4882
-
#3240 kereső szar!:D van 2 gép a hálozatodon? akkor szokott ilyet írni, meg ha idegen ip fogad el a géped, -
#3239 nekem 2 hete még tökéletesen működöt... -
#3238 fórumkereső kb 1 éve szar :D -
#3237 Hali!nállarok működik a fórum kereső?Nem tudjátok miért írogatja ki a gépem hogy ip-cím ütközés? -
#3236 ja sztem őis csak azé baszott el ennyit mert annyira szar volt :D
bár fél2kor írt sms-t h már 16Knál jár -
#3235 ja ennyit én is, hogy inkább ne zenéljen -
#3234 jó mondjuk neelixért énis kiadnék ennyit -
#3233 -
#3232 19K
megérdemled :D -
#3231 régen volt már ő is értelmesebb buliban, dehát akkor má kössük üssze a kellemeset a hasznossal:DSA:D:A -
#3230 ja meg amúgy is úgy néz ki rádumáltam havert is hogy jöjjön likvidre^_^(nem csak azé mert van kocsija:D) -
#3229 áááá hogyan ülnék vonatra:DDD meg amúgy is, helikopterrel megyek^^ -
#3228 azt biztos is :D sikoltozni fogunk... a vmit kitalalok majd, mert gondolom buli utan nem egybol a vonatra akarsz ulni ASD Cokibe kell beulni utana. -
#3227 majd likvid megmutatja hogyis kell ezt:) krézi pipul^^ -
#3226 vinned kellet volna 1 mp3 lejátszót -
#3225 am rohadjak meg en sajnalom k2-be a lufis format :D ott bassza a rezet egesz ejjel egy lyukba :D meg is kerdeztem, hogy nem-e szar ott ulni egesz este :D aszondja "fasztnem.... meg a sok idiota" -
#3224 jo azert ezt nem gondoltam volna :D ki voltam akadva pedig en meg gyerekcipobe jarok goa teren, de ez lol volt. -
#3223 én megmondtam hogy hogy neelix igazi diszko goás:DAS:D -
#3222 nah szep jo estet :D hazaertem, tuleltem.
nem kellett egyedul mennem yeah :D viszont istenbarma vagyok, mert sikerult 19k-bol bulizni.
Neelix bazmeg... sztem az mar proghouse volt nem progigoa :| de frankon...
nem voltak olyan kurvasokan pont jo volt minden, pont elfertem. es onkenyesen koedukaltam a noi wc-t me... menjen be a fiuba az akinek het anyja van-.- neztek is amikor kinyitottam az ajtot :D kinyomok kicsit morcosak voltak... szemem elott szedte le ket gyerekrol a karszalagot es haza kuldte oket :D minek kell arulni...
amugy az egeszbol Kugler szettje volt jo aztan Tikal es a vegen Psyletzky adott egy kis ertelmet a zenenek :D Neelis meg veretoset jatszott jo volt az is, de konyorgom :D maradjunk mar a stilusnal.
Extraweltrol eg jottek at az emberek me az szar volt :D jah es alig cigiztem :D
Magnolany! Vannak kozos ismeroseink :D -
#3221 és egy jóéjt muzika:
http://www.youtube.com/watch?v=FBJ2It1N-Xo -
#3220 trensz:
http://www.youtube.com/watch?v=V8BLtVGCmUc -
#3219 koszi :D -
#3218 :D akkor jó bulizást! -
#3217 azt megvettem elovetelbe a tomeget meg leszarom :D -
#3216 én nem bírnám ki azt a tömeget olyan kis helyen...de végülis mennék én....csak a behopp is sok:( -
#3215 jah... en :D -
#3214 Megy valaki ma neelix-re? -
#3213 csőzet!
http://www.youtube.com/watch?v=s1_Juus5gbY -
#3212 :D sanszos -
#3211 ott fogunk megdögleni -
olyat kitalalok likvidre, hogy beszarszbehugyozol :D -
#3209 mert megérdemled -
#3208 bazeg meg mindig itt rohadok meloba D: -
#3207 köszi szépen mindenkinek! ;)
-
#3206 jaja az nagyon nagy:) -