4882
-
#679 jaja vágom! bent van a TOP5ben:SAD:SA:DAS:D nagyon súlyos a tag -
#678 Vajon mit láthat? :D -
#677 nekem ez az örök best, szegény nagyon kivan :D -
#676 de ez legalább nem diszkógoás :D -
#675 aztakúrva az hol járhatott :DDD
boldogot -
#674 csávo nagyon durván kész van gecc valamiféle joságos jóságos papirost nyalhatott:DASD:AS:ASFASF:AS
boldog karácsonytat:D -
#673 hát ha ez dagálykor volt filmezve, akkor egy isten király hely... hasonlított goa beach-re ^^ -
#672 ez deszar:b -
#671 milyen helyszín má ez? inkább a parkoló -
#670 hát az megőrűlt :DD -
#669 kedvenc video -
#668 :DD -
#667 hát ja, ő egyszerűen csak valszeg több napja fesztiválozik :D -
#666 ők meg igazi őrűltek respect nekik:D
#664 ő legalább nem diszkó goás:) -
#665 vannak itt betegségek :D -
#664 az ember de kész van :DDDDD -
#663 első legalább még jól is tolja :D -
#662 hát azé mondtam:D legyen teljes a kerek:d mostanában ez a trend mindenki ezt gyakorolja-.- eljen a diszko goa ::DSDA:D:AS:( -
#661 jaja, bár a tánc is elég trendáj volt :D -
#660 nem néznéd ki belőle?-.- én mindenesetre felvettem volna a helyébe egy rozsa színű pólót, hogy le ne maradjunk a trenditől -
#659 és rádásúl avégén odamegy a kamerához, szal saját magát filmezte? :D -
#658 looool :D -
#657 de már kezd nem annyira számítani a társaság mióta a disko a nyerő igazítsd meg a nadrágod hogy jobban mutass a kamerában-.- -
#656 -
#655 hát igen.... -
#654 így igaz :)
mindenki úgy táncol ahogy akar, nem az a lényeg -
#653 tírárírárá -
#652 az nem számít! ha így érzi jól magát:) -
#651 ez nagyon kész :D -
#650 itt még egész jó zenét is játszott, csak ne szervezne ilyen szar bulikat mostanában :| -
#649 pl a #646 ban @0:46 nál nézd a fehérpulcsis srácot XD -
#648 hát lehet hogy büntet, de hasonlítsd össze az ozorás felvételekkel!!! a fél társaság betépve tényleg így táncol XD -
#647 anyádat ez büntetős
tessék végig nézni -
#646 kula emlékére karácsonyi ajándék másfél perces néma csendet kérnék -
#645 bár nem ezt kerestem, de asszem ez se rossz :D -
#644 ne szójá' be!
ÉLVEZD!!!!XDXDXDXD -
#643 igen ez a legfőbb baj h a szervezők is nekik gyártják már nagyátlagban a bulikat...itt pesten képzelheted mi lehet, k2őt én még messziről se akarom látni (max neorave-en) hruscsovot meg sztem tudjátok mennyire szeretem :D -
#642 -
#641 ezért járok már szinte csak privát bulikra:XDD faszom sem kiváncsi a sok idiota 17 éves diszko/plázás tökmindegy milyen zene csak üssön fílinges barmokra-.-(éés amiről nem tudnak nem találnak oda) sajnos ellepték a a goapartikat a szervezők is már kezdik nekik tolni a diszko goát-.- persze azért még akadnak jo partik és szervezők akik nem engednek és nem törnek meg:D -
#640 jah nem emléxem hogy linkeltem e már