Modellrepülők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4,6 ccm, 3 Le <#ravasz1>#ravasz1>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Thx!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
aki modellezni akar, az építsen, ne vegyen modelleket, az az igazi, én is úgy csináltam
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
És nem pörögnek 40000 ret, szal nem kell hónaponta felújÍtani.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Én régen vettem 40e ért elektronikát, amit pakolhattam egyik gépbõl a másikba.
Vettem egy hungarocelt, és egy szike, ragosztó meg némi cellux segítségével épitettem egy gépet, amivel megtanulhattam reptetni.
Sokkal strapabíróbb egy házi gép, mint egy gyári.
Zuhant orral a földbe. Eltört a motortartó. Na és? 10 perc, és ujra repképes. Ellentétben, ha eltöröd a mûanyag gépedet, nem biztos, hogy megtudod ragasztani 😊
Azóta is reptetek, házi gyártású gépekkel, ha teljesen összetörik, akkor max kidobtam 500, esetleg 1000Ft-ot(de nem valami gyakori)
De ha valaki mostanában körülnéz, talál 30e Ft alatt motoros vitorlázót, ami nem egy gagyi gép.
Persze vannak "komolyabb", robbanómotoros gépek, amik tényleg nem olcsók, de kezdésnek sem a legjobbak, fõleg ha egyedül próbálod ki.
Házban nehéz lesz vele repülni, esetleg ezekkel tudsz, de ez tényleg játék kategória.
X-twin
Picco-Z ha esetleg a helik érdekelnek
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
u dont have to listen anybody else but me
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Charade GTti
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Valami hasonló a gépem(ez nem 480-as, hanem 182-es...):