123
A pekingi olimpia pc-n
-
#123 hogy tudok a beijingre regisztralni? gamespy oldalan? vagy hol? ingyenes az? -
#122 frissitsd a vga kartyad! nekem ez oldotta meg ugyanezt a problemat. a gyarto honlapjarol toltsd le a progit -
#121 valaki tudna adni egy olyan progit amivel meg lehet változtatni az irányítást? -
#120 vááá jakab jános mit leművelt jólvan fiam igytovább -
#119 fórum / Játékosok fóruma >> / -
csaszi21 #118 A jamajikai srác nagyon lefutotta a többieket. Kiváncsi vagyok milyen cipő volt rajta... Biztos magától futott:P -
#117 Köszi, majd megpróbálom. Amúgy nemértem mit szenvednek élőben ennyit a Judoval.:P -
tumpi #116 Sziasztok! Én is sokat szenvedtem a judo részével.
Úgy sikerült hogy, nem nyomtam semmit majd amikor középen fennt kijöttek azok a piros nyilak, akkor azt az irányt nyomtam amennyiszer csak tudtam. Majd amikor kiír valami ilysmit hogy chance akkor kétszer megnyomom az Y-t és megfogja akkor hátulról, majd utána a jobb-bal gombokat hogy netudjon kiszabadulni a szorításból.
Bocsi ha hosszú voltam, remélem pár embernek tudtam segiteni.
üvd -
#115 Én is A Judoval szívok:S. -
ricsa008 #114 ez engem is érdekelne bár Judo -ba kiestem a Qualificios napon vagy min :D nálam a pinpong az ász verhetetlen vagyok :D bár az a gáz hogy az lett egyedül aranyérmes:D -
Hawk3ye #113 valaki mondja már el pls h mit kell használni a judol mert össze vissza nyomok mindent mindig azt irja h bad az ellenfélnek meg azt h excelent... és már az ideg is szét ba...t köszi elöre is a segitséget -
#112 De bazze: Nem lehet rájönni hogy mivel mit csinál. Olyan szarul vannak kiosztva a gombok. Aki tudja hogy mivel mit csinál az írja le Kösz! -
#111 hát ha olyan béna, mint te, akkor igen.. egyébként nem :| -
#110 Ne tedd... A diliházban fogsz kikötni. -
#109 Na majd meglesem én is gamet:D Régen az Atheni gammel toltam sokat:P -
#108 Hogy a lópikulába lehet ezt a szar irányítani? Egyszer az a kibaszott úszás sikerült azóta egyik sportág sem. Hogy a faszomba irányítom? Átállítottam a A,B,Y,X billentyűket, de így is keci nehéz. Mit kell nyomni pölö amikor van ez a súly dobás. Mindig Foult ír ki. Már gecire felbassza az agyam ez a szar hogy rohadna meg!
Bocsánat a csúnyabeszédért, de ez már...áhh... -
#107 idegesít ez a játék
rányomok az exe-jére tölt 5percet
elindítok egy versenyt 5perc
a Summer Athletics tölt fél percet
mi a fenééert lehet ez?
minden le van véve minimumra
-
#106 Hehe első nap után game over mindenhol utolsó lettem.
Billenyűzet az csak akkor müködik ha gamepad kivan húzva?? Mert nekem nem reagált semmire a bill futás közben (gamepad bevolt dugva)
Edzéseken futásokat megnyertem jön a 400 méter olimpián erre hiába nyomom a gamepadon a gombokat amiket kell nem reagál.
Érdekes egy game az tuti. -
zsivkov #105 :))...nekem nagyon tetszik az a videó..láttam már a hiradó előtt is...elég komolyan megvan hozzá keverve a The Killers zenéje -
mahalo #104 jah gecc bocs, nem vettem észre h ez pc-s változat!
-
#103 ne offoljatok
az eseméynnek is van topicja
ott léccives... -
mahalo #102 Fuhh bázee, te gondolat olvaó vagy, ezt honnan tudtad?? ! legjobb videjó a világon sztem ! D: -
zinnat #101 Ahjj attól hogy ott felvannak sorolva és nem láttál még eddig olyan videót ahol ilyen sok sztár van, az nem azt jelenti hogy idén lesz a legtöbb és ezzel rekordot fogunk dönteni ! amugy tudom h melyik videóra gondolsz ! . Erre -
mahalo #100 Hát van egy videó aholl eddig a legtöbb híresség felvan sorolva!!.. -
zinnat #99 télleg mi ez a hülyeség? mahalo te már megint miről beszélsz itt hülyeséget ? -
mahalo #98 Üdv! Tudtátok h idén rekordott döntött az olimpián megjelenő hírességek száma ?? -
#97 de számoljatok bele egy üveg whiskyet mert mire végigviszed szükségetek lesz rá :D -
#96 nah sikerült olimpiát nyernem áhh halljátok téleg olyan mintha nyertem volna valamit mert ugy fáj a kezem azt nem hiszitek el......
söt közbe töbször idegbeteg lettem mert nem sikerültek a dolgok ha ideges akarsz lenni mindeféleképpen játszd végig -
#95 miért van az hogy a játék 4 és gél percet tölt?(lemértem) az indításnál is meg amikor be akarok lépni egy versenybe akkor is(Clone verziót használom krekkel)(2,2es proci,7300GT,512ram)játék közbe nem akad
cska ez zavar nagyon:( -
#94 nemtudjátok véletlenül hogy a gamepad gombjait hol lehet beállítani?
mert nekem simán felismeri de csak a x meg a kör megnyomásával fut és az nagyon szar helyen van
lécci help -
ricsa008 #93 felvetelek msn-re hátha tudunk egymáson segíteni :D -
#92 akkor meséld L szépen:D
-
ricsa008 #91 nekem a legtöbb dolog megy de most a 6. qualifikációs napon nem tom megycsinálni a gátugrást és a Judo-t és a végén Game Over-t ír ha valaki tudja e két ág irányítását az szolojon -
#90 valaki segítsen már!
Futásnál,úszásnál melyikkel indulok el?Atlétikai sportoknál melyikkel ugrok,dobok?számomra nagyon bonyolult ez a játék..
+ nektek is 5percet tölt amikor elindítjátok a játékot és amikor belépsz egy Event-be? -
swank #89 Valakinek sikerűlt már pc-s gamepadot csatlakoztatni hozzá? Ha valaki tudja megmondhatná a távólugrásban mivel ugrik.kösz -
#88 Köszi megtaláltam. -
#87 csniáltam neki topicot
távolugrás,rúdugrás,gerelyhajítás -
#86 Annak a demójában milyen sportágak vannak? -
#85 Köszi. -
#84 nincs
de a summer Athleticshez van