Diszkalkulia

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Személyeskedj csak, idióta 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Úgy, hogy erre is rámondják, hogy betegség, foglalkozzon vele orvos. Csak hogy a szülõrõl lehessen terelni a felelõsséget.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sz4bolcs
Valamelyik színészrõl olvastam, hogy normális beszéd közben dadogott, viszont jelenetek elõadása közben meg nem. Érdekes.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

whiskeyman
mondtam, hogy hagyjuk rá, csak a monitor mögül nagy a szája

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

zvaragabor
Ha olvas, dadog, de ha normálisan beszélgettek, akkor meg dadog? Nahát. 😄
(psellismus)

Chaos Anno Domini

John Cena
télleg a ha valaki dado pl olvasás közbe (haveromnak iylne van) az milyen betegség meg ha normálisan bezsélgetünk akkor is dadog

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
de ha nem nyert akkor miféle nyeremény van?😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rockynhooo
nekem van egy haverom aki ilyen betegségben szenved.. fel is mentették matekbol meg fizikábol meg kémiábol ha yol tom.. és matekbol nem kell érettségiznie ha minden igaz.. (azé nem tom pontosan mert az ország másik felébe lakik és ritkán beszélek vele 😄) , de amikor itt volt nálunk és vettünk pár sört nem igazán tudta összeadni az árakat meg elszámolt ilyen 30-40forinttal... fura volt kicsit

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Talán hogyha a húgomnak nem lenne ilyen betegsége, ezért valamennyire nem lennék otthon a témában azt mondanám, hogy "Nohát, Sadist nem hisz el midnen faszságot elsõre! Ez egy fasza gyerek!"

De sajnos nem így van; hülye vagy.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Taranov
Azért az nem ugyanaz. Az más kérdés, hogy miért hagyják az iskolák, hogy a hiperaktív gyerekek ellehetetlenítsék az egészséges gyerekek tanulását.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

csgery
Nem haltam bele a keresgélésbe, de végülis igazad van😊
Pistike 007
De mondtad!<#banplz>
😊

Pistike 007
Na ezaz...
Ha megnyitja a topikot segítség reményében akkor legalább ne másnak kelljen anyagot keresgélni.
Szerintem.

csgery
Hát ezt benézted, ha ilyen tudatlan vagy, akkor olvass egy kicsit utána<#wink>.

ja, és a hiperaktivítás hogy jön a diszkalkuliához?
JAG1
És ez most kit is érdekel? Mondhatnám, hogy inkább nyelt volna le anyád, de nem mondom, mert nem tartozik ide...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

csgery
Amúgy ez ugye sg-s link?😊 (itt taáltam a kidobott guglitalálatok között).
Sadist
Sajnos nem nyert, kedves whiskeyman. Nyereményét átveheti a kijáratnál.

Sadist
Ja, ahogy az is, ha a gyereket nem nevelik meg rendesen, folyamatosan rosszalkodik, pofázik a tanárnak, ésatöbbi ésatöbbi. Hogy is hívják? Valami hiperaktivitás? Szegény beteg gyerkõcök 😞

csgery
Egyébként a gugli ezeket hozza ki, van néhány pdf fájl, ami lehet, hogy hasznos neked😊
whiskeyman
hagyd már, nem tehet róla, hogy kretén

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

JAG1
Ez egy betegség te szerencsétlen...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

csgery
Hát szar lehet, ha õk is nehezen külömböztetik meg a jobb és bal oldalt...<#idiota>
csgery
Xd
Ilyen mondatok hangznak el:
"egy 20ezres nekem egy 10 ezres neked egy 20ezres nekem egy 10 ezres neked..."

Sadist
Nem is hittem volna, hogy latin szavakkal ilyen finoman kifejezhetõ, hogy a gyerek hülye.

Sir Quno Jedi
Pl. a pénzügyminiszterre és a kormánytagokra gondolsz?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

armageddon666
gondolom olyan mint a diszlexia csak számolással?

@

Pistike 007
Mondjuk valami rövid ismertetést tényleg nyomhatnál😊

csgery
Számolással vannak gondok annak, akinek ilyen betegsége van.
Frosty01
mi az a diskalkulia?

practitioner of the forbidden arts of death

Az lenne a kérésem, hogy akinek van olyan tanmenete, segédanyaga, a diszkalkuliás gyerekek oktatásával kapcsolatban az jelezze, kérem. A segítséget elõre is köszönöm.

← ElőzőOldal 2 / 2