goás lányok-fiúk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
hát tavaly kimaradt éppen spanyolba tengettem legettem<#vigyor5>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kulabácsi
tavaly pécsen nagyon oltárit buliztam, felejthetetlen volt 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mila69en
hát earthdance az earthdance nem vitás😄 kár hogy most nem itt lesz a bakonyba:S de sztem ellépünk mi is

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kulabácsi
ez a varázsgomba meg érdekes kis filmecske vót, csaj jókilett 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
az a kemény 😄DD
jah am rájöttemh nem ticonon hanem alien projecten lesz viva 😄 mind1 vicc az egész szervezés manapság, de földtáncra azé ellátogatok, közel is van, meghát...

Looooser
és az indián nyár biztos szerveznek majd valami kissebb bulit....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
nah látod ezért kel mindig mindenhova mindenbõl 2õt vinni

2 cucc a hanghoz és 2szer annyi zöldet a feelinghez <#idiota><#idiota><#idiota>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

mila69en
hát kb-.- viva? lool inkább megyek kis privát bulikba😄 jó társaság stb...utolsó qurva jó volt igaz hogy nem voltunk sokan max 100fõ éjfél környékén leégett az erõsitõ azt hittük kifogyott az agregátorbol az üzemanyag😄D közben meg füstölt az erölködö<#idiota> mindemki megvolt zakkanva honnan szedjünk éjnek éjén ekkora teljesítményû erõlködöt a puszta kellõs közepén<#nyes>

Depridol
nye bass ákkor lehet kihagyom XD tegnap volta aad-én csacsába jó volt 😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

kulabácsi
jó szórakozást, mosolyoghatsz majd a viva-tv-nek, én úgy kaptam a buliról infót h: extrák, vivatv, hát no komment, ilyen bulira én nemmek...

Depridol
szept. végén lesz U-recken meg Ticon!Dabas, Kardos-tanya

kulabácsi
õsztõl? a goa szabadtérre való és nyárra 😊

Looooser
lehúztam az albumot, hát az utolsó szám az hûûû de jó

Looooser
hát majd õsztõl lesznek jó bulik

kulabácsi
az se vót rossz 😊

ozora?

Sajnos ez sem sokkal hosszabb mint a youtube-os, de azért köszi! Asszem errõl az oldalról lesz mit lehúzni, de ha van jobb is ne tartsd vissza! 😊

kulabácsi
ejj a tavalyi családias bulik jutnak róla eszembe, milyen jó is volt az 😊
idén még 1 normális nem volt 😞

Depridol
Sishu 5 Old School Goa Party 07.2007 (Belgium)
Nolax live
download goavideos

Depridol
tradicionális goa trance

Sziasztok,

http://www.youtube.com/watch?v=WPXgo4H2h4w

A 3:04-tõl 4:35-ig tartó track címét meg tudnátok mondani? Ez nekem nagyon kéne 😊
Illetve a szakértõket kérdezném, ez milyen mûfaj a goa-n belül??

Köszi!

Looooser
majd legközelebb....

kulabácsi
jah 😞

Looooser
és a mázlisták már lent OZORÁN elszívtak 1 jó pár g-t és tombolna :ÿ(

Looooser
jól betépnek vagy mi még nem húztam le

mila69en
elég béna film😄D annyira tudtam hogy mi lesz a vége....

kulabácsi
meglessük htx

kulabácsi
köszönjük emese

degenerator
drogos hippi foshalmok.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Depridol

Depridol
egész kellemes a szinkron 😊

kulabácsi
áz
warez -.-

Depridol
Varazsgomba.2006.DVDrip.XViD.HunDub

Looooser
OMFG

kulabácsi
má lekaptam, holnap meglesem 😊

Depridol
Magyar Cim: Varázsgomba 2006
Eredeti Cim: Shrooms
imdb rating

Tartalom: Öt amerikai fõiskolás érkezik kempingezni Írországba régi haverjukhoz, Jake-hez, aki életreszóló utazást ígért nekik. Állítása szerint az ír erdõkben nõ a világ legjobb hallucinogén gombája. A srácok a buli reményében nekivágnak az erdõnek, de a kezdeti lelkesedést hamarosan felváltja a félelem, amikor egyikük, Bluto eltûnik. Tara azt állítja, hogy meghalt, mert úgy érzi, látta már korábban a fiú halálát, de senki nem hisz neki.
Kezdenek mindannyian kikészülni. Bár idejövetelük célja a pszichedelikus élmény volt, nem pont így gondolták. Ráadásul valami figyeli õket, valami az életükre tör, ha nem jutnak ki az erdõbõl és nem találnak hamarosan segítséget.[/flash]

kulabácsi
jó szórakozást mindenkinek 😞

Depridol
HOLNAP (G)O.Z.O.R.A. <#wave>

Már nem azért, de ez egy túl-ezoterizált hunbug...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Már nem azért, de ez egy túl-ezoterizált hunbug...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Dying Soul
volt egy videó youtube-on, ami zenékkel mutatta meg, zene bejátszásokkal, hogy mi a különbség a psy és a goa között. vki ismeri õket és linket tud adni?

