16
-
eto demerzel #16 hat en megnezem az biztos. csak a felling miatt. -
RecoPhile #15 Hát azért sokal jobb grafikát várnék el ettől :\ -
DarkEvilPiccolo #14 Jó, nem pont ugyan úgy néznek ki, de 100%-ig látszik, hogy a színészek kinézetéről lettek koppintva. -
DarkEvilPiccolo #13 Ez a padawan csak idézőjelben padawan, ugyanis hivatalosan nem az, csak állandóan Anakinon fog lógni az a "kiscsaj", hogy bebizonyítsa Anakinnak, hogy méltó Padawan válna belőle. Amúgy nem tom honnan szedted, hogy a képregényekben nem a filmbeli színészeket próbálták meg megrajzolni. A Republic era-ban (képregényben) tök ugyan úgy néznek ki a karakterek mint a filmben szóval ennyit erről. És ami ezt az animációs sorozatot illeti, itt pedig a Clone Wars rajzfilm figuráinak a kinézetére fog hajazni, magyarul hasonlóan néznek ki a fejek mint a CW rajzfilmsorozatban. -
torcipepe #12 elvileg ez a 2. és 3. film közötti sztori, tehát tényleg furcsa, hogy saját padawanja van. a fejszerkezetek meg tényleg furcsák, de nem a szinészeket, hanem a karaktereket formázták meg, ezt ne feledjétek. ami SW képregények vannak, abban sem Ewan McGregort vagy Hayden Christensent rajzolták meg, hanem azt a szereplőt, akit a könyvekben leírnak. -
DarkEvilPiccolo #11 Hát én egyet is értek pár dologban, meg nem is. Én úgy vagyok vele, hogy örülök neki, hogy végre lesz megint valami animáció ami SW. A graf. nekem sem jön be túlzottan, vagyis ezek a fejszerkezetek nagyon idegesítőek. De ami a látványt illeti, arra nem lehet panasz szerintem. A lézerkard párbajok legalább olyan jól fognak kinézni mint a filmekben. És a klónok-droidok közötti összecsapások is durván fognak kinézni. A járművekről meg nem is beszélve. Én várom, hogy megjelenjen. -
Lordboxi #10 huh, anakinnak padawan???? Klónháború idejében, még Jedivé se avatják!!!! Meg ezek a statikus haj, meg szakáll képek pfff. Hát nemtom, ezt csak azért nézem meg, mert benne van a címében, hogy star wars. Vkinek amúgy megkéne Nézetnie Lucas bácsival a filmjeit, mielőtt újjab részbe fog, hogy legalább csak nyomokban sejtse a storyt. Jobban örülnék amúgy végre egy Luke-os folytatásnak, Han Solo rulez. -
Duffy1990 #9 Tök jó én tuti megnézem 3D-ben a mozikban ha lesz.
Hát jah a kaki az mindennap használt szó az nem gáz. Na de a 92? Szörnyű Hogy tudsz ezzel a login névvel élni? Fel sem tudom fogni. Biztos kitagadnának a családból ha ezt megtudnák hogy 92 :D XD -
#8 Nemááá! Azért kösz -
#7 Sehogy,max ha újraregelsz -
#6 . Azt nem tudnád megmondani h hogyan tudnám a 92-est a nevemből kitörölni? Ténleg ciki.Komolyan . Help valaki!! -
Mr Gumby #5 Az a 92-es a neved végén tényleg ciki. :D -
#4 .MIEZ??!!!!. Asszem ez lesz az első star wars film amit nem nézek meg.:(
Off: Nemtudja vki h h lehet nevet változtatni? Asszem érthető a problémám -
DarkEvilPiccolo #3 Jah ez már igen régi... -
lokko #2 baljós árnyak? korrekciót követelek! :P -
Matyask8 #1 Ez a video jelenet mar egy hete fon van a hivatalos oldalon...