PC+TFT monitor+TV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyvalami gyanús: NVIDIA Control Panelben bár engedi beállítani a TV-t, és van is kép(ha csak fekete-fehér is), de a "Change the signal or HD format" panelen kiírja, hogy "Warning: there is no television connected to the selected connector."
Ötlet?
másik meg nem azért mondják, hogy drágábbat vegyek, félreértés ne essék.... :) csak hát amit több évre vesz az ember gondolja meg jól.
Elõre is kösz a tippet!
Lehet nem pont ide kéne, de egy kérdésem lenne. Aki mondjuk kicsit ért is hozzá:) Szóval, új monitort kellen venni mert a régi kezdi megadni magát. Nézegettem már monitorokat, van pl. 39-ért 22"-os Acer, ami méretben ennyiért simén megérné nekem, de pl. szüleim azt kérdik megéri-e most megvenni ennyiért, nem fog kiderülni pár hónap mulva hogy ennyiért nem elég, mikor drágábbak lehet sokkal többet tudnak.
Tudom kinek, hogy hogy mire kell a monitor, de mégis úgy nagyvonalakban mi a különbség az egyes, a 30ezres és pl egy 80ezres monitor között???
kösz
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
csak ez idõ
Forza.
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Forza.
19" lcd monitor 40e volt
Ötlet?
remélem 1440x900as felbontásban használod :) mást nem nagyon lehet elrontani a beallitasokon.
Forza.
Segitségeteket szeretném kérni azügyben hogy a napokban vásároltam egy Philips 190CW tipusú monitort,és nem nagyon tudom bellítani a képminõséget.Kaptam hozzá egy cd-t amirõl felraktam a Smart Control 2 programot.Ha belépek ebbe a prigiba akkor a color/calibration-ban próbáltam beállítani de nem nagyon jött össze(a fekete nem fekete,vagy nagyon vlágos a kép).Ha esetleg valakinek van hasonló monitorja ill. hasonló prigija,leírná vagy képekben megmutatná hogy hogy lehet jól beállitani a képet?
Fontos lenne
köszi:)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
egyenként kell felrakni mindenbõl a legjobbat:
haali media splitter
ac3filter
ffdshow
és kb más nem is kell, ha MPC-t használsz lejátszoként
Forza.
A codecpakk-ok télleg szarok? :D Mármint mért nem ajánlatos feltenni?
a 'renderer' a megjelenítõ felület, ami a 'videokártyába' juttatja a film képét
- overlay renderer CSAK az elsõdleges kijelzõn ad képet
- VMR7/VMR9/EVR/Haali Video Renderer pedig egyszerre több kijelzõn is képes rá
átállitása MPC alatt:
VIEW/OPTIONS/OUTPUT
átállitása WMP/kmplayer/vlc/bsplayer/stn alatt:
passz, nem foglalkozok más lejátszokkal, keresse meg akit érdekel :)
Forza.
Kipróbáltam egy két dolgot! Semmiféle kódek nincs fent én minden filmre az
MPUI programot használom! Nem kell telepíteni és minden codec benne van úgy, hogy nem nyulkál bele az XP-mbe!
Petka nagyon egyszerû ötlete vált be! Nem néztem szét megfelelõen!
Köszönöm az ötleteket! Külön köszönöm Petka segítségét!
Szóval konklúzió:
Be kell állítani a két asztal opciót az asztal beállításnál, majd a lejátszani akart fájlnál jobb gomb és lejátszás a következõn opció!
Mégegyszer köszönöm!
aki erre ilyeneket mond, hogy codecpakkot tegyél fel meg hasonló idiótaságok azt csókoltatom....
fotográfik kolomp edisön :D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
<#whatever>#whatever>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
tudok úgy játékprogramot futtatni, hogy a TV-n is azt látom (jól) amit a monitoron!
Szóval egyedül csak a video nem látszik!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Egy kis segitséget szeretnék kérni!
Adott egy Leadtek 6600GT videokártya
egy Samsung SyncMaster710N TFT monitor
és egy Samsung 82cm-es TV!
A bekötés sikerült és a TV-n látom a Windows XP-t. Viszont amikor megnyitok egy mediaplayert és lejátszok egy videot akkor a TV-n a médiaplayer ablakában csak egy szép fekete hátteret látok, videot nem.
Akár mit állitok a beállításokon, a videon kivül minden más megjelenik!
Csak a video nem!
Mi lehet a hiba! Milyen beállítási lehetõséget nem vettem észre???
Elõre is köszönöm a segitséget!