9
-
Kraptor #9 Ha valakit érdekel az oldal már mükszik:) -
#8 Én akkor se mennék oda, ha az utamat előre kifizetnék, és bársonyszőnyeget terítenének le a repülőgépemből való kiszálláskor... (habár ha fahéjszoknyás lányok rózsafüzért hintenének a lábam elé és nyomában, akkor már talán elgondolkodnék rajta) -
Kraptor #7 Még egy és utána befejeztem:)
Az ember mindig olvasson el elsőnek midnent mielött nyilatkozik (ezt magamra értem). Ez csak azokra fog vonatkozni akiknek nem kell vízum, ha van vízumod ezt nem kell kitöltened. -
Kraptor #6 Van pár hiba a cikkben mondjuk. Belépést még így is megtagadhatják, hiába hagyta jóvá az ESTA. Ez a linkelt tájékoztatóban van.
"An ESTA approval is not a guarantee of admissibility -- a U.S. Customs and Border Protection
(CBP) officer makes the final admissibility determination at the U.S. port of entry."
Tömören: A vámos ad végelges engedélyt, hiába van meg az ESTA.
Kimelném megint, hogy ez csak azokra vonatkozik akiknek nem kell vízum. Magyarán ránk nem. -
Kraptor #5 Különben ez csak azokra az országokra fog vonatkozni akiknek nem kell VÍZUM. -
Kraptor #4 Az más VÍZUM kérelmet már egy jó ideje csak online lehet kitölteni. Ez az új rendszer az i-94/W formátumot váltja fel. Ezt a repülőn kapod és mindenkinek ki kell tölteni (vízum és vízum menteseknek is)kivéve állampolgár és hasonlóknak nem. -
scagnetti #3 "Az Egyesült Államokba beutazni akaróknak jövő januártól kötelező lesz már az interneten is kitölteni a beutazási kérdőíveket"
Egy kicsit elkéstetek ezzel a hírrel!!! Csak megsúgom hogy szüleim 2006 őszén (tehát majdnem két évvel ezelött) csináltattak vízumot, és már akkor éppenhogy elfogadták nekik a nem online kérdőívet.Azóta csak online lehet kitölteni, vagyis kb 2006 ősze óta van ez rendeletben. -
trogi #2 Hát igen. Tisztára mint az 1984-ben. És még hirdetik, hogy a szabadság hazája, pfff.
A normális válaszlépés erre ugyanennek kellene lennie. A brazilok ugyanúgy leveszik az amerikaiaktól az ujjlenyomatot, ha még alkalmazzák...
"Kedves amerikai utas, először retinavizsgálat, utána rabosítás, párdon ujjlenyomatvétel" , természetesen mindezt helyi nyelven. Ezután kérdőív, majd "egy csípet ültetünk a bőre alá, a maga érdekében. Természetesen nem sárga, csillag alakút, nyugodjon meg." -
Déta #1 "Az amerikai hatóságok tudni akarják azt is, hogy valaki tagja-e egy terrorszervezetnek..."
Ez az egyik kérdés? Besszarábia... Persze mert be fogja vallani az illető, hogy "Jah, 2 kg Antrax van az anusomba feldugva... Szóval, kapok vízumot."
Baaakker. És Én egy év múlva abba az országba fogok letelepedni...
Sirályság lesz.