Samsung SGH-M620

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Több samsung modellnél mûködõ LCD teszt:
Hívószámoknál: *#0*#      have fun

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Campo
Hello! Azt szeretném megkérdezni valaki tapasztalta-e azt a hibát, hogy a telefon egyszer csak úgy dönt, hogy kikapcsol?

Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.

JSbyMSI8800
Sziasztok!!!

Lenne egy kérdésem, hogy az egyik haverom vett egy Samsung SGH-M620-as mobilt és vett bele egy 1GB-os memóriakártyát, egy probléma van vele hogy a telefon jelzi a memó kártyát, de mikor valaki küld neki egy cuccot és nem fér rá a telefon memóriára és nem kérdezi meg ,hogy fogadja a memóriakártyára? hanem kiírja hogy a memória megtelt.

Ez mitõl lehet? Aki tudja a választ az kérem írjon!
Köszönöm elõre!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Szia!
kérdezd meg abba topikba amit belinkelt az elõttem iró!

szerintem nem lehet,de nézd meg a kékizkönyvbe vagy a telefonba valami biztonság menüpontba ha van olyan.
nekem SE-m van !

szucsy89
ígye

amúgy samsungom sose volt de gondolom a beállításoknál van mint minden más mobilnál...keresgélj ott nincs olyan sok menü hogy ne találnád meg...ha meg nem találod nem lehet😊
jugen
Sziasztok!

Billentyûzár feloldásához hogyan lehet beállítani, hogy kérjen vlmi kódot?
Vagy nem tud ilyet ez a mobil?
Vagy vlmi ehhez hasonló biztonsági megoldás van rajta?

Köszi

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!