Nagyon Különleges Ügyosztály

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újra adják a TV2-ön vasárnap délelõttönként!

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Magyarországon sajnos nem jelent meg.

Bizony, mekkora humort alkottak a Zucker fivérek... <#smile>

A Csupasz Pisztoly méltó folytatása volt a sorozatnak.

#7:
Amerikában kiadták DVD-n a teljes szériát, de nemtom, hogy nálunk megjelent-e.

Nemsokára kezdõdik !!!

bakvarnyu
jó a mindenhez értõ cipõpucoló<#kacsint>

http://www.imdb.com/title/tt0083466/
ezek szerint 6 epizód készült.

Banyapapa
emlékszem erre igen
ment ez a film benne,meg muppet show,és az egy úr az ürböl😄

De ezt a sorozatot dvd-n nem adták ki? (bár azt se tudom vajon mennyi része lehet ennek)

Igen, az elsõ két részben Sztankay, a harmadikban Sinkó László, de vele nem volt olyan jó.

LeWyTy
<#wow3><#confused>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

artschi
Zseniális sorozat volt, ha jól emléxem Sztankay István volt ott is Leslie Nielsen magyar hangja. Ha tudjátok, szerezzétek be vhonnan, megéri.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Narxis
Az a jó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nem'tom melyik volt a régi szinkron de ebben Lesli Nielsen hangja olyan volt mint a Csupasz Pisztoly filmekben..

Annak idején ( a 80-as évek-ben) volt egy TV-mûsor a Szombat Esti Filmkoktél, ennek része volt ez az amerikai sorozat, Lesli Nielsen-el a fõszerepben. Ebbõl készültek ugyanavval az alkotógárdával a Csupasz Pisztoly filmek.Tegnap 26-án a TV2 12 órakor leadta az elsõ részt. Sajnos nem tudtam megnézni, aki tudja mirõl van szó az megírhatná, hogy a régi szinkronnal ment e ? Jövõ hét szombat második rész.