4882
-
#479 loool a számot ismerem, de ezt még nem láttam áhh ez nagyon súlyos -
#478 ja énis psyside-ot használtam annó :D
ezt a beteg klippet bazze :DD zene meg best -
#477 ja nekem is eltünt egy csomo guysalamas trance on air radio bu felvételem:(( és én nem szoktam meg a hiányt:// hogy rohadjon meg és mán miota nics dc-n psyside azota nem találom konkrétan azokat sehol:( de mostmá kirok mindent dvd-re hátha elszáll megint a vinyom a levesbe:DD -
#476 nem nem electric volt tuti, de lényegtelen végülis, kb 3 éve eltünt, szal már megszoktam a hiányát :D
azé köszi -
#475 amugy valamikor ápriliban voot hyperspace haver vot az még nem nőtt ki ebbő a fasságbol:DDD -
#474 de tuti hogy electirc univerze? nem valami dj? elecric számokkal?:S
áhh rosebb megette a nyakukat sosem unják meg:/// minap nízem a kultv-t aztán hallom reklámba izé diszkosizz mega parti veszprímbe na mnodom még csak az hiányzott ide:((( -
#473 aszittem már felhagytak a bohóckodással :D -
#472 lol kiütötted a hsz-em:XDDDD nah azt akartam mondani hogy még most is van hyperspace nem csak volt::Dd:(( -
#471 sry akit kilöktem :D -
#470 kellemetes ez így reggel :) -
#469 énis csak azért emlékszem mert MO-n alapvetően egy techno partysorozat volt ügye :)
am elég régi mix, de énse lelem sehol :( -
#468 hát körlűl nézek itt mixek között de nem emlékszem ilyen hájperszpészre:( -
#467 de folraktak :)
http://forum.goa.hu/showthread.php?t=2936&page=1&pp=20 -
#466 jó kérdés, psybaba biztosan jó lesz szervezésügyileg is, classikon én tavaly voltam, nemtom h ez a szervezés volt e, de életemben akkor volt előszőr (és szerencsére utoljára) h a chillbe űltünk be inkább mert annyira fos zenét kreáltak a srácok h frankón hallgathatatlan volt, a goához semmi köze
de elvileg jó kis családias buli lesz, az már egy jó pont h nem lett felrakva goa.hu-ra így a sok gyökeret is el lehet kerülni, mint tegnap kiderült mi pecsába mentünk volna :D -
#465 Classical Goa-Trance party
időpont: 2008. október 11.
helyszín: PECSA - Backstage Pub
1146 Budapest, Zichy Mihály út 14.
DJ's:
Psymon
Teetay & Lucky
Snag
Skarma (Live Act)
Czellux
UV dekor; XYZ sound system ; gyümölcs; Goa-trance; stb.
hozzájárulás: 1200 Ft.-
info: 70/625-95-70
mail: [email protected] -
#464 -.- me oda jonnel? :D szted melyik lesz a jobb? -
#463 pfff tuti nem :D
am ti most akkor dízelbe mentek? mert lesz classikál goa is a pecsában, csak azt nem tették fel goa.hu-ra -
#462 gyere!!!!!4444 -
#461 electric universe is best
am régen volt tőlük egy mixem, vmi hyperspace volt a neve, nincs meg vkinek esetleg? letörlődött vhogy, pedig kedvenc volt :( -
#460 ideje vót má :D -
#459 meg ezzel is oda tették magukat rendesen -
#458 amúgy jön az új albumuk -
#457 há még szép -
#456 Jelenlegi kedvencem Electric Universe - One step Beyond -
#455 lol amikor az elsőre rákattantam mondtam magamba akkor má people can fly, erre tessék :DDD -
#454 és egy legenda így kezdésnek:DD -
#453 klasszik -
#452 http://www.youtube.com/watch?v=ROI1W3Lgqbs&feature=rec-fresh -
#451 elég elenyésző esélyt látok rá :D -
#450 GYERE MAR.. -
#449 hívtak de sztem kihagyom -
#448 Te nem jossz erre a kis haccacarera szombaton? -
#447 helyes, akkor te is kicsit vagy csak zenefüggő :D -
#446 pont ez jutott eszembe nekem is, hogy aludni kéne^^ talamscát be is nyomtam szípen halkan:DD -
#445 LooL most gondolkodom még éjfél után is képes vagyok psy-t hallgatni:DD nemelég hogy egésznap bömőltetek valamit ha itthon vagyok este jututb videok plussz erre tudok csak elaludni -
#444 :D
1200mics is alap
no akkor egy kis vibrasphere lenyugvásnak, jóccakát :D -
#443 meg akkor egy kis gataka
egykis dna-val fűszerezve
egy kis atomic pulse mellé:D
és egy örökös ufóóó kedvenc:DDD -
#442 sajnos:/ ennyiről tudok én is + pár szám mindenféle válogatás albumon nem tom mivan mostanában minden szépen zenélő elvan bújva valahova:SS remélem új albumon dolgoznak:D -
#441 jah sirius issnes is tud jó fullont kreálni :) -
#440 vibe tribe ismételten :D
am csak 2 albumuk jött ki eddig nem?