17
-
winnie #17 szerintem félreértetted. nem a sorozatról van szó, hanem a sorozat készítésekor még nem létező 4. filmről.
és, aki látta a sorozatot, az nagyon jól tudja, hogy rengeteg köze van a filmekhez. kábé minden, hiszen a filmek alapján készült. -
szinv #16 "A Terminátor-sorozatnak nem lesz köze a 4. filmhez"
Ez a cikk kicsit elkésett, Amerikában rég lement az 1. évad és aki látta tudja, hogy eddig se volt köze a sorozatnak a filmekhez.
A sorozat tele van hülyeségekkel, személy szerint nem örülnék, ha ezek a készülő filmben köszönnének vissza. -
winnie #15 á, nem, mert ilyesmire nem láttunk példát soha. erőltetett blődséggel sem ruukkolt még elő soha hollywood.
mondtam pár ötletet kútfőből. nyilván, aki ért is az íráshoz, még mondana 25-öt az olyan érv ellen, hogy "A harmadik filmben semmi utalás nincs rájuk." (azt hittem, hogy lejön a célzásom. hogy lehetett volna utalás a 3. filmben a sorozatra, amikor az mág nem is létezett?:O) -
Quantumleap #14 Teljes amnézia, beültetett emlékek? És ez kicsit se lenne erőltetett blődség, ugye? -
Sith #13 Nem tudom ki látta ki nem látta a sorozatot de szerintem egy alternativ idővonalon játszódik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Konkrétan arra gondolok hogy a bankos időutázás után az már egy alternativ jövő.. no mindegy időutazgatásba inkább ne menjünk bele :D -
raven505 #12 Az én meglátásom szerint a sorozat a T2 film után játszodik. A 3. filmhez semmi köze.
Szóval a T3-ban lévő esmények meg sem történtek vagy éppen meg sem történik.
Mivel az ídő rugalmas. :) -
winnie #11 ami egy sorozat 2. részében történik, annak lehet köze a 4. részhez. így viszotn biztos, hogy ha itt kinyírják sarah connort, akkor attólmég szerepelhet a T4-ben. -
Visor #10 A sorozat nagyon jó, de nem értem mi ebben az újdonság, hogy nem lesz köze a 4. részhez?! Ezt mikor bemutatták akkor is tudtuk, hogy a 2 és a 3 között játszódik a sorozat. Egyértelmü, hogy nem lesz köze a 4-hez. -
god25 #9 Viszont nagggggyon jó a sorozat. Izgalmas, fordulatos és látványos. Kíváncsi leszek a - mostanában- silány szinkronra. Hmmm. -
Skyline #8 Hogy mivan? A sorozat jóóóval a 2. rész után játszódik...A 3. elött..Hogy a 3.-ban nincs rá utalás,egy dolog,arról nem a 3. rész tehet hanem az a hülye aki kitalálta hogy sorozatot csinál a terminatorból (amúgy nem lene gond a sorozattal,csak kurvára nemillik a képbe:) ) -
#7 azért a 3. rész termintátora eléggé advanced a sorozatban lévőkhöz képest... -
winnie #6 miért kéne utalniuk rájuk? lehet, hogy kamerán kívül utaltak. arra sincs utalás a T3-ban, hogy esznek vagy vécéznek:)
plusz a sorozat végén mindenki kaphat teljes amnéziát, beültetett emlékeket, miegymást. -
Quantumleap #5 A sorozat egyáltalán nem összeköthető a 3.filmmel. Ez már azáltal elveszett, hogy újabb terminátorok jöttek. A harmadik filmben semmi utalás nincs rájuk. -
05lampard #4 Nem mindegy? Úgyis lesz benne sok terminátor meg atombomba. Meg szenvedés. Erről fog szólni. :) -
#3 érdekes. a sorozat amúgy egyébként egy "párhuzamos" vagy alternatív időben játszódik a 2. mozihoz képest...de a sorozat eddig tényleg összeköthető (lesz) a 3. mozival. viszont ezek szerint a 4. mozi inkább a 2. folytatása. vagy mi van? -
gumibéka #2 A belső borítón az esetek nagy százalékában feltüntetik a magyar nevet is ha álnéven írnak. -
Cekrény #1 ez durva, nem tudtam, hogy a könyveket magyar írók írták. ez meglepő volt