Darkness Within 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem nagyon jött be a játék,túl lassú a játékmenete,meg nehéz is nem nagyon tudta h mit kell csinálni 2 óra gamelés után törlést kapott
De ha ebbe az irányba kezdenek el haladni a point n click kalandjátékok hogy már szabadon mozoghatsz benne akkor az már jó jel a jövõjükre nézve. Raknának bele egy kis harcot is akkor már elég érdekesek lennének (a nyíl megmaradna, viszont lehetne benne bottal náspángolni a zombikat vagy ilyesmi, nem csak a rovarspray lenne a fegyver mint ebben)
http://www.twitchy.co.uk/wp/2010/05/darkness-within-2-the-dark-lineage-walkthrough/
aki nem tud angolu, az fordiccsa le a gógle translatehoz
<#help>#help>
"Hello!
Darkness Within magyarítás miatt írok! Azt szeretném kérdezni,hogy fordítod még vagy leálltál a projekttel?
Mert látom május vége van várható befejezésnek írva.
+ Sokunkat érdekel a 2. része magyarítható-e? És ha igen megcsinálod-e majd hozzá?
Válaszaidat elõre is köszönöm!"
"Szia!
Az elsõ rész ma vagy holnap kész, a másodikat meg már elkezdtem."
Next PC upgrade: 2022
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
EZ 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nekem inkább hasonlit egy vé*bé*nyilásra...
Attolmég lehet jo játék, majd ha egyszer lesz kereskedelmi forgalomban, és kedvem is hozzá, lehethogy megveszem, de lehethogy inkább nem! 😉
szeintem belefér
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ez viszont már teljes 3D lesz? Mi a szarért? szeretem a "point click" féle agytekervényes játékokat..
A MYST volt a nagy kedvenc,azon belül is a Riven, 5 óra alatt kilõttem az akkor nagyon nehéznek titulált játékot.
Nem volt az olyan nehéz 😊
What about the forests?
De gondolom lesznek azért komolyabb szituk is ennél. 😊
Qwerty4
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és a rohadt 'izgalmas' "na vajon mennyire lesz gusztustalan az arca, ha idefordul" para.
Darkness Within: The Dark Lineage
Megjelenés:: valamikor 2009. tavaszán, csak PC-n!
Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder nem sikerült túl fényesre. Pont azokon a pontokon sikerült elhasalnia, ahol - ha már Lovecraft hatására hivatkoztak - kiemelkedõt alakíthatott volna. Nem volt se ilyesztõ, se félelmetes, se borzongató. Fõleg az utóbbi kettõt vélem megbocsáthatatlannak.
Sebaj, itt a jövõre érkezõ második felvonás, amelynek nyúlfarknyi kedvcsinálóját lentebb láthatjátok késõbb. Még a végén kiderül, hogy Isztanbulban is lehet jó játékot csinálni, csak akarni kell.
Trailer