50
-
Hexex #50 Hi.Melyik md-ot ajánljátok?Immortal badass,Bloody money,Blue sun? -
kiskorúbézoltán #49 Hol, vagy hogyan lehet autót beszerezni? Sehon nem találok senkit aki eladna... -
spcs #48 Szerintem jó játék. Kedvelem az ilyen stílust, pénuz szerezni, fejlődni, cuccokat beszerzeni, találni, felfedezni az új helyeket. Bár néha macerás, hogy sokat kell dumálni, illetve nehéz összeszedni a pénzt járművekre. -
kiskorúbézoltán #47 Mer' még nem ért le... Ha lesz olyan mint az B:E5 akkor meg is veszem... :))) -
#46 Sztem senki se játszik ezzel, alig. -
Dns5000 #45 ez javitja a fekete kepernyot
link -
Thanatos #44 én az elődjét is szerettem és szvsz graffal sincs gond, cserébe egyből faszbug: buy képernyő full fekete, felső sarokban forognak tárgyak, meg jobb alul egy fehér kocka
hogy venni hogy lehet pasz
szal érdekes... -
#43 Egyébként ha legalább (!) 2007-es szintje lenne a grafnak, akkor nagyon megnövelné a hangulatot... és persze az első benyomást! -
Landor #42 -
#41 Töröltem is, nagyon élvezhetetlen a grafikája. -
#40 Nekem nem jön be:( -
Landor #39 ingamet mondjad hogy milyen, ne a menüjét baszod :Ð -
#38 Itt a menüje:
-
#37 Most telepítem ezt a Jagged Alliance klón gémet :)) -
Már kinn van angolul -
#35 1.1 patch (német verzióra) -
#34 Most vettem észre ezt a játékot. Ezzel csak egy gond van, hogy a Brigade E5 folytatása, ami 2006ban jelent meg és tele volt bugokkal és patchet sem készítettek hozzá.
Reménykedem, hogy kijavították a JA3-ig le fog kötni ha kijön... -
#33 ingame -
#32 Véééégreee! -
Landor #31 addigis:
Hired Guns: The Jagged Edge MEGJELENT! -
Landor #30 lol
wad :Ð -
Noodlee #29 release on 26/06/2009 -
Landor #28 hö?
kinnvan angolul már? -
#27 General Features
* Sequel to Brigade E5: New Jagged Union, the best strategy game according to the GameLand Award 2005, “Best Computer Games”, “GameLand” and “Game World Navigator” magazines.
* SPM (Smart Pause Mode) battle system combines RTS dynamics with diverse opportunities of turn-based gameplay.
* Over 150 accurately modeled firearms with possibility for upgrade.
* Varied ammunition as well as the extensive list of equipment.
* Non-linear storyline gives you an opportunity to make you own choice – to reach one of multiple endings
* Over 30 mercenaries.
* Upgraded graphics engine. -
Noodlee #26
-
Landor #25 nyammnyamm
miko' lesz demo?!4 -
-
#23 Köszi a bannert mindenki nevében! -
#22 -
#21 A játék egyébként már 2007. augusztus 24-én megjelent oroszul... (http://games.1c.ru/7_62/)
sőt 2008. február 1-én pedig már a folytatás is...(http://games.1c.ru/762_perezaryadka/?type=info) :)
...a hivatalos oldalról loptam bannert, rá kattintva bejön az oldal...talán nemsoká aktív lesz az "ENG" gomb... :) -
Landor #20 addig kihúzzuk ezzel :D -
emberke #19 Rommel linkelt egy Jagged Alliance 3 trailer-t, erre reagáltam én. Félreértések elkerülése végett a JA3 megjelenését tolták el 2010-re. katt -
#18 Honnan az infó? lehet h észak-amerikában jelenik meg hivatalosan.
de európában: szept. 12-őt írnak. szal nem értem, h honnan ez az infő... -
emberke #17 Ezzel csak egy gond van, mégpedig az, hogy a játék megjelenését eltolták 2010-re. :( -
#16 Szerintem ez jobb lesz!!!
http://www.gametrailers.com/player/22525.html -
#15 Ahh! Ivan bácsi rendet szokott rakni nálam is mindig! :-) -
kiskorúbézoltán #14 Hmm... Ha ez a 7.62 a Brigade E5 következő reinkarnációja akkor nem körös lesz hanem valós idejű. Ha nagyobb pályák lesznek és nem kell visszavágniuk a nagyobb lőtávolságú fegyvereket sem akkor még arra is lesz esély, hogy elég realisztikus motyót kapjunk. Szerintem... :) -
Landor #13
sajat shot 2002ből
-
bgabor #12 Nekem ezek a körökreosztott lövöldözős játékok mindíg olyan életidegennek tűntek. Iván felemeli az AK-47-esét, céloz ééss... kifogyott az akciópontokból, most az ellenfél jön. Iván majd a következő körben lőhet. Már ha megéri. -
#11 Trailer