goás lányok-fiúk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
indiai lányok és fiúk topikja? ez tényleg nem lesz népszerû 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Goa (604)
A goa kultúra gyökereit a 60'as évek vége felé, az India dél-keleti partján található Goa-partvidéken találhatjuk. Abban az idoben világutazó hippik, kalandkeresok, rocksztárok lepték el ezt a páratlan szépségu tengerpartot, akik az amerikai hippi mozgalom kifulladása után itt próbálták megtalálni az elveszett szabadságot. Ez a sex/drugs/rockandroll bûvkörébol kilépni nem akaró csoport le is telepedett itt, és egy újfajta, a nyugati kultúrában megszokottól eltéro, természet közeli életmódot folytatott. A legtöbben azonban nem bírták a tempót, így a 80'as évekre már csak egy kis amerikaiakból és európaiakból álló csoport maradt Goán. A 90'es években azonban minden megváltozott. Jött az új zenei front: az Acid. A partvidék lakói azonnal rákaptak az új stílusra és továbbfejlesztették azt. A "nagy elindító", Goa Gil, egy nagyon rég óta Goán élo San Franciscoi freak, az igazi Goa-Guru. Gil és társai már régóta nyomták az elektronikus hangzásokat, ami akkoriban a Yello, Talking Heads, féle vonalat jelentette. A techno, az acid, az industrial, a detroit, electro, new beat stílusokból és a 70es évek pszichedelikus hangzású zenéinek hatása alatt állt végül is össze a goatrance, melynek közvetlen elofutárai a Killing Joke és az elso igazi goa számot jegyzo belga Front242.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Foglalkozás: Megélhetési mesterlövész XD
<#taps>#taps>köszönjük Emese!!!!!4
(tom mien a zene...)
practitioner of the forbidden arts of death
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"