Florensia

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Tegnap keztem el játszani a fiestával.Magyar guildok élnek még benne vagy játékosok?
na megvan viszont lenne 1 kérdésem 😊 feltûnõen lassú a harc...ez ilyen is marad?
nekem nem tölti le azt a r...adt pachet :S
CkR
nah...bocs mindenkitõl aki esetlegesen ide tévedt, és semmi ujdonságot nem talált <#buck>..ennek azon egyszerû oka volt h nyaraltam, és nem voltam gépközelben -> ergo nem tudtam semmit a forumba írni<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>de mostmár ujra on-lájn vok <#vigyor>

passatgt
most néztem rá ide, egybõl ez ugrott be, már akartam képet betenni, de gondoltam más már úgyis lelõtte a poént😄

CkR
A mai napra Jó játékot mindenkinek!..Sajna én egyéb ügyeim miatt most nem tok játszani <#rinya><#rinya><#rinya>

Győri Devi
én még egyik closedban próbáltam ki a gamet elvittem vagy 10es szintig de elég is volt belõle

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

flashpointer
partok elõtt végig ott van, hogy ne lehessen vízbe menni, átjáróknál(mellett), egy 10centis emelkedõn nem lehet átmenni a városban

Emancipate yourself from mental slavement!

CkR
milyen láthatatlan falak????<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

flashpointer
Egyet gyülölök a jatekokban, a lathatatlan falakat. hat itt mindenhol az van!

kulabácsi
Atreides, de kb soha nem játszottam még MMO-val, mert nem csipázom, szal túl sokat ezzel se fogom tolni 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

CkR
egyébként mi az neved a játékban?

CkR
egyre több magyarral találkozom a játékban...sõt már olyan magyarral is beszélgettem ingame, aki mind a 3 CB (closed beta)-t végignyomta...és azóta is játszik...

kulabácsi
hát erre énis rájöttem 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

CkR
akkor az sux<#zavart2><#zavart2>

kulabácsi
a vicc h nem, adsl, de egy ideje már nem jön csak nagyon ritkán a normális elõfizetett sebesség, és azt vettem észre h nagy viharoknál amikor az emberek állt kikapcsolják a gépet, meg éjjel viszont jön normálisan, szal túl sok embert köthettek 1 portra asszem 😞

CkR
lool<#wow1>..akkor chello-s vagy <#vigyor3>

kulabácsi
sztem a neten baszakszik, mostanában sok gond volt vele, majd ha lefekszik a sok gyökér a környéken akkor begyorsul 😄

CkR
ez érdekes..elméletileg csak tényleg minimális lagnak szabadna lennie<#confused><#confused>

kulabácsi
énmeg laggolok mint a picsa 😞

flashpointer
ja, mert idegbe vertem magam hogy nem tudok semmit és mindeki kinyir : D
de aztan ramtamadt egy hajo, s még szétlõtt megkerdeztem hogy tole hogy lehet loni, szoval mar az is megy : )

CkR
csak most offline vagy <#vigyor3><#vigyor3>

flashpointer
berenyimiki 😊 legfelso eu szerver

CkR
egyébként milyen néven vagy bent a játékban??

CkR
ha minden megvan akkor menj a kikötõbe Ash-hez, és ott válaszd a 'Whraz'-t..

CkR
Mindent feltettél rá? (árbóc, fegyverek, töltény, kaja a legénységnek)

CkR
Milyen vak csaj???<#wow1><#wow1><#wow1>

flashpointer
hogy a fenebe lehet hajozni nem jövök ra pedig epitettem egyet o.O

Smicy2
ez az a vak csaj? <#idiota>

Charade GTti

Ez nekem túl meseszerû 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ui: éppen ezért nem is próbálom ki

Az a bajom nekem ezekkel az mmokkal, fõleg az ilyen félig meddig "free" fajtákkal, hogy legitként egy idõ után nem lehet velük normálian játszani, mert a botterek és társaik elkurják az egész játékot.(bár lehet hogy csak sokat silkroadoztam, és azóta csak belelátom az összes többibe<#idiota>)

CkR
de nem sokáig..ma reggel épp emiatt állították le a szerver..
és a hackershield sem aktív még..

BOT van már hozzá <#banplz><#banplz><#banplz>

CkR
mi volt a probléma vele?

na nekem ez nagyon nem jött be...

CkR
INFO:
Az összes szerver újra online!

CkR
INFO:
A szerverek jelenleg nem elérhetõk!! (valószínûleg karbantartás miatt)

CkR
Egy újabb infó:

Minden szerver kisebb laggal küszködik (az európai a legkisebbel <#vigyor2>), mivel az értesülések szerint ILYEN szintû rohamozásra nem készíültek fel a szerverek, de ígéretük szerint pár nap múlva a laggot teljesen megszüntetik.

szedemmmmisss!

CkR
Egy újabb érdekesség..PVP a Floresia-ban..horgászbottal <#idiota><#idiota><#idiota>:

PvP horgászbottal

inkább lettem volna Aragoza De la Huja , és sok lánytársamnak tetszett volna az ötlet , de ez nemteccik , inkább sims

CkR
és egyébként is elég egyszer írni..<#gonosz3>

Benny04
én is amúgy xDXD

CkR
loool o.O

Azt hittem Csacska Angyal MMO ( ott hívják így a fõszereplõt ) , most már nem is érdekel a játék...

CkR
a játékban ezen a néven találtok meg: exXxer

('O' billenytû lenyomásával elõ tudjátok hozni a barátlistát)

CkR
ha feljöttök, az európai szerverre gyertek, mert a többi kicsit laggol <#crazya><#crazya>

CkR
hogyaza..a szinezést megint el....tam <#idiota><#idiota><#idiota>

CkR
én inkább a Fiesta Online-ra hasonlítanám megturbózva egy kis hajós kalanddal<#vigyor3><#vigyor3>

Oldal 1 / 2Következő →