30
Mercedes-Benz CLC Coupé Dream Test Drive
-
#30 gyönyörű weblap, omg -
#29 XD -
#28 21.század,5GHz tetracore kell a netezéshez -
#27 unatkozoztt de nem volt sok ideje... -
#26 hát ez az oldal valami kemény:D úgy belassította a gépem mint állat alig tudtam bezárniXD -
#25 azt a műfajt is lehet jól csinálni...lásd M3 Challenge ;) -
n3whous3 #24 reklámjáték, ennyi -
#23 na ez keci x@r játék,egyszersem nyomtam féket,elég kanyarnál kéziféket húzni és szinte azonnal befordul 90fokba -
#22 már megvan...csak beírtam az email címet és nem jelenik meg alul hogy game dowloands :S -
#21 a hivatalos oldalán hol tudom leszedni? :S -
#20 Ja, @-ot nem lehet írni. Úgy kellett leírnom máshova a címem, és onnan bemásolni...-.- -
#19 Az normális, ha még az emailcímemet sem tudom beírni, mert nemengedi?xD -
#18 Gondolom fel akartam mutatni valamit a BMW M3 Challenge ellen, de a képeket és a kommenteket elnézve kicsit mellélőttek :D Le sem merem tölteni :D -
#17 :D -
n3whous3 #16 úristen, asszem megvan az új szar pc játékok videósorozat következő jelöltje... -
#15 Én csak a játékba fagytam bele.
Most nincs kissebségi érzésem:D -
#14 Nekem se a Firefox:D -
gotchaaa #13 Az életben nem fagyott még akkorát az Operám, mint azen az oldalon. -
#12 :DDDDD
Nemindul.
-
#11 ezt a játékot gondolom a vég vezető titkárnője csinálta ez akkora teljesítmény :D -
Szabi1991 #10 érdekes... ha vki GTA:SA-hoz csinál add-on mercit, csúcs minőségűt, akkor azt beperelik... bezzeg ezt ki merik adni... -
#9 Azé' a grid az jobb... -
#8 Mert hátha valakinek tetszik:D -
#7 ha nem tetszik minek nyitsz neki topikot:D -
#6 -
#5 Kipróbáltam.Hát nem fog tetszeni azt már előre mondom:D -
#4 :)
Én most töltöm.
Elméletileg futni fog a gépemen(!). -
#3 témába vágó topic cím. -
#2 -
#1 Ezen honlapon találtam ezt a játékot.Még nem próbáltam ki.105MB-os és csak egy e-mail címet kell megadni.
Link.
Rendszer igény:
[IMG][/IMG]
Cikk róla:)