14
-
DarkEvilPiccolo #14 Van Burst Limit igen, de a Budokai 3-mat egyszerűen nem tudom letenni, és az pótolhatatlan... A Burst Limit amúgy is egy elég gyenge játék lett. Csicsás meg a Budokai 3 harcrendszere van benne tovább fejlesztve, de maga a játék nagyon szegényes lett. Kevés a karakter benne, és a story mód csak a Cell sagaig van. -
feamatar #13 budokai nincs is, de van burst limit ami talán hasonló -
DarkEvilPiccolo #12 Hát jah, gondolkoztam már én is az eladásán. De ahogy nézem, a Dragon Ball Z Budokai játékok nem jelentek meg Xbox-ra, csak PS-re. :S Mert ha vennék egy PS3-mat, akkor azzal tudnám továbbra is nyomni a Budokaikat, de egy Xbox360-al nem. Szóval meg vagyok lőve. :( A PS3 meg sokkal drágább, és arra már nem igazán lenne keret... -
feamatar #11 a PS2t eladhatod... elég jó áron megveszik, főleg ha gameet is adsz hozzá. És akkor már csak egy kicsit kell pótolni hozzá és vehetsz egy X360at. Még én is vevő lennék rá, csak nekem októberben lenne rá cashem... -
DarkEvilPiccolo #10 Én ezt értem, de számomra azért volt hiba megvenni a PS2-t, mert van egy csomó játék már most amik csak PS3-ra és Xbox360-ra jönnek ki. Szóval jobban jártam volna, ha várok egy kicsit, és kihagyom a PS2-t, és helyette inkább vettem volna Xbox360-at. -
feamatar #9 persze hogy leáldozott a PS2nek, de nekem még nincs, és szeretném azt a platformot is kipróbálni. Ico, Shadow of the Colossus, Okami, Dragon Warrior VIII. Ha csak ennyi lenne rá ami kéne akkor is beszerezném. Bár a Dreamcastot jobban komálom.
Majd X360at is szerzek be, 1 vagy 2 év múlva, de előbb még majd egy NDSt.
Amúgy meg tegnap fejeztem be a Mega Man 1et szóval így is le vagyok maradva kicsit a korral:P -
DarkEvilPiccolo #8 Nekem van PS2-m, de én úgy érzem, hogy nagyon leáldozott már a PS2 kora.
48 000 ft-ért meg már lehet kapni Xbox 360-at. -
feamatar #7 én is még csak PS2t fogok beszerezni... ahhoz hogy felbővítsem a gépem annyira hogy tudjak PS2t is jól emulálni, még egyelőre drágább mint a PS2. A "nextgen" számomra még ráér. -
DarkEvilPiccolo #6 Jah tudom, hogy van mindenféle jóság manapság PC-re is. És én sem vetem meg a 3D-t. Tekken és Soul Calibur az istenek. Játszanék is szívesen az új Soul Calibur-al, főleg mivel vannak benne Star Wars-os karakterek is. :D Csak hát ahhoz kéne valami next gen konzol is, ami nekem soha nem lesz. :/ -
feamatar #5 meg amit még akartam mondani, hogy vannak modern fighting gameek is PCn, Guilty Gear X2 részek, Akatsuki Blitzkampf, Melty Blood. A japók nagyon fasza PC gameeket csinálnak, csak ezekről nem hallani erre fele -
feamatar #4 dehogynem!!!! engem érdekel. Én is emulálok! Bár mamet ritkábban. Különböző MUGENeket használok(bár ez nem emulálás) meg ZINCet és NEBULÁT, de ezenkívűl Dreamcast és Saturn emulátorokat amiket főképp.
Számomra Samurai Shodown az ász, meg a Last Blade. Marvel Super Heroes is állat, Thor favorit benne. De én a 3Dt sem vetem meg. Soul Calibur, Rival Schools, DoA2 etcetc -
DarkEvilPiccolo #3 Látom nem nagyon érdekel senkit ez a téma. Meglátszik, hogy nem vagyok egy mai gyerek, és hogy "régimódi" is vagyok. :P Régi klasszikusok foreva. XD -
DarkEvilPiccolo #2 És amúgy kétlem, hogy csak ennyi karakter lesz majd a játékba, ugyanis az előző részében is volt vagy 100 darab. :P Mondjuk ez kicsit durván hangzik, hogy Resident Evil és Devil May Cry karakterek is lesznek benne.
Mellesleg szerintem jó szokásukhoz híven lesz benne Street Fighter és Vampire Hunter karakter is dögivel. Jajj istenem de imádom ezeket!!! =D -
DarkEvilPiccolo #1 Csak úgy elárulom, hogy a Marvel VS Capcom-on kívűl több ilyen játék is van. Van egy X-men VS Street Fighter is, ami 96-os évjáratú, és van egy Marvel Super Heroes VS Street Fighter ami 97-es. Szóval ezeket már nagyon régóta nyomatják a japcsik az én örömömre. :) És nem értem, mi ebben a túlzás? Supermant össze ereszteni egy Scorpionnal az esetleg. De a Marvel hősök és a Street Fighter harcosok össze eresztése egy korrekt lépés volt még anno szerintem. Ugyanis a SF harcosok lazán fel tudnák venni bármely Marveles karakterrel a harcot. Leszámítva 1-2 karaktert, pl. Hulk vagy Juggernaut, mert ők azért jóval erősebbek egy Ryu-nál szerintem. Bár az ilyen karakterek mint Bison a kis pszihó képességeivel még egy Juggernautot is térdre tudna kényszeríteni talán. :P A lényeg, hogy SG le vagy maradva szokás szerint. :)
Amúgy imádom ezeket a 2D-s bunyós játékokat. A mai napig nyomatom őket a Mame32 emulátornak köszönhetően PC-n. =)