7.62 mm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi.Melyik md-ot ajánljátok?Immortal badass,Bloody money,Blue sun?
Hol, vagy hogyan lehet autót beszerezni? Sehon nem találok senkit aki eladna...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Szerintem jó játék. Kedvelem az ilyen stílust, pénuz szerezni, fejlõdni, cuccokat beszerzeni, találni, felfedezni az új helyeket. Bár néha macerás, hogy sokat kell dumálni, illetve nehéz összeszedni a pénzt jármûvekre.

Mer' még nem ért le... Ha lesz olyan mint az B:E5 akkor meg is veszem... 😊))

Prince23
Sztem senki se játszik ezzel, alig.

ez javitja a fekete kepernyot
link

May the force serve you well!

én az elõdjét is szerettem és szvsz graffal sincs gond, cserébe egybõl faszbug: buy képernyõ full fekete, felsõ sarokban forognak tárgyak, meg jobb alul egy fehér kocka
hogy venni hogy lehet pasz
szal érdekes...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Prince23
Egyébként ha legalább (!) 2007-es szintje lenne a grafnak, akkor nagyon megnövelné a hangulatot... és persze az elsõ benyomást!

<#szomoru1>

-tRs-Landor

Prince23
Töröltem is, nagyon élvezhetetlen a grafikája.

Prince23
Nekem nem jön be😞

ingamet mondjad hogy milyen, ne a menüjét baszod :Ð

-tRs-Landor

Prince23
Itt a menüje:

Prince23
Most telepítem ezt a Jagged Alliance klón gémet 😊)

Prince23

Már kinn van angolul

Prince23
Daffit
Most vettem észre ezt a játékot. Ezzel csak egy gond van, hogy a Brigade E5 folytatása, ami 2006ban jelent meg és tele volt bugokkal és patchet sem készítettek hozzá.
Reménykedem, hogy kijavították a JA3-ig le fog kötni ha kijön...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Prince23
Roger6
Véééégreee! <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

addigis:
Hired Guns: The Jagged Edge MEGJELENT!

-tRs-Landor

lol
wad :Ð

-tRs-Landor

release on 26/06/2009

hö?
kinnvan angolul már?

-tRs-Landor

Prince23
General Features

* Sequel to Brigade E5: New Jagged Union, the best strategy game according to the GameLand Award 2005, “Best Computer Games”, “GameLand” and “Game World Navigator” magazines.
* SPM (Smart Pause Mode) battle system combines RTS dynamics with diverse opportunities of turn-based gameplay.
* Over 150 accurately modeled firearms with possibility for upgrade.
* Varied ammunition as well as the extensive list of equipment.
* Non-linear storyline gives you an opportunity to make you own choice – to reach one of multiple endings
* Over 30 mercenaries.
* Upgraded graphics engine.

<#taps><#worship>

nyammnyamm <#eljen>
miko' lesz demo?!4

-tRs-Landor

Prince23

Prince23
Köszi a bannert mindenki nevében!

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

hykao
A játék egyébként már 2007. augusztus 24-én megjelent oroszul... (http://games.1c.ru/7_62/)
sõt 2008. február 1-én pedig már a folytatás is...(http://games.1c.ru/762_perezaryadka/?type=info) 😊

...a hivatalos oldalról loptam bannert, rá kattintva bejön az oldal...talán nemsoká aktív lesz az "ENG" gomb... 😊
addig kihúzzuk ezzel 😄

-tRs-Landor

Rommel linkelt egy Jagged Alliance 3 trailer-t, erre reagáltam én. Félreértések elkerülése végett a JA3 megjelenését tolták el 2010-re. katt

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Prince23
Honnan az infó? lehet h észak-amerikában jelenik meg hivatalosan.
de európában: szept. 12-õt írnak. szal nem értem, h honnan ez az infõ...

Ezzel csak egy gond van, mégpedig az, hogy a játék megjelenését eltolták 2010-re. 😞

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Col. Rommel
Szerintem ez jobb lesz!!!

http://www.gametrailers.com/player/22525.html

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Roger6
Ahh! Ivan bácsi rendet szokott rakni nálam is mindig! :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hmm... Ha ez a 7.62 a Brigade E5 következõ reinkarnációja akkor nem körös lesz hanem valós idejû. Ha nagyobb pályák lesznek és nem kell visszavágniuk a nagyobb lõtávolságú fegyvereket sem akkor még arra is lesz esély, hogy elég realisztikus motyót kapjunk. Szerintem... 😊

<#levele><#nevetes1>
sajat shot 2002bõl <#hawaii>

-tRs-Landor

Nekem ezek a körökreosztott lövöldözõs játékok mindíg olyan életidegennek tûntek. Iván felemeli az AK-47-esét, céloz ééss... kifogyott az akciópontokból, most az ellenfél jön. Iván majd a következõ körben lõhet. Már ha megéri. <#nyes>

Prince23
Roger6
Én is egybõl benyomta fav-ba, szerintem megér egy misét!

azaz! kibaszott jóó! <#eljen>
meg van eredetibe a JA összes! lehet hogy annyi év után ísmét lesz egy jó kis játszható akció-rts?!
+fav

-tRs-Landor

erre a hsz-re most mondhatnám hogy <#levele>
de inkább <#banplz>

-tRs-Landor

SuperCharger
Kicsit furcsa cím egy stratégiának. Ez valami akciójátéknak jobban illett volna.

Prince23
Nem... így jött ki... miért, baj? de ne félj már nincs több infóm játékok terén 😄

Roger6
Fú baszki, ez olyan, mint a Jagged Alliance! Azzal mennyit játszottam, te jó ég...

Kösz az infot pajti, engem érdekel.

akyyy
te most minden nap topikot nyitsz?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Prince23
Hát igen... a játék minõsége biztos az lesz... csak felhoztam, h tudjatok róla, h szeptember 12-én fog ki jönni ez a körökre osztott stratégia. Érdekes címe van 😄

n3whous3
erre most azt mondaná valaki, hogy <#eljen>

de az a helyzet, hogy <#levele>

púúúúú

Prince23
Infó, képek

Megjelenés: 2008. szeptember!