12
Minden ami a címkeszerkesztéshez tartozik.
-
#12 nyomdában lesz kinyomtatva, remélem majd azért értenek hozzá!
ezt a corelt kipróbálom.
-
madmanic #11 ja, a legfontosabb:
olyan vinylt vegyél amit be lehet tenni lézernyomtatóba ( már ha az van )
nagy szívás ha elolvad.. -
madmanic #10 én ezeket corelben csinálom mindíg - gondolom nem egy címke kell csak
az oldalak szélére felrakom a vágójeleket, hogy a vágógéppel egyszerűbb legyen dolgozni
ment pdf et... -
#9 köszi azoknak akik rendesen válaszoltak -
#8 Erre alapból van a word-ben egy alkazás a borítékok és címék, kiválasztod a neked megfelelő címkét méret vagy tipus szám alapján (rengeted félét ismer és kapható is a boltokban) és máris simán lehet szerkezteni majd nyomtatni. Egyébként ajánlom még a Publisher programot, némelyik office változat része. -
#7 Letöltesz egy Open Office progit. És láss csodát: semmi perc alatt megoldhatod, akár nyomdai kifutóval egy darabot, akár eleve a nyomdai papírméretre. És elég beállítani, hány darab legyen, hol. A többit a progi megoldja, az azonnali pdf export lehetőséggel együtt. -
tomonor #6 -
#5 Word címke funkciója (Word 2007 címkeszerkesztője) miért nem jó? -
#4 -
remélem mlékszel rám, amúgy meg az erő legyen veled ehhez a topikhoz -
#2 vagy ha nem is kell pdf-be vágni, legalább ne kelljen mindig új oldalméretet állítanom a word-ben minden egyes szövegdoboznak..
esetleg valami olyan program van amibe beteszem a word-fájlt és szétvágom a szövegdobozokat vele és külön oldalra teszi? remélem érthető a problémám -
#1 Hi!
Nos azért csináltam ezt a topicot hogy tudjunk egymásnak segíteni a címkék szerkesztésében.
Nekem most egy olyan problémám van hogy van egy csomó szövegdobozom MS WORD-ben. És ezeket kéne egyesével mindegyiket szétvagdosni pdf-ekbe. De úgy hogy a pdf papírmérete pont a szövegdoboz méretével legyen egyenlő. Mindenki látott más kozmetikai krémaken kis címkét hogy hogyan kell használni meg ilyenek. pl. egy 2x8 as címke és akkor ez külön pdf oldal legyen aminek az oldalmérete 2x8 cm..
Ötlet hogy mivel lehet megcsinálni?