10233
-
Fbn Lx #1231 ő nehezen fér be, de nagyon szép.
monitort fejre állítani! :D
-
Red Bull #1230 volnulj már el innen, a színésznős topikba rinyálj, photoshopos szarok, biztos nem tetszene neked. -
Fbn Lx #1229 -
Red Bull #1228 menj már innen shad... -
Nandusz #1227 mi ezeket a természetes, vékony, kicsit extrémebb színekkel/hajakkal rendelkező lányokat tartjuk aranyosnak/szépnek/vonzónak. mert ezekben a lányokban van egy olyan kis huncut, vadócka, amire egyszerűen imádok ránézni =)
az alább belinkelt nőtípus számomra a nagyon "megcsínált", sörényes márványszobor kategóriát képviseli.
Mert ezek a rémek, akiket ide beszurkáltok ahelyett, hogy elhúznátok a gép elől kicsit és nem kockulnátok itt egész nap, ezek valóban természetesek. Bravó fiam -
Fbn Lx #1226 -
Fbn Lx #1225
-
Nandusz #1224 Mert te aztán átlagon felüli vagy. Ezt hamar észre is vettem az átlag feletti buta hsz-edből. -
Fbn Lx #1223 ! :DDDD -
#1222 Mintha magamat olvasnám 10 évvel ezelőtt...
Csak még nem nőttem ki... :)
Edit: Mármint a végét. Az elejével nem értek egyet, Sophie Marceau annó jó csaj volt! -
#1221 :D
Amúgy, neki neki kéne békén hagyni minket?^^' -
Fbn Lx #1220 nem én találtam ki, amiket berakok mind magukról feltöltött képek Emotive portrait cím alatt.
mellesleg #1213-ra csak annyit tudok mondani... a felső egy asszony, ha a feleségem 45-50 évesen így fog kinézni, annak még talán örülni is fogok.
az alsó pedig egy tucatmodell. olyan, hogy fellapozod az avonos újságot, és 629-et látsz belőle. semmi különleges, semmi varázsa annak a nőnek. komolyan nem kéne :)
már szerencsére kezd a társadalom kilábalni abból a korból, amikor ezek a vörösestélyis, hosszú sörénnyel rendelkező avonosnők a minta.
én pl. soha életemben nem tartottam az ilyen nőket szépnek, ahogy a szilikonos átszabott picsákat sem.
mi ezeket a természetes, vékony, kicsit extrémebb színekkel/hajakkal rendelkező lányokat tartjuk aranyosnak/szépnek/vonzónak. mert ezekben a lányokban van egy olyan kis huncut, vadócka, amire egyszerűen imádok ránézni =)
az alább belinkelt nőtípus számomra a nagyon "megcsínált", sörényes márványszobor kategóriát képviseli. -
Red Bull #1219 hagyjátok már békén nanduszt, egy 35-40 közötti átlagos ember, akit egész nap basztat a főnöke, nincsenek haverjai akivel néha meginna 1-2 sört, az életben nem tud érvényesülni, és ezt itt pótolja... -
#1218 Részben értek egyet. Sophie Marceau-t énis szerettem, Für Anikót nem!
De ehhez korunkbelinek kell lenni. Akkor még nem volt internet meg ilyesmik... -
#1217 Az első nem is emo ^^
Nem is lesz rossz 3-4 év múlva -
#1216 -
Fbn Lx #1215 na. szóval fullos Nandusz-ignorálás.
inkább képek =)
-
Nandusz #1214 Ne buzdítsd ilyenekre az embereket, nem tudok lovagolni. Alám ugyan nem kell ló. -
#1213 Mondtam én már az elején...
Az a nagy helyzet, hogy 18+ lány szépen lassan ráébred, hogy a japánok majmolása, pontosan akkora baromság, mint szöget lőni az orrába...
Persze itt a sok 15 éves lát 2 kislány mellet és máris bezsongnak.
Gondolkodtam, hogy ilyen voltam-e... de bizony nem.
15 évesen álmaim nője Für Anikó és Sophie Marceau voltak (egyikről sincs a mai napig meztelenkedős kép... SM-ról egy "balesetes" van), nem kislányok, de ahogy homoszexualitást is el kell fogadni, úgy szép lassan azt is, hogy a 18 éven aluli nudizmus teljesen normális. No erkölcs FTW!
Nosztalgiából:
-
#1212 -
Fbn Lx #1211 NE regaáljatok már a kommentjeire :) plz, senki se tegye ezentúl. ADJÁTOK ALÁ A LOVAT. -
#1210 -fav, szánalmas, hogy 30-40 éves kor környékén (már ha tényleg annyi...) valaki EGÉSZ NAP itt ül a topik felett, és a saját véleményét próbálja rátuszkolni a többiekre... Nincs jobb dolgod?
Igazad van, zárjuk be a topikot, bannoljunk mindenkit, aki be mert lépni, sőt, jelentsünk fel mindenkit! Mert ugye a Te véleményed mindenkiénél fontosabb...
-
#1209 :DDD
Most felnevettem:D -
Nandusz #1208 Valóban befejezhetnéd a flémelést. -
#1207 szánalom...
nemérti meg, hogy lesz@rjuk ^^ -
#1206 Hűűű...flame szagod van... -
#1205 -.-'
NC -
Nandusz #1204 Befejezed a személyeskedést, vagy lehűtselek kicsit? -
eLiXir #1203 aligha van köztük imó, nagyrészük scene bitsh -
#1202 Barátunk osztja az észt:
ittene
Bezárat egy topikot, mert nem tetszik neki, fatökű. -
#1201 Az attól még nem biztos.
:) -
#1200 ez az EMOXD eszkIMOXD -
#1199 ok -
Nandusz #1198 Nagyon gázok ezek a lentről fölfelé nézős képek. De az oldalról nézősek azok gázabbak. -
#1197 De az ismerős jobbféle ^^
Végre valaki akiről biztos tudni, hogy magyar :) -
#1196 jó féleee barátnő:P -
#1195 Barátnőre szavazok... -
Fbn Lx #1194 ismerős meg barátnő nemrossz :p -
#1193 FAIL
:) -
#1192 nahjó nembénázok : DDD
5.
6.
7. pfff :DD kakaoskalács be ne szólj : DDDDD
[IMG]http://pics2.vampirefreaks.com/x/xL/xLe/xLepkex/27014202.jpg [/IMG]