referencia anyagot, meg hiába van ajánló tagod ötven. Ha nincs meg a szükséges minimum végzettség, cseszheted, akárhogy írsz.

Nekem év végén lesz meghosszabbítva, de tudjuk, hogy négy évre visszamenõleg kérnek anyagokat, ebbõl ítélve én úgy gondolom, hogy a MUOSZ honlapján található infók esetleg nem a legfrisebbek.

www.gamedroid.hu

ProGabe
amennyiben a sztorit és társait újságírásnak tekinted, persze...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az újságrói szakma már most is szépen lejáratta magát...

Alexease
Erre nem is gondoltam😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor3>
de lehet, hogy a topiknyitóval kivételt tennének! ;-)

Alexease
http://muosz.hu/tagfelvetel.php

Ha mindenkit csak ugy felvennenek es inygen lenne, elegge lejaratnak az ujsagiro szakmat😊 Amugy ujsagiro igazolvannyal sem engednek be mindenhova😉
hivd fel a MÜOSZ-t, mint hivatalos forrást.

muosz.hu

Frosty01
hopszlá ez nem ide 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
túl szép ez a trailer hogy igaz legyen 😊

practitioner of the forbidden arts of death

JAG1
Kínain biztos kapsz occóé... :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

theone91
pl.
De monnyuk egyéb rendezvények.

Carlos
Forma 1?

Þór vígi þessi rúnar

mosoporr
Itt rögötön 1 másik kérdés: Minek neked?

Fabio Capello
feltétel, hogy valamelyik újság/média tagja legyél, és a cég állítja ki neked, esetenként az a hely, ahova beakarsz jutni, az igazolvány ára ált 1000-5000 ft között mozog.

én így tudom...

theone91
A Sajtóigazolvánnyal kapcsolatban kérdeznék remélem tudtok válaszokat adni.

Nem nagyon értek hozzá és a kérdésekbõl is meglátszik majd:
Mik a feltételek? Hogyan lehet hozzájutni? Kell-e valamit fizetni?

Írjatok mindent amit tudtok róla. Köszönöm!