17
  • georgedragon
    szeretnék én olyan "vén ***" lenni mint H. FORD ..annyi évesen :-))
  • georgedragon
    Szerintem a karamellás tejet hasonlítjuk a skót whiskey-hez..

Szeretem a tejet de semmi köze a Johnnie Walker-hez... pedig biztos több tej fogy naponta mint Johnnie Walker :-)

Egyszóval egy sikeresebb musical, pár jó színésszel nem említhető együtt LUCAS-SPIELBERG-FORD trióval. Szerintem nekik nincs párjuk.. csak az ő nézőközönségük már nagyrészt dolgozó ember, míg a musical a tinilányok körében szakított nagyot.
    A magam részéről Pirx kapitányt nem hasonlítanám Han Solohoz :-)))) ERŐS LENNE !!
    Lehet hogy több lakodalmas kazettát adtak el mint Beethoven-t.. de könyörgök, nézzünk a számok mögé !!

Nem akartam a klasszikussal példálózni.. tehénlepény-1 millió légy nem tévedhet !

INDY FOREVER ! LUCAS-SPIELBERG tovább !! várjuk az Indy 5-öt :-))
  • schrank
    indiből volt már 3 amikor még a kalandfilmek voltak a menők minek belőle mégegy rókabőr ? mammamíjjából meg még nem volt és aki nem szereti a mesefilmeket mert már felnőtt az inkább aszt nézi mint hogy egy vén fasz ugrál a dzsungelbe és közben ostorral benszülötteket csap ketté ...
  • CaptainRumi
    Az hogy a Mamma mia jobb film mint az Indy 4 az csak a Viktor személyes véleménye...senki le sem szarja..ezen ne háborodjatok fel.

Viktort mindig is jobban vonzották az éneklős, szerelmes filmek hisz igazi férfi.
  • god25
    Naháááát? Még az anyám is megnézte (én nem). Pedig 10 éve nem volt moziban.
    Más műfaj, más érdeklődési kör. Én pont lexarom.
  • Andrews2007
    Jaj de jó lenne a legközelebbi héten a TDK-ra megint ezt olvasni. Igaz ez itthonra vágyálom. :)
  • winnie
    "amerikában a batmennel egy héten mutatták be a mamma miat és azért nem nézte meg senki mert mindenki a denevért nézte"

??? nooormális? a mamma mia amerikában minden idők legjobban kezdő musicalfilmje lett. a batman mellett. hatalmas siker, megy is a 100 millió felé.

(nem titok, hollywoodban is tudják, hogy két eltérő közönségre vadászó filmet egymás mellett remekül lehet bemutatni.)
  • Dagemy
    Az új batman azért nincs itt mert itthon azt csak aug. 7-én mutatják be.
    Amúgy meg azt is elfelejti megemlíteni,hogy amerikában a batmennel egy héten mutatták be a mamma miat és azért nem nézte meg senki mert mindenki a denevért nézte. (azért is lett rekorder)
  • sandor8206
    csak a cikk végén szereplő mondatra reagáltam.."Az már mellékes, hogy a Mamma Mia!, mint film is jobb, mint Steven Spielberg folytatása."
  • schrank
    ebbe a mammamíjjába benne van az a szám hogy :
    "I feel like girl, watch that see, dick in the dancing queen ..."
  • Jrex
    Nekem tetszett az Indy4, a Mamma mia-t meg nem láttam.
  • WoodrowWilson
    Azok az adatok az Usákiáról szóltak. Mire eljut Hungáriába a film eltelik egy "kis" idő.
  • Mister
    jól tudod, nemhogy lenyomta, de az eddigi legjobb nyitást produkálta amerikában.
  • kukacS3K
    jah nekem is ez ugrott be
    itt méltatták a batmant valami 5 cikkben hogy legjobb nyitány legtöbb bevétel meg ilyeneket mondtak róla...akkor mégse?
  • julius666
    Helló, szerintem te kicsit félreértetted a cikket, itt nem a 2 filmet hasonlítja össze, hanem az első 11 nap alatt elért bevételt. Ebből az derül ki, hogy mi érdekli jobban a népet Amerikában és mi itthon.
    Egyébként az új Batmannal mi van? Mert valahol azt olvastam (lehet hogy pont itt az SG-n) hogy vmi. istencsászárt nyitott, megverte az Indi4-et is. Lehet, hogy rosszul tom, vki mondja már meg.
  • sandor8206
    Azért ne hasonlítsuk már össze a két filmet, annyira más műfaj. PL egy akciófilmet még valamennyire egy akció sci-fi vel vagy egy kalandfilmmel. De az Indi 4 musicalnak marha rossz, ahogy a Mamma Mia kalandfilmnek.
    Csak nekem ilyen egyértelmű ez, ha a haverokkal beszélünk akkor Batmant, vagy Pókit a többi képregényfilmhez, sci-fi a többi sci-vel, Indit pedig a többi Indihez(mivel kalandfilmek közt nincs rivális)-és nekem se jött be a 4.rész