Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy láttam valahol 1 új emos packot 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
utolsó 3 lyány nagyon jóóóóó (y)
Ramones, lol 😄
Ramones, lol 😄
kár hogy fake^^
/inaktív/
kicsit elvagy tévedve sztem😊 pl."in flames"
/inaktív/
#1533 2.
#1539 1.
#1571 meg a lépcsõházunkban lakik 😄
#1539 1.
#1571 meg a lépcsõházunkban lakik 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha nem vágna ilyen idióta képet...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
akkor ne itt beszéljétek meg, hogy melyik együttes emo és melyik nem
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
/off
térjünk vissza a képekhez
térjünk vissza a képekhez
manapság emo zene a tiszta formájában nem létezik - az emo inkább, mint stílusfüggetlen jelzõ, van ráaggatva a "lágyabb" punkzenére, egyes indie bandákra, meg elfolytott hörgéses zenére, amit szánalmas módon screamo-nak hívnak. emo a '80as években létezett, ha jól tudom - bár azzal a korszakkal nem vagyok tisztában, szal nem tudok példát mondani :p
amire manapság rámondják, hogy emo: Kill Hannah, Silverstein meg hasonlók - amiben sztem tényleg van valami, az a Death Cab for Cutie. bár manapság az emo zenét tiszta formájában nem fogod megtalálni, mert már nem ugyanazta takarja az elnevezés - régen emotionalt jelentett, most pedig emotive hardcore-t, amit pop-punk és metalcore bandákra is egyaránt ráaggatnak.
amire manapság rámondják, hogy emo: Kill Hannah, Silverstein meg hasonlók - amiben sztem tényleg van valami, az a Death Cab for Cutie. bár manapság az emo zenét tiszta formájában nem fogod megtalálni, mert már nem ugyanazta takarja az elnevezés - régen emotionalt jelentett, most pedig emotive hardcore-t, amit pop-punk és metalcore bandákra is egyaránt ráaggatnak.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.