Peking 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Úgy sikerült hogy, nem nyomtam semmit majd amikor középen fennt kijöttek azok a piros nyilak, akkor azt az irányt nyomtam amennyiszer csak tudtam. Majd amikor kiír valami ilysmit hogy chance akkor kétszer megnyomom az Y-t és megfogja akkor hátulról, majd utána a jobb-bal gombokat hogy netudjon kiszabadulni a szorításból.
Bocsi ha hosszú voltam, remélem pár embernek tudtam segiteni.
üvd
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Bocsánat a csúnyabeszédért, de ez már...áhh...
rányomok az exe-jére tölt 5percet
elindítok egy versenyt 5perc
a Summer Athletics tölt fél percet
mi a fenééert lehet ez?
minden le van véve minimumra
Billenyûzet az csak akkor müködik ha gamepad kivan húzva?? Mert nekem nem reagált semmire a bill futás közben (gamepad bevolt dugva)
Edzéseken futásokat megnyertem jön a 400 méter olimpián erre hiába nyomom a gamepadon a gombokat amiket kell nem reagál.
Érdekes egy game az tuti.
Next PC upgrade: 2022
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#email>#email><#email>#email><#falbav>#falbav><#nezze>#nezze><#nyes>#nyes>
az eseméynnek is van topicja
ott léccives...
söt közbe töbször idegbeteg lettem mert nem sikerültek a dolgok ha ideges akarsz lenni mindeféleképpen játszd végig
cska ez zavar nagyon😞
mert nekem simán felismeri de csak a x meg a kör megnyomásával fut és az nagyon szar helyen van
lécci help
Futásnál,úszásnál melyikkel indulok el?Atlétikai sportoknál melyikkel ugrok,dobok?számomra nagyon bonyolult ez a játék..
+ nektek is 5percet tölt amikor elindítjátok a játékot és amikor belépsz egy Event-be?
távolugrás,rúdugrás,gerelyhajítás
azzal küzdök már vagy 2órája
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Az options menü:
Játék közben:
Mint az az elsõ képen látható, a játék nem engedi kiosztani billentyûzetre az LT/RT gombokat, holott igényelné azt. (Ráadsául az AA sem müxik, hiába nyomom rá driver szinten)
Mondjuk nekem x360 kontrollerrel is nagyon nehéznek tûnik.