11
-
#11 Már jelöltelek is. -
05lampard #10 És azt tudtátok, hogy aki eszik, az szarik is? Ide nekem a Nobel-díjat! -
Sepu #9 aki többet eszik a kelleténél, az hajlamosabb a hízásra, mint azok akik alig esznek.
aki sok alkoholt fogyaszt, az hamarébb lesz részeg, mint aki megivott egy sört.
egy általános vélemény volt :)
-
#8 hm, ebben lehet valami, mert mióta abbahagytam az MMO-zást, elég sokat híztam. de az is lehet, hogy annak a másik ötezer változásnak az oka, ami egy ember életében másfél év alatt végbemegy. :D -
Chriss745 #7 Eccccsssssém mekkora tudósok vannak a világon!!! Én nem is gondoltam volna, ha valaki egész nap a gép előtt tesped, és sört iszik, az előbb elhízik mint aki a fitnesz teremben ugrál!
Én is folytattam egy tanulmányt idén. Aki bent ül a gép előtt, sokkal kisebb valószínűséggel ég le, mint aki a strandot sütteti magát. Gondoltátok volna? NEM SEMMI! És 1 milliárd dollárt is megspóroltam a tanulmányom alatt!
Kíváncsi vagyok hány diploma kell ilyen tudás megszerzéséhez. Hogy egyesek miből élnek meg... hihetetlen... -
arrakistor #6 pffff ..
van a hazugság, az aljas hazugság és a statisztika -
freemanone #5 "az egyéves vizsgálat végére több mint másfél kilót hízott." khm..... mennyire elhíztak XDD biztos karácsony is közben volt. -
entreri #4 Ahhoz legalább egy év újabb kutatómunka szükséges. Kéremszépen! Itt nem lehet csak úgy a levegőbe beszélni. -
#3 aki netezik v jatszik az soxor fogy, foleg ha a 2 1utt van.
Vagyis az MMORPG garantaltan fogyaszt. -
#2 és a férfiak ménem? Én neten és gépen lógok a munkámból adódóan, max 7 órát alszom, de inkább 6-ot, és nem hízok, pedig kéne :D -
GVG #1 "Könnyebben szednek fel plusz kilókat a gyakran a neten lógó, keveset alvó vagy rendszeresen alkoholt ivó lányok és fiatal nők, mint társaik - állapította meg egy amerikai tanulmány."
-már várom mikor jön a hír, hogy megállapították nemcsak a netfüggő alkoholista nőkre hanem a férfiakra is igaz a tanulmány...