10233
  • Fbn Lx
    ő nehezen fér be, de nagyon szép.
    monitort fejre állítani! :D
  • Red Bull
    volnulj már el innen, a színésznős topikba rinyálj, photoshopos szarok, biztos nem tetszene neked.
  • Fbn Lx
  • Red Bull
    menj már innen shad...
  • Nandusz
    mi ezeket a természetes, vékony, kicsit extrémebb színekkel/hajakkal rendelkező lányokat tartjuk aranyosnak/szépnek/vonzónak. mert ezekben a lányokban van egy olyan kis huncut, vadócka, amire egyszerűen imádok ránézni =)
    az alább belinkelt nőtípus számomra a nagyon "megcsínált", sörényes márványszobor kategóriát képviseli.

Mert ezek a rémek, akiket ide beszurkáltok ahelyett, hogy elhúznátok a gép elől kicsit és nem kockulnátok itt egész nap, ezek valóban természetesek. Bravó fiam
  • Fbn Lx
  • Fbn Lx

• Nandusz
    Mert te aztán átlagon felüli vagy. Ezt hamar észre is vettem az átlag feletti buta hsz-edből.
  • Fbn Lx
    ! :DDDD
  • Carlos
    Mintha magamat olvasnám 10 évvel ezelőtt...
    Csak még nem nőttem ki... :)

Edit: Mármint a végét. Az elejével nem értek egyet, Sophie Marceau annó jó csaj volt!
  • Pistike 007
    :D
    Amúgy, neki neki kéne békén hagyni minket?^^'
  • Fbn Lx
    nem én találtam ki, amiket berakok mind magukról feltöltött képek Emotive portrait cím alatt.

mellesleg #1213-ra csak annyit tudok mondani... a felső egy asszony, ha a feleségem 45-50 évesen így fog kinézni, annak még talán örülni is fogok.
    az alsó pedig egy tucatmodell. olyan, hogy fellapozod az avonos újságot, és 629-et látsz belőle. semmi különleges, semmi varázsa annak a nőnek. komolyan nem kéne :)
    már szerencsére kezd a társadalom kilábalni abból a korból, amikor ezek a vörösestélyis, hosszú sörénnyel rendelkező avonosnők a minta.
    én pl. soha életemben nem tartottam az ilyen nőket szépnek, ahogy a szilikonos átszabott picsákat sem.
    mi ezeket a természetes, vékony, kicsit extrémebb színekkel/hajakkal rendelkező lányokat tartjuk aranyosnak/szépnek/vonzónak. mert ezekben a lányokban van egy olyan kis huncut, vadócka, amire egyszerűen imádok ránézni =)
    az alább belinkelt nőtípus számomra a nagyon "megcsínált", sörényes márványszobor kategóriát képviseli.
  • Red Bull
    hagyjátok már békén nanduszt, egy 35-40 közötti átlagos ember, akit egész nap basztat a főnöke, nincsenek haverjai akivel néha meginna 1-2 sört, az életben nem tud érvényesülni, és ezt itt pótolja...
  • Carlos
    Részben értek egyet. Sophie Marceau-t énis szerettem, Für Anikót nem!
    De ehhez korunkbelinek kell lenni. Akkor még nem volt internet meg ilyesmik...
  • Tinman #1217
    Az első nem is emo ^^
    Nem is lesz rossz 3-4 év múlva
  • John Cena
  • Fbn Lx
    na. szóval fullos Nandusz-ignorálás.
    inkább képek =)

• Nandusz
    Ne buzdítsd ilyenekre az embereket, nem tudok lovagolni. Alám ugyan nem kell ló.
  • Tinman #1213
    Mondtam én már az elején...

Az a nagy helyzet, hogy 18+ lány szépen lassan ráébred, hogy a japánok majmolása, pontosan akkora baromság, mint szöget lőni az orrába...

Persze itt a sok 15 éves lát 2 kislány mellet és máris bezsongnak.
    Gondolkodtam, hogy ilyen voltam-e... de bizony nem.
    15 évesen álmaim nője Für Anikó és Sophie Marceau voltak (egyikről sincs a mai napig meztelenkedős kép... SM-ról egy "balesetes" van), nem kislányok, de ahogy homoszexualitást is el kell fogadni, úgy szép lassan azt is, hogy a 18 éven aluli nudizmus teljesen normális. No erkölcs FTW!

Nosztalgiából:

• Pistike 007
  • Fbn Lx
    NE regaáljatok már a kommentjeire :) plz, senki se tegye ezentúl. ADJÁTOK ALÁ A LOVAT.
  • kuci06
    -fav, szánalmas, hogy 30-40 éves kor környékén (már ha tényleg annyi...) valaki EGÉSZ NAP itt ül a topik felett, és a saját véleményét próbálja rátuszkolni a többiekre... Nincs jobb dolgod?
    Igazad van, zárjuk be a topikot, bannoljunk mindenkit, aki be mert lépni, sőt, jelentsünk fel mindenkit! Mert ugye a Te véleményed mindenkiénél fontosabb...
  • Pistike 007
    :DDD
    Most felnevettem:D
  • Nandusz
    Valóban befejezhetnéd a flémelést.
  • solo
    szánalom...
    nemérti meg, hogy lesz@rjuk ^^
  • Carlos
    Hűűű...flame szagod van...
  • Pistike 007
    -.-'
    NC
  • Nandusz
    Befejezed a személyeskedést, vagy lehűtselek kicsit?
  • eLiXir
    aligha van köztük imó, nagyrészük scene bitsh
  • Carlos
    Barátunk osztja az észt:
    ittene
    Bezárat egy topikot, mert nem tetszik neki, fatökű.
  • Pistike 007
    Az attól még nem biztos.
    :)
  • John Cena
    ez az EMOXD eszkIMOXD
  • passatgt
    ok
  • Nandusz
    Nagyon gázok ezek a lentről fölfelé nézős képek. De az oldalról nézősek azok gázabbak.
  • solo
    De az ismerős jobbféle ^^
    Végre valaki akiről biztos tudni, hogy magyar :)
  • John Cena
    jó féleee barátnő:P
  • Carlos
    Barátnőre szavazok...
  • Fbn Lx
    ismerős meg barátnő nemrossz :p
  • Carlos
    FAIL
    :)
  • Hayni
    nahjó nembénázok : DDD
    5.