4882
  • Depridol
    Fiúk, lányok, kapcsolatok >> goás lányok-fiúk topik
  • Looooser
    húúú az flash lehetett....
  • mila69en
    hát úgy kb fogalmam sincs:DD csak azért raktam be hogy hátha kulának segít és nem hagyja el a topiki

bár most röhögjetek ki de egyszer feküdtem itthon hallgatom a zenét ilyen félálom szerű állapotban mintha alfaban lettem volna vagy nem is tudom, olyan furcsa érzés kapott el láttam a körülöttem zajló dolgokat de nem vettem róla tudomást kikapcsolt az agyam vagy ilyesmi:DD és mintha láttam volna saját magamat hogy henyélek fentről!!
    és egyszercsak hülye haverom rám ugrott én meg felriadtam hogy mi a franc van
  • Looooser
    ehhez mennyit kell gyakorolni????
  • OrioN the S
    ja
  • MR ME
    én nem...
  • mila69en
    Bamboo Forest-re mentek?
  • mila69en
    VIP tag vagyok
  • MR ME
    fizetős lesz -.-
  • mila69en
    videót majd nyomjatok róla jutubra hadd lássam én is
  • MR ME
    naná
  • OrioN the S
    jolvan nyugi....

dugunk?
  • mila69en
    nemááá:D
  • MR ME
    énse, de akkor most jól besértődök és nem is jövök ide többet -.-
  • MR ME
    am offot befejeztük, bár sztem simán elfért a topikban, az meg h te ennyire komolyan veszed az a te bajod...(ez kb a goa topiknak az off topikja, legalábbis én eddig azt hittem, de ezek szerint nem az, csak akkor nemtom h mit kéne ide írni, azt h én fiú vagyok és hallgatok goát dejó azt ennyi? :|)
  • mila69en
    én sem értem mire ez a nagy felháborodás?:D linkeltem pár képet abból kettő kakukk tojás:D teljesen témába vág! nem rockfesztivál képei
  • MR ME
    ezzel a hszel meg most nemtom mit kezdjek :D
  • MR ME
    szídta bárki is Kuglert? csak megkérdeztem...
  • mila69en
    hát ha itt moderálnának a fele hsz-ed törölve lenne:) ja és a beszélgetésünk kulával teljesen témába vág:D
  • Depridol
    mellesleg nem leszek itt házigazda, csak nyitottam a topikot... moderáljon aki szeretne itt én nem teszem és mást sem kérek meg na Peace
  • Depridol
    Kugler személyes barátom, együtt kezdtük és stb. mind1
    és az off fikázásból elegem lett már, legyetek oly szívesek fejezéttek be vagy nyissatok off topikot akármilyen névvel...
    köszi
    PLUR
  • mila69en
    köszönöm kula
  • MR ME
    "még, hogy senki sem tehet róla hogy ott vannak?"
    dehogynem, te!!! miattad van az egész :DDD
  • mila69en
    nomeg nem beszélve arról hogy az alsó képen szereplő ifjoncok vajon hány évesek lehetnek?:)(15-16) ra tippelnék!!! még, hogy senki sem tehet róla hogy ott vannak? na nemááár!
  • mila69en
    már ne is haragudj de megjegyeztem, hogy az első meg az utolsó képen van a kakukktojás:)
  • MR ME
    ő lenne kugler?
  • OrioN the S
    el vagy tevedve. arrol senki se tehet ,h az ilyenek is lejutnak...a normalis arcokat mar nem is linkele be? :) 3. kepen levo sracot meg ki lehet hagyni a fikazasbol. kicsit agressor leszek ,ha a barataimat fikazzak. ugye te sem vagy tokeletes?
  • MR ME
    de h emberkednek az első képen :DDD
    biztos szar volt a spuri :D
  • mila69en
    hozzá teszem hogy én már csak ilyen jó megfigyelő vagyok és hamar kiszúrom a diszkos dolgokat egy állítólagos goan:P az első képen is ott a kakukktojás meg az alsón is!
    diszko powa
  • mila69en
    mi van kula ideges vagy?

ezt neked megnyugvásul

ez az eggyik legjobb:DS:ADAS:DAS:DA:
  • Depridol
    csináljátok
  • MR ME
    :DDDDD
    kész vagy :D
  • mila69en
    szomorúan látom hogy még nem nyitottad meg a kedvenc előadódnak a és szerveződnek a topikját aki az elmúlt időszakban rendkívül igényes partikat csinált

ö lenne az igen, igen ő azhruscsov
  • MR ME
    :D
  • Orionk
    :D
  • mila69en
    igen igen nyissunk hruscsovnak egy topikot megérdemli
  • MR ME
    nem fér el a topikban? akkor nyissunk másikat mert kiutálsz minket h beszélgetünk mila-val??
  • Depridol
    mer szar A egész
  • OrioN the S
    gecynagy tek volt.. np

hallod! :D te miert szarod tele iwiwet azokkal a baromsagokkal? :D
  • Depridol
    kérem mellőzzük az egyéni offot