4882
-
#1399 hat nincs :D majd kisorsoljuk.. vagy ecc-pecc
[minthasokpenzelenne] -
#1398 na most már engem is fenemód érdekel ez a gyerekvér téma!
kifejtenéd bővebben? -
#1397 fail sapnyol:D:SAD:A hát ő görög sincs sokkal közelebb:D -
#1396 vagy spanyolba am gorogbe is lesz aurora festival. allitolag utso.
am nekem 8 :D csak azert nem mindegy, hogy atvonatozunk ausztriaba vagy atbattyogunk spanyolba :D de en rajta vagyok csak akkor tenyleg sporolni kell :D meg gyerekvert gyujteni. -
#1395 -
#1394 és erről a csajról most eszembe jutott hogy sapnyolba kell menni nyáron bulizni:D Alicante-ra -
#1393 nagyon ateli :)
am az a kerites eleg faszul nezhet ki egy opener bulin :S -
#1392 itt is megtaláltam a csajszit^_^
-
#1391 am, ha valaki megy bulizni az irja mar be, hogy hova :\ hatha nem kell egyedul lennem, ha Kulcsy nem jonne. mondjuk nem mintha olyan sokan irnank ide -
#1390 :D
am szivem meghasad ezektol a videoktol... -
egyik csajszi aszonta gyújtsáááámá fel!:DDD én meg reflexből rávágtam, jóvan mindjárt -
#1388 kula elment videkre minibar mellett tv-zni ahelyett, hogy eljon velem partyzni es gyerekverrel dobjuk fel az estet :( mi lesz igy? hova fajul a vilag? -
#1387 :D az igen...
legyenmarnyar v2.0 -
#1386 rendben akkor betépek bepörgök poi-val és jöhet a flash:DDD -
#1385 Azt nem tudom, de kiproóbálhatjuk rajtad :D -
#1384 csak ne tűzzel próbáld mint ahogy én:DD majdnem felgyújtottam magam is meg két csajt a hátam megégettem -
#1383 más sorrendben érdekesebb
-
#1382 hat azt elhiszem :D nekem meg nem kellett ehhez poi :D de kitesztelem..majd szabadterin... mondjuk majusba csigahegyen. -
#1381 :D
hat ott gyakran megesik az ilyemsi -
#1380 Mert a poi, ha jól belepörögsz, akkor tud adni egy olyan flash- t mintha betéptél volna. :) -
#1379 biztos találkozott a gombákkal :DA:S -
#1378 És az hogy utána a másik srác kopasz fejét hogy simogatja? -
#1377 jah... csajszi nem nagyon reagalt csak porgette tovabb ASD -
#1376 tuti a csajnak nyomta xD -
#1375 jah :D azt en is sasoltam, hogy mit muvel -
#1374 jaja mintha írnák is az előadót de spanyolul:D amúgy feltűnt e a szemfüleseknek a csávó 00:18-nál:DDD belép a képbe lenyom egy figurát a szalma kalapjával vagy mivel, azt tovább sétál -
#1373 mindjart sirok... szoveged is jo, szimpi is vagy... es meg ilyet is hallgatsz meg meteor meg anyamkinja :| SZERETLEK!
/am irj nyugodtan. csak orulunk :) nem magan topik es kan szag is van mar :D/ -
#1372 Jah, bocs a #1357-re ment :) -
#1371 Wow, tényleg jól nyomja csaj. Ilyet én is szoktam csak kicsit light- osabb zenére, mert ez egy kicsit "kattogós". Bár én a hátam mögött nem szoktam pörgetni, van még mit tanulnom. :)
//bocs, hogy csak így bele szóltam a kis magán topikotokba :) -
#1370 ahogy latom a kommenteket nem csak neked kene :D -
#1369 okok ,de az otthon lesz -
#1368 adasd:as:d -
#1367 ja ha lesz hangod hallgasd már meg #1357 hátha tudod a címét!:D -
#1366 itt már felcseperedtem:DSAS:DasDA:D:DADS: -
#1365 hat ,akkro en se maradok ki -
#1364 :D -
#1363 akkor én kezdem kattide:DA:S:AS:D -
#1362 -
#1361 jatszunk olyan, hogy mindenki rak be magarol partykept :D rolam van egy leggomb utani vizualos "jajmitlattam" kep :D -
#1360 de ugy, hogy kozbe meteorozzon