4882
-
#839 Fiúk, lányok, kapcsolatok >> goás lányok-fiúk topik
-
#838 húúú az flash lehetett.... -
#837 hát úgy kb fogalmam sincs:DD csak azért raktam be hogy hátha kulának segít és nem hagyja el a topiki
bár most röhögjetek ki de egyszer feküdtem itthon hallgatom a zenét ilyen félálom szerű állapotban mintha alfaban lettem volna vagy nem is tudom, olyan furcsa érzés kapott el láttam a körülöttem zajló dolgokat de nem vettem róla tudomást kikapcsolt az agyam vagy ilyesmi:DD és mintha láttam volna saját magamat hogy henyélek fentről!!
és egyszercsak hülye haverom rám ugrott én meg felriadtam hogy mi a franc van -
#836 ehhez mennyit kell gyakorolni???? -
#835 ja -
#834 én nem... -
#833 Bamboo Forest-re mentek? -
#832 VIP tag vagyok -
#831 fizetős lesz -.- -
#830 videót majd nyomjatok róla jutubra hadd lássam én is -
#829 naná -
#828 jolvan nyugi....
dugunk? -
#827 nemááá:D
-
#826 énse, de akkor most jól besértődök és nem is jövök ide többet -.- -
#825 am offot befejeztük, bár sztem simán elfért a topikban, az meg h te ennyire komolyan veszed az a te bajod...(ez kb a goa topiknak az off topikja, legalábbis én eddig azt hittem, de ezek szerint nem az, csak akkor nemtom h mit kéne ide írni, azt h én fiú vagyok és hallgatok goát dejó azt ennyi? :|) -
#824 én sem értem mire ez a nagy felháborodás?:D linkeltem pár képet abból kettő kakukk tojás:D teljesen témába vág! nem rockfesztivál képei -
#823 ezzel a hszel meg most nemtom mit kezdjek :D -
#822 szídta bárki is Kuglert? csak megkérdeztem... -
#821 hát ha itt moderálnának a fele hsz-ed törölve lenne:) ja és a beszélgetésünk kulával teljesen témába vág:D -
#820 mellesleg nem leszek itt házigazda, csak nyitottam a topikot... moderáljon aki szeretne itt én nem teszem és mást sem kérek meg na Peace -
#819 Kugler személyes barátom, együtt kezdtük és stb. mind1
és az off fikázásból elegem lett már, legyetek oly szívesek fejezéttek be vagy nyissatok off topikot akármilyen névvel...
köszi
PLUR -
#818 köszönöm kula -
#817 "még, hogy senki sem tehet róla hogy ott vannak?"
dehogynem, te!!! miattad van az egész :DDD -
#816 nomeg nem beszélve arról hogy az alsó képen szereplő ifjoncok vajon hány évesek lehetnek?:)(15-16) ra tippelnék!!! még, hogy senki sem tehet róla hogy ott vannak? na nemááár! -
#815 már ne is haragudj de megjegyeztem, hogy az első meg az utolsó képen van a kakukktojás:) -
#814 ő lenne kugler? -
#813 el vagy tevedve. arrol senki se tehet ,h az ilyenek is lejutnak...a normalis arcokat mar nem is linkele be? :) 3. kepen levo sracot meg ki lehet hagyni a fikazasbol. kicsit agressor leszek ,ha a barataimat fikazzak. ugye te sem vagy tokeletes? -
#812 de h emberkednek az első képen :DDD
biztos szar volt a spuri :D -
#811 hozzá teszem hogy én már csak ilyen jó megfigyelő vagyok és hamar kiszúrom a diszkos dolgokat egy állítólagos goan:P az első képen is ott a kakukktojás meg az alsón is!
diszko powa -
#810 mi van kula ideges vagy?
ezt neked megnyugvásul
ez az eggyik legjobb:DS:ADAS:DAS:DA: -
#809 csináljátok -
#808 :DDDDD
kész vagy :D -
#807 szomorúan látom hogy még nem nyitottad meg a kedvenc előadódnak a és szerveződnek a topikját aki az elmúlt időszakban rendkívül igényes partikat csinált
ö lenne az igen, igen ő azhruscsov
-
#806 :D -
Orionk #805 :D -
#804 igen igen nyissunk hruscsovnak egy topikot megérdemli -
#803 nem fér el a topikban? akkor nyissunk másikat mert kiutálsz minket h beszélgetünk mila-val?? -
#802 mer szar A egész -
#801 gecynagy tek volt.. np
hallod! :D te miert szarod tele iwiwet azokkal a baromsagokkal? :D -
#800 kérem mellőzzük az egyéni offot