4882
-
#999 szarok -.- -
#998 -
ezt a számot imádom!:) kicsit tört ütem, de telitalálat
-
#996 Úristen!!! A Vibe Tribe-tól majdnem elsírtam magam... -
#995 Hogyne tudnám...:P -
#994 az :/ -
#993 az erdekes party volt -
#992 hát igen :D
de h mi kurva anyját h nem játszott amikor szilveszter után ittvol MO-n bazze, énmeg kifizettem érte a drága pénzeket :( najó nem mert belógtunk, de akkor is :DDDDD -
#991 már a kép is önmagáért beszél:D -
#990 6:06tól áááááááááááá megőrűltem -
-
#988 ezt meg kulának:)
-
#987 tessék-tessék
nomeg egy kakukk tojás:DD
-
#986 mét régi van neki? -
#985 mert nem tudod mi a jó -.- -
#984 Mondjuk ez annyira nem hozott lázba... -
#983 Montti-nak is díjaznám ha jönne új albuma -
#982 -
#981 Még ilyet!!! Mééééég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wháááhhháááháháháháááááááááááááááááááááááááááá -
#980 ja az sem lenne rosszaság -
#979 az jó! dupla lemez:D kb 1 órás 1 album! minden órában ki kéne adnia egy albumot, hogy én fergetegesen jól érezzem magam kár, hogy egyre kevesebb már az ilyen előadó aki megéri a pénzét:( na jóvan nem kezdek el megint ríni a diszkó goán
bár egy új Space Budha is felvidítana: -
#978 jöhetne jah, de akkor má mingyá 2 :D -
#977 csak ismételni tudom magam:) jöhetne az új album -
#976 vibe tribe ügye -
#975 és egy kedvenc:)
-
#974 classic ever!:) ez is szép emlékeket idéz!:) -
#973 vöhöhőő hatalmas nosztalgia:) thx -
#972 Barim azt mondta, hogy ez tökre Yahel-es... -
#971 ez a számuk is szép, néha előveszem az albumukat kicsit chillezni meg visszagondolni a régi szép időkre :D
-
#970 az :) -
#969 Ez naon sééép... -
#968 -
#967 Tök durva, hogy ez a 10-ik és ha meg van 99től számítva az összes karszalagod, akkor beengednek ingyééé...
Nekem sajna még a fel sincs meg... -
#966 ló túrót! aki közel lakik annak nem:) nekem itt van egy köpésre ozora hadd döntsem már el én, melyik napokon akarok ott lenni! és ne akarják rám erőltetni azt is ami qurvára nem érdekel! ami nem érdekel azon nem vagyok ott! ez egyértelmű, node akkor miért fizessem ki? szóval bekaphatják pénzsóvár gecik:D -
#965 Szerintem oda csak egész hétre érdemes menni, így abszolút nem bánom a napijegy hiányát -
#964 tudom azért tettem a szmájlit:D -
#963 nemtom, de amikor én voltam 2 éve akkor így 1-2 ezer forint volt a különbség a hétvégi és a teljes árú jegy között, szal már akkor sem érte meg -
#962 amúgy hétvégi jegy van még? vagy már az sem lesz? -
#961 hát kb... -
#960 én sem nagyon, időm sincs rá igazán! meg mióta nincs napi jegy, tehetnek egy szívességet:)