60
-
Majesty #60 Sziasztok!
Tegnap keztem el játszani a fiestával.Magyar guildok élnek még benne vagy játékosok?
-
Evetkemano #59 na megvan viszont lenne 1 kérdésem :) feltűnően lassú a harc...ez ilyen is marad?
-
Evetkemano #58 nekem nem tölti le azt a r...adt pachet :S -
#57 nah...bocs mindenkitől aki esetlegesen ide tévedt, és semmi ujdonságot nem talált ..ennek azon egyszerű oka volt h nyaraltam, és nem voltam gépközelben -> ergo