30
-
Franky25 #30 JTBM Média Center a neve, ami külön erre a célra van kialakítva. Nem akarok hazudni, de 40-60 ezer körül mozog. HD filmek nézésére elsősorban. -
fflx #29 A commentedben leirt problemara szerintem egy PS3 lenne a legfrappansabb megoldas, de ha mindenkepp PC-t akarsz, akkor ezt a tesztet erdemes megnezni: link -
foregister #28 HTPC-nek pont nem megfelelő a hangkimenet miatt. De ha tartja az 500 dolcsit akkor normális áron van. -
lac14 #27 ha tv mellé akarná vki,akkor már inkább egy médiaszerver -
JTBM #26 Megnéztem a Dell Studio Hybrid gépet, a video kártyája intel X3100.
Nekem soha sem volt, de érdekelne, hogy le tud-e játszani egy 1080p-s filmet...
Attól tartok, hogy a válasz az, hogy nem... -
JTBM #25 Már én is régóta keresek olyan kis PC-t, amit hozzá lehetne kötni az 1080p-s TV-mhez és lehet rajta nezetni, HD filmeket nézni és talán játszani is.
A laptopomat szoktam rákötni, de az nekem munkaeszköz és mindig kell.
Ráadásul a laptop éppen csak le tudja játszani az 1080p-s filmeket Core2 Duo 2GHz + 2GB RAM + 8600GT + CoreAVC codec konfiggal.
Van valakinek gyakorlati tapasztalata HD lejátszás tekintetében az új AMD kártyákkal - HD 4850 és HD 4870? -
dez #24 "(a vista gui tobbnyire csak a 2d-s texturazoegyseget jaratja a directx-bol, de videodekodolashoz sem kell mas)"
Jobb lenne, ha most már inkább nem írnád le, amiben nem vagy biztos, mert a videodekódoláshoz édeskevés a 2D textúrázás. (Az csak a scale.) -
dez #23 " display alatt ha monitorra gondolsz, akkor egyáltalán nem rossz, most miért lenne rosszabb mint egy asztali moncsi?."
Talán mert a legalacsonyabb fogyasztásra törekszenek, ezért kis fényerejű a háttérvilágítás, és az amúgy sem túl jó TN panelek közül is vacak van előtte (legkevésbé szórja a fényt -> vakít és kicsi a betekintési szög), mert az engedi át a legtöbb fényt a kevésből... -
dez #22 Inkább mögé. ;) -
avman #21 pakolj már szóközt a vesszök elé, köszi... :D (tudom, én meg írjak nagybetűt is néha) -
#20 az aztan nagy hatterkep! LOL 1ora alatt jobbat rajzolsz. asonlok vannak a DevianArt-on. -
#19 KLAVI, MONCSI etc...
B+! Nem tudtok normálisan írni,mint a kis hülyegyerekek,akikből egy agyatlan "GGC" lett idővel.
GGC=GayGreatCube -
tom235 #18 kb olyat mint amennyit a szövegben szereplő gép tud. netezésre, filmezésre tökéletes. és abban már benne van a monitor is, mert ha elolvasod kiderül hogy monitor csak a drágább változathoz jár, tehát nem az 500 dollároshoz. én nem állítom hogy minden esetben a laptop a legjobb választás, de akinek csak netezni meg flimezgetni kell annak jobb mint ez a mini pc. -
DopeBob #17 valaki nem tudja honnan lehet letolteni az a háttérképet, ami a dell monitoron van? :) dell oldalon nem találom -
atomkrumpli #16 ennyi pénzért milyen normális notit kapsz ?
valami fapados ócskaságot -
Theodora #15 "Ajanlom a blade szervereket."
Már néztem, csak nehéz lenne magammal cipelnem mindenhova és egy "kissé" drágább mint egy noti.