Dying Soul
miket meg nem lehet tudni. :o

Elusive
óbaz <#wow2> thx!

Depridol
Az Om (ॐ😉 a legerõsebbnek tartott mantra valamennyi között. Az egyiptomi Amen megfelelõje, és valójában az isteni Logosz neve. Az Om szanszkrit szó, és az életnek azt a szikráját jelenti, amely a fizikai életbe zárt isteni rész.

Az Om kiejtésének és intonációjának sok száz módja van, és mindegyik a maga sajátos módján hat az aurára. Ha az "O"-t hangsúlyozzuk és hosszasan mondjuk, akkor a mások és a magunk aurájára hatunk, míg ha az "M" dúdoló hangját nyújtjuk meg, az egész hatás sokkal beljebb keletkezik.

Amikor kimondjuk az Om-ot, azt kell látnunk, hogy felülemelkedünk a fizikai lét uralmán. El kell képzelni, hogy korlátozó és hátráltató gondolatformáink leárnyékolódnak. Látnunk kell, hogy az aura megtisztul a felhalmozódott energiahulladékoktól. Az Om az istenivel való kapcsolat hangja, és mint ilyen, az energiák felszabadításának az eszköze. Tisztító, teremtõ, az újat felszabadító ereje van, hogy továbbléphessünk az energia magasabb megnyilvánulásai felé.

Az Om figyelemfelhívás is. Kiegyenlíti és megszilárdítja az aurateret, összerendezi a finom testek részecskéit. Minden energiánk válaszol erre a hangra. Ha ezek az energiák összhangban vannak, akkor könnyebben helyreállítható az egészség, és eredményesebb a meditáció.

Az Om egyik változata az AUM (Ah-Oh-mm). Ez a forma elõsegíti az aura elképzelését, és lehetõvé teszi, hogy gondolataink kristálytisztává váljanak. Annak a megerõsítésére, hogy energiáink a csúcson vannak, és egyre nõnek, mintha a legfontosabb szinten mondanánk magunknak, hogy "Úgy legyen!" Az Aum az auratér gyengeségeinek és lyukainak a kijavítását is elõsegíti.

Most már tudom, miért is hallani azt a bizonyos hangot meditáció közben és még keresnem se kellet. ty

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

kulabácsi
aum 😊

Az Aum (más néven Om, ?). Pranavának nevezik, és a legfontosabb hindu szimbólum – a hinduizmus emblémája. Az Aum a legfontosabb alap- vagy gyökérmantra, ezért sok mantra (recitáció), ima és rituálé elején mondják.

Az OM az univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtõ mag-szó (bija). Az „Om” a teremtés igéje, egy õsrezgés, mely eredetét tekintve öröktõl való és az Abszolút Igazságot és a Legfelsõ Isteni Teremtõerõt képviseli. A hinduizmus szerint a „szent Om” szótag a védánta és a hindu filozófia szóban kifejezhetõ esszenciája.

Az „Om” három hangból tevõdik össze, ezek az „A”, „U”, és „M”. Noha három szótagból áll, mégis minden dolgot tartalmaz – ezzel fejezi ki a világ hármasságát, plusz a három egységébõl összeálló teljességet. A három hang sok tételt jelöl, de valószínûleg a legfontosabb a világmindenség hármas aspektusa, a test-lélek-szellem: Az „A” jelképezi a durva anyagi világot (az ébrenlét állapota), az „U” az asztrálsíkot (az álom állapota), az „M” pedig az elmén túljutott állapotot szimbolizálja, tudati szintje a mélyalvás. A teljes szimbólum ezek együttesét szimbolizálja.

Mindemellett az „ajna csakra” (harmadik szem) mantrája is. Nagy népszerûségnek örvend a meditálók körében, mivel ismételgetése lenyugtatja az elmét, a testet energiával (pránával) tölti fel, segít kiszakadni az érzékek világából, erõsíti az elmélyülést. A megfelelõ légzésirányítással (pranayama) és az „Om hang” használatával különbözõ transzállapotok érhetõek el.

Mint egyetemes szimbólum, vizuális formában is létezik. Hasonlóan a kereszt szimbólumhoz, viselõjének védelmet ad a negatív hatások ellen, segíti a lélek harmóniájának megtartását, védelmezõ mágikus szimbólum.

Depridol
ॐॐॐॐ

OMG
Már csak 3-at kell aludni és megyünk is le. Hú de be fogunk ...
Érzem ez az év nagyon jó lesz, megsúgták az energiák 😛
OMG

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Looooser
az egyik ismim mogy Ozorára azt én hennázok a lapockájára egy OM jelet