Sajtóigazolvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom, ha valami hivatalos emberkeként megyek be, akkor van engedélyem kamerázásra, nekem ilyen kéne😄
vagy ehez mindenképpen indítani kéne valami médiát?
mert akkor csinálok valami online médiát, oszt jeah😄 persze ilyen helyit, nem kell nekme sziget, vagy ilyesmi, meg belépõt is kifizetem, lényeg a kamerázáson van😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
aki nem sajtós, az ne akarjon sajtóigazolványt
thank you for helping us help you help us all
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
www.gamedroid.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem év végén lesz meghosszabbítva, de tudjuk, hogy négy évre visszamenõleg kérnek anyagokat, ebbõl ítélve én úgy gondolom, hogy a MUOSZ honlapján található infók esetleg nem a legfrisebbek.
www.gamedroid.hu
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha mindenkit csak ugy felvennenek es inygen lenne, elegge lejaratnak az ujsagiro szakmat😊 Amugy ujsagiro igazolvannyal sem engednek be mindenhova😉
muosz.hu
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
én így tudom...