Tehát valami hasonló kellene de SOHO piacra (blade for developers). -
Gruber #14 Köszi az infot! Meglesem a gf6200-öt akkor. -
kukacS3K #13 énis pont erre gondoltam hogy jéé bambusz olcsó rakjuk a tv mellé kössük rá és kész a multimédiás nappali blablabla, naja csak 1,86 ghz plusz 1 giga ram elbírja a full hd blu-ray-t? mert szerintem nem -
Polllen #12 Látom megértetted a lényeget...:)
Fel se merüljön benned, hogy valakinek lehet igénye egy kicsi, de nem mobil számítógépre...csak a sajátbeidegződések és azon kivül nincs világ, nincs kanál
Nekem kifejezetten tetszik ez a miniatürizálási trend! -
kvp #11 "Az X3100-as GPU chipset melyik VGA kártyának a teljesítményével felel meg kb???"
kb. nvida gf6200. Az intel gma-k szoftveres tnl-t hasznalnak, csak a 2d muveletek mennek hardverbol, viszont a vista gyorsitashoz ez boven eleg. (a vista gui tobbnyire csak a 2d-s texturazoegyseget jaratja a directx-bol, de videodekodolashoz sem kell mas) -
Gruber #10 Mikor lesz kapható itt az országban? PC vásárlás előtt vagyok épp és már biztos, hogy ilyet veszek monitor nélkül. :) De szépen fog mutatni a TV mellett 1 bambusz nádas verzió. Nagyon tetszik! :)
Hozzáértő embertől kérdezném: Az X3100-as GPU chipset melyik VGA kártyának a teljesítményével felel meg kb??? -
kvp #9 "Szerintem meg jópofa, olyan Mac Mini feeling."
Es a hdmi csatlakozo alapjan foleg a nagykepernyos tv-khez ajanlott. Mondjuk oda jol is mutat.
"Én egy monitor és klavi nélküli notebookot szeretnék, de abból is többet, stackelhetően."
Ajanlom a blade szervereket. Ott meg a hazat sem kell kifizetned, es a kabelezest a kozos doboz hatlapjan levo dokkolo csatlakzokkal lehet megoldani. (betolod a dobozba es kesz) -
tom235 #8 (látszik hogy még nem volt notid) egyáltalán nem melegszik jobban mint egy asztali, persze nem hardcore gémelésről van szó (a címben szereplő gép sem arra van). nem kell akksiról használni, lehet azt hálózatról is, nameg sokkal kevesebb áramot fogyaszt ugye. a display alatt ha monitorra gondolsz, akkor egyáltalán nem rossz, most miért lenne rosszabb mint egy asztali moncsi?. létezik usb-s billentyűzet és egér is, ezt ugyanúgy meg kell vegyed az asztalihoz is. arra meg hogy drágább. már kapsz 90-ért normális notit ami simán van olyan jó, mint a címben szereplő gép. nameg nem kell már tft-re se költeni.
egyszóval nagy marha aki ezt megveszi.... -
Theodora #7 Én egy monitor és klavi nélküli notebookot szeretnék, de abból is többet, stackelhetően. -
Chris05 #6 Szerintem meg jópofa, olyan Mac Mini feeling. -
barii #5 mondjuk ha 50%al dtágább, akkor még nincs monitorod, és mondjuk a monitor 50:)
habár kinek mi tetszik, egy irodába mondju asztali gépeket szokás tenni -
#4 Laptop NEM jó asztali gépnek. Melexik, kinyiffan benne idővel az aksi, ha folyton használod és töltöd, nem túl jó bennük a display, béndzsa a billentyűzet és a tácspad. Ez legalább sima asztali gép, ergó arra van, amire kell. -
Alfa Of NS #3 És ha nag képernyőt akarsz és kényelmes gépelést, akkor duplán kell fizetned monitor és billenytűzet miatt. -
Alfa Of NS #2 Egy laptop 50%-kal drágább. ráadásul nem feltétlenül bírja úgy a huzamosabb megterhelést. Bár gyakorlatila gegy beéptett szünetmentes táppal van ellátva :) -
tom235 #1 nem egyszerűbb laptopot venni?