EMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van MapleStory topic, elég kevés játékos van, elfér egy helyen.
(a topic címe meg elég szerencsétlen így)
(a topic címe meg elég szerencsétlen így)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
bocsi, itt a képek nagyban:

Üdv mindenki!
Nos ideje volt már az Europe Maple Storynak saját topicot csinálni, igy hát.. megtettem.
Aki nem ismeri a játékot ez egy 2d-s inygenes MMORPG játék amit honnan máshonnan származna, mint kóreából? 😊 azóta már van Global és már van külön Európai is!
a játék afféle MArio-hoz hasonló, oldalnézetes ugrabugra-csihipuhi játék, amit sokan elitélnek azért, mert hogy is mondjam... a szörnyek (továbbiakban mobok) elég aranyosak és gyerekmesébe illõek... de ez nem gyerekjáték! aki akarja nyugodtan próbálja ki!
regisztrálni és a játékot letölteni itt lehet.
En kb 1 éve játszok ezzel a játékkal és elhihetitek remek!
pár kép a hitetlenkedõknek😉
Üdv: Izompacsirta
Nos ideje volt már az Europe Maple Storynak saját topicot csinálni, igy hát.. megtettem.
Aki nem ismeri a játékot ez egy 2d-s inygenes MMORPG játék amit honnan máshonnan származna, mint kóreából? 😊 azóta már van Global és már van külön Európai is!
a játék afféle MArio-hoz hasonló, oldalnézetes ugrabugra-csihipuhi játék, amit sokan elitélnek azért, mert hogy is mondjam... a szörnyek (továbbiakban mobok) elég aranyosak és gyerekmesébe illõek... de ez nem gyerekjáték! aki akarja nyugodtan próbálja ki!
regisztrálni és a játékot letölteni itt lehet.
En kb 1 éve játszok ezzel a játékkal és elhihetitek remek!
pár kép a hitetlenkedõknek😉
Üdv: Izompacsirta