A legszebb külföldi színésznők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaya Scodelario a Skins-bõl:

Isla Fisher, offkorsz.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

andie mcdowell a fav
+ geena davis
+ geena davis
sose találjátok pedig itt van a nyelveteken ill. csak szeretnétek hogy ott legyen 😄DD

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Javasolnám ha megneveznéd eme tündéreket 😄
Mert pl az elsõ képen azt hittem Kelly Clarkson az, pedig Biel.
Mert pl az elsõ képen azt hittem Kelly Clarkson az, pedig Biel.
hát nem éppen egy neves valaki, szóval ne ijedj meg, ha nem ismered, Amy Stewart amúgy <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ja rachel weisz tényleg faja csaj. Meg még Jessica Alba😛
Hüümm....nem megy. Mind1.

Még egyet, fekete hajjal 😊

Kristen Stewart.

Törölt felhasználó
Minka Kelly

nézzél OC-t abban is szerepel mondjuk nem az elejétõl de szerepel benne rendesen
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
teste nem egy nagy dolog, viszont az arcát imádom<#smile>#smile>
samaire armstrong (kiejteni: szamira)
<én daniel powter bad day zenéjének klipjébõl ismerem, de van elvileg pár filmje is, viszont azokat nem láttam>én daniel powter bad day zenéjének klipjébõl ismerem, de van elvileg pár filmje is, viszont azokat nem láttam>
samaire armstrong (kiejteni: szamira)
<én daniel powter bad day zenéjének klipjébõl ismerem, de van elvileg pár filmje is, viszont azokat nem láttam>én daniel powter bad day zenéjének klipjébõl ismerem, de van elvileg pár filmje is, viszont azokat nem láttam>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
.jpg)