Peking 2008
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocsánat
télleg
csak a cím nincs normálisan írva...
akkor törölhetõ
télleg
csak a cím nincs normálisan írva...
akkor törölhetõ
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
honnan töltötted le azt?
mert ahol én nézem ott 39el jön max
mert ahol én nézem ott 39el jön max
remélem nem billentyû püfõlõs lesz megint 😞
Maga az olimpia mikor kezdõdik?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
én már várom
megjelenést nemtudom
most valahol júliust olvastam
esgé meg azt írja hogy az olimpia kezdetére megkapjuk
megjelenést nemtudom
most valahol júliust olvastam
esgé meg azt írja hogy az olimpia kezdetére megkapjuk
hm, ez már meg is jelent, nem?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A hivatalos neve Beiijing 2008, de mindenki tudja, hogy ez magyarra fordítva Pekinget jelent. Az olimpiai játékokat ezúttal a SEGA varázsolja a monitorunkra.
Négyévente néhány hétre emberek milliói képesek egymás mellett élni, örülni, szomorkodni. Az ami elképzelhetetlen egy német-angol futballmeccs során, az természetes egy olimpián. Nincsenek randalírozások, nincsenek balhék, csak ünneplés. A sport ünneplése. Ahogyan az összes valamirevaló sporteseményt, a 2008-as pekingi olimpiát is felkarolta valaki, hogy számítógépen is népszerûsítse azt. Ezúttal a SEGA vásárolta meg a jogokat, és az olimpia kezdetekor elvileg már a polcunkon lehet a 35 sportágat felvonultató, online és többjátékos résszel is büszkélkedõ sportprogram.
A játék PC mellett PS3-ra, és Xbox 360-ra is megjelenik majd, ezért az sem kizárt, hogy a platformok között is lesz majd többjátékos lehetõség.
(SG)
Négyévente néhány hétre emberek milliói képesek egymás mellett élni, örülni, szomorkodni. Az ami elképzelhetetlen egy német-angol futballmeccs során, az természetes egy olimpián. Nincsenek randalírozások, nincsenek balhék, csak ünneplés. A sport ünneplése. Ahogyan az összes valamirevaló sporteseményt, a 2008-as pekingi olimpiát is felkarolta valaki, hogy számítógépen is népszerûsítse azt. Ezúttal a SEGA vásárolta meg a jogokat, és az olimpia kezdetekor elvileg már a polcunkon lehet a 35 sportágat felvonultató, online és többjátékos résszel is büszkélkedõ sportprogram.
A játék PC mellett PS3-ra, és Xbox 360-ra is megjelenik majd, ezért az sem kizárt, hogy a platformok között is lesz majd többjátékos lehetõség.
(SG)
← ElőzőOldal 3 / 3