13
kalandjáték
-
Szuni #13 Elkészült a magyarítás, remélem nem gond, hogy az alkotó helyett én írok ide, de a mintegy félmillió karakterszámú játék így kaphat egy újabb esélyt a kalandjátékok kedvelőitől. Egy gyengébb laptopon is elfut ;) Köszönjük. -
csgj #12 Hát, régen volt már, hogy ennyire megtetszett egy kalandjáték :) Ez most nagyon bejön. Hangulatos, szép, gyakran vicces (főleg az abszurd humor van jelen ---> kedvenc :P), és vhogy olyan varázslatos :D Egyszerűen csak jó érzés tölt el, miközben játszok vele. Ja, és eddig úgy tűnik, hogy nem is a legnehezebb kalandok közül való a game. Főleg, hogy bizonyos mennyiségű gyertyákért (ez nehézségi szinttől függ, amit a játék elején állíthatunk be), kérhetünk tippeket. Nincs szándékomban kihasználni ezt a lehetőséget, de ha nagyon elakadnék, jó lesz a tipp-dolog végigjátszás helyett :P
És itt egy kép is: (akármennyire is 2D-snek tűnik a háttér, nem az! (legalábbis én úgy vettem észre... :D))
-
#11 Everlight-ViTALiTY -
csgj #10 És most angolul is :D -
csgj #9 Klassz :) Jópofa kalandnak ígérkezik, úgyhogy várom :) Németül már ezeréve kint van "-.- -
#8 Megjelenés: szeptember 16! -
-
#6 Holnap jelenik meg! -
#5 Silver Style Entertainment, hmmm... The Fall jó volt tőlük, Soldiers of Anarchy szvsz pocsék, meglátjuk ebből mi sül ki... -
#4 Ja. Nekem a gépemen már ősidők óta fent van, de még nem volt időm elindítani se. -
#3 Én személy szerint reménykedem, hogy legalább az átlag szintet ki hozza e. -
csgj #2 Ja, ezt már várom egy ideje... Németországban németül már régóta kapható "-.- Szép kalandnak ígérkezik, tuti, hogy ki fogom próbálni. (és remélhetőleg végig is viszem :D) -
#1 Aranyos kalandnak ígérkezik az Everlight, kalandjátékosok előnyben!
A The Games Company és saját tulajdonú fejlesztőcsapata a Silver Style Entertainment egy kedves kalandjátékkal kíván betörni a letűnőben lévő stílus piacára.
Melvin egy hétköznapi iskolás, nem hétköznapi problémákkal. Szegényt szinte minden utoléri, ami ilyen korban egy gyermeket elkaphat. Egyetlen egy helyre nem követi a szerencsétlenségsorozat, az álmaiba. Melvin órák hosszat képes álmodozik, hogy utána a valóság egy jól irányzott rúgással ismét a helyére tegye. A történet pofonegyszerű elemekre épül: kalandozásunk során meg kell küzdenünk, és le kell győzni Melvin összes félelemét, hogy boldog kissrác válhasson belőle.
Negyven helyszín, sok-sok karakter, mesébe illő történet és persze rengeteg mágia várja a könnyedebb kalandjátékok kedvelőit.
Megjelenés: 2008. július 29 (Kedd)
képek