4882
-
#2200 ilyen női wc-s sztorim nekem is volt:DDD csak én azt válaszoltam erre bunkó móndon mivan akkor én nem jöhetek be? -
#2199 :D kezdtem asitozni. -
#2198 megfordúltam volna :D -
#2197 :DD
azért mondjuk az szép h lemegyünk kocsmázni temeg megeszed kb az összes játékod :D -
#2196 :D -
#2195 örülj neki hogy nem azt mondta fel a kezekkel és most pedig fordulj meg -
#2194 fasorba volt a kemeny, amikor ramnyitottak es leoltott a csaj, hogy ez a noi wc :D en meg parasztosan: ha' nem vout kirakva sehova -
#2193 az már utána volt, ott még tudtam magamról :D -
#2192 :D csak Te magadat dobtad el aztan ott is maradtal :DDD vagy az utana volt? -
#2191 naja :D -
#2190 bár hozzáteszem azt nem űbereled amikor énis kimentem múltkor hugyozni és hugyozás közbe szólt rám egy csaj h "dobodel!" -
#2189 :D
biztos rájött h nem beszélgetni mentél ki :D -
#2188 kb 150 metert :D de az is sok volt -
#2187 adtam egy csajszinak ragot kozbe nem is tolem kert :D de gecyjo fej vagyok es meghallottam, hogy azt ker... mindig.. ott ultek a kocsiba es kilogott, hogy SZIA! sejtem milyen arcal nezhettem vissza, hogy hello... :D -
#2186 omfg...hány kilométert mentél azért hogy hugyozz?:D:DSA:DASD: -
#2185 haveromnak vannak ilyen aranyköpései:D partizunk egyszer, csak odajön azt mondja jönnek a tűzoltók ott a hídon eloltani a tábortüzet:DDD látom e hogy jönnek? az volt a durva hogy 20 kilométeres körzetben egy híd sem volt nemhogy tűzoltó autó -
#2184 :DDDDDDDD
ezt nem is mesélted
csak h elmentél a dunapartra hugyozni :D -
#2183 az is vicces volt, hogy a hajon volt wc en meg elsetaltam a dunaparton : D allok... mondom magamba: mi a faszt csainalok en itt? :D aztan sprint vissza. omg... kozbe megallitott ket csajszi, hogy koszi a ragot es ,hogy kit keresek :D valami elkezdtem ott hablatyolni... nem ertette. kerdezi: mi? mondom: LEVEGOZOK! :D -
#2182 úgyis felfogok menni ha nem lesz már hideg:D a holdat bírom az jófej:D a hideget viszont nem:/ (nem barát) -
#2181 nem hülyít az meg, csak éppen megmondja a tuti -
#2180 :D
ahh... szenvedes van.
mila am en tenyleg addig baszogatlak amig egyszer fel nem jossz partyzni :D tegnap megfogadtam :D -
#2179 hálistennek, lehet nem lettél volna annyit a partyn :D -
#2178 ja szte tökjófej :DDDDD -
#2177 azóta bírod a holdat:D -
#2176 tudom, de utkozbe talalkozam gombakkal :D -
#2175 meg a kurva lufira tehetnenek valami hangtompitot, mert 10x majdnem osszeszartam magam amikor megeresztettek :D -
#2174 pedig arra is akartál... -
#2173 együtt a kettő a legtutibb kicsit korong filingje van:DAS:SDA:SD -
#2172 nem is tudom mi tortenhetett :( ez a pszihedelika meghulyit.... meg jo, hogy nem hoffman bacsira telefonaltam ra. -
#2171 :DDDDD
hát nem sokat beszélgettünk miután megetted az biztos :D -
#2170 szerintem az totál nem cink nem tudtál válaszolni mert igazándiból nem is akartál válaszolni:D -
#2169 :DAD:SS:A:SDAS:D -
#2168 :D
#2162: durva volt, mert barmerre neztem esemenyek voltak es tok durva volt, hogy minden reszen a teremnek tortent valami... szal erted :D meg igy erdekes volt a tarlatasom :|
az mar cink amikor megkerdezik tolem, hogy mivan es nem tudok ra valaszolni :D -
#2167 amit talált -
#2166 nálam ez már bebizonyosodott:XDDD -
#2165 mi volt a fűszer a kalapra?:DDD -
#2164 mi is azt hittük :D -
#2163 na ez az amit én nem szoktam:DSADS:D:A csipegetni -
#2162 :DDDDDDDD
másik partyn voltál :D
mostanában gyakran találkozol gombákkal :D -
#2161 nekem?:) saválló vagyok:)