4882
-
#3080 nem jöttem én olyan messziről -.-
csak távol járok -
#3079 menni fog az magától is:/ főleg a mostani generáció már bele születnek ebbe az őrületbe:D -
#3078 énsem... -
#3077 Messziről jött ember, azt mondd amit akar... -
#3076 A:D:SD:A de transzvejvre elvinned? -
#3075 te vmi robot vagy bazmeg -
#3074 Én sose vinném a gyerekemet goára...főleg, hogy ilyen disco partyk vannak... -
#3073 en meg nem ember vagyok :DDDD kula mondta... -
#3072 engem nehéz lesz... sokat megéltem már:DDDD -
#3071 :DDDDDDDDddd
februarba eljossz es nem akarsz tobbet bulizni :D kulat is kicsinaltam
ha akkor nem sikerul a kuldetesem ,nyaron tuti megkapod :D -
#3070 gondolom :D -
#3069 aki nem vállalja a felelősséget a tetteiért, az nem ember
azt nem mondtam hogy nem csinálok semmit:D csak ritka már, alig várom nagyobb legyen viszem őt is partizni -
#3068 :DDDD az igen :D gondolom 10 evet oregedtel :D
hat akkor Te nem unatkozol vazze :D
ki szul nekem gyereket? pm-be lecci
en azert meg varok, hogy ne legyek felorult es talan akkor bevallalom :D
en meg aszittem, hogy siman otthon zenere lazulsz, poffentgettek az ismerosokkel meg atficcen a bnod aztan eled az eleted ASD kozbe mar csalad :D -
#3067 level 4en :DDDD -
#3066 az derék
de legalább már nem csinálod te se, azért felelősségérzeted van, az is vmi :D -
#3065 dehogy voltunk úgy vele vagyis én nem:DD mindent elkövettem, hogy abortusz... de aszonták a dokik már nem lehet ennyi idő után:C há mondom nem érdekel, valahogy kaparják ki-.- patrik is úgy fogant, hogy rengeteg sp:DD került a vérébe meg a gombák hozták mivel mindennap szar készen voltunk:DAS:DA:D 4 hónapig kapta ő is rendesen, azér lett ilyen nem normális xDDD már level 4-en született -
#3064 jah hat ertheto :) akkor meg varnod kell nincs mese :) -
#3063 :O :D kemeny :D
de nem gondoltam volna, hogy ilyen jo eleted van :D asszony,gyerek, kevero ASD es meg engem is ismersz :D sot jossz pardejra :D -
#3062 tervezett? áááááááááá ez ilyen baleset gyerek:DDD már 4 hónapos terhes volt barátnőm mikor kiderült hogy terhes:/ folyamatosan megbetegedett nem volt semmi arra utaló jel hogy terhes lenne... még aktívan partiztunk és toltuk a cuccot orrba szájba, gondolom azért lett ilyen hiper aktiv:D -
#3061 Őőőőő ehhez még fiatal...neki még nem kell gyerek és én ezt el is fogadom... -
#3060 mibol gondolod? :D:ADS:AS:D
am a kutyam is az :D szet is basz az ideg tole :D -
#3059 hat szoljal Bazsnak :D biztos ertekelne az otleted :D -
#3058 Tuti a te gyereked is hiperaktív lesz...XDXDXD -
#3057 :D ezert is varnek vele... am en soha nem fogok felnoni... de Te se! :D
volt bnom sztem nemreg szult... penteken kellett volna vinnem neki dvd-t es elotta par nappal mondta, hogy van 1 hete neki. sztem megszult. -
#3056 jah igy nem tervezve jott es ugy voltatok vele, hogy akkor mar legyen aminek lennie kell? helyes! en se csinalnam maskepp...
az mar mas kerdes, hogy ember nincs a foldon aki nekem gyereket fog szulni :D mindenkinek csak addig kellek amig megismernek :c aztan rajonnek, hogy egy igazi fasz vagyok. -
#3055 Én is...már vagy 6éve... -.- -
#3054 gyereknek gyereket?-.- -
#3053 Te mázlista...és mennyi idős vagy??? És a fiadnak mi a neve??? És tervezett vagy véletlen gyerek??? És ajjj úgy irigyellek... -
#3052 :o dedurva :D tok aranyos! :D gyereket akarok :D
-
#3051 eredetileg én is úgy terveztem, hogy majd 40-en túl leszek, akkor talán lesz gyerekem:D sokáig nem is tudtam feldolgozni, hogy mi történik körülöttem:DD de most már ha tehetném sem csinálnám másképpen -
#3050 nembaj jóaz :D -
#3049 most is itt ugrál a nyakamon kicsit hiper aktiv... én se gondoltam volna anno, de hát így sikerült -
#3048 de édes :D
bazz akkor neked van életed
mi a szart fóruzmozol te itt? mingyá kérek neked egy bant :D
am ezt azért nagyon nem gondoltam volna :D -
#3047 komolynál is komolyabb:DSA videón még csak 2 éves de psy már felkeltette az érdeklődését:DSA:DA:S:Asd
itt már nagyobb úgy döntött beleül ruhástól a szökőkútba
itt meg csináltam neki hajat csipeszből:SAD:SD:AD:D:ASD
nem véletlen hogy nem járok már annyit bulizni:DDD -
#3046 nemá, ez komoly? :D -
#3045 fiam:D nem vicc -
#3044 de am ki ez a srác? :D -
#3043 :DDDDDDD -
#3042 már tanítom is:ASD:DA:D
-
#3041 és van gyereked? :D