4882
-
#2960 jaja :D arra van :D -
#2959 ahha ufo-s...az is az another world-ön van...legjobb albumuk...am transwave bennem is hatalmas nyomot hagyott O.Z.O.R.A.-n...azt a videót linkeltem is már ide 1szer...:D -
#2958 en???? :DDD -
bár én még mindig rá tekintek amolyan félistenként:D
köszönöm mester -
#2956 Én abszolút progi párti lettem...pedig régen full on rajongó voltam...:D -
#2955 ki kéne néha pihenned magad hétvégén, arra van :) -
#2954 Mert nem hagytál beszélni... -
#2953 jóéjt...astral nagyon nagy kedvenc:D -
#2952 ő volt az utolsó :(
-
#2951 piupulkenflaj (Y) -
#2950 tuti azert van, mint a legtobb regi dj-vel.... elkokszozzak a tudasukat :)
nem egy ostehetseget dobalnak meg mostanaban koncerteken.
nah asszem en alszok :S jo ejt... ma majdnem beajultam :S vmi tre van velem :S -
#2949 ezt a számot de szerettem régen
meg ezt is :D
-
#2948 az a fire valami?az a backfire 2007?No igen a goa az max 2003-ig goa...de azis inkább már tensz!? -
#2947 hat elegge e-klub feelingje van -
#2946 transwave az már valami! -
#2945 lehet erre mást mondani mint hogy: pfffffffffffffffffffff....? -
#2944 ne is mondd, ez az új albumuk ez akkora csalódás volt h azt el se lehet mondani :/ -
#2943 én szeretem a progit is de a jóó progit:D amiben van élet is(liquid):D -
#2942 kb azon a vonalon..infected is mekkora volt anno:) most meg:( -
#2941 na igen
kicsit más mint egy progi -
#2940 sztem mindenki astrallal és infecteddel kezdte :D -
#2939 szetveros :D -
#2938 jaaa transwave is mély nyomot hagyott bennem anno:D
-
#2937 :D nekem ez az orion gyerek :D egymasra talaltunk ASD -
#2936 gms juice ezt a számot még azok is szerették akik nem hallgatnak psytrance-t
nagyon nem emlékszem már de astral, s.f.x, mfg, man with no name, voltak az első találkozások a goákkal/gombákkal -
#2935 pedig velem alig beszelgettel -.- -
#2934 nekem ez volt az elso par trackjeim kozul a kedvenc... nem az eloado miatt :D ezt kaptam...
aztan persze ez jott utana ^^
-
#2933 yahel is diszkogoázik:D egy két jó száma van mint ez is
-
#2932 Yahelnek kevés számát szeretem...de ezt naon...megvolt vmi 13féle verzióban...abból 2szar volt, de a többi jobbnál jobb...:D
Yahel
-
#2931 -
#2930 Túl teszel rajtam is...és ez nagy szó...Bazs tudna mesélni róla, hogy mennyit szoktam beszélni...XD -
#2929 jo hat egesik :D most ez van ez lesz ezt kell szeretni :D neelix helyett en is orulnek likvidnek :D de arra varni kell meg 3 honapot. -
#2928 És az első kedvenc goám...ezzel az albummal kezdtem megismerkedni ezzel a zenei stílussal...:D
Astral
-
#2927 :D nah kosz...
de vazze... tenyleg sokat pofazok olyankor :D -
#2926 :c -
#2925 Pfff...most hallgattam ezt végig...sosem hallottam még ilyen szar verzióban...ez naon rossz...pedig alapból ez a szám naon jó... -
#2924 Kezdessz olyan lenni, mint egy csaj...XD -
#2923 nem minden! de tényleg az:D hallgasd má meg:( ez nem goa ez nem progi goa:D akkor mi? diszkiogoa -
#2922 Nem...mi nem m1ünk... -
#2921 ugye direkt nem valaszolsz? :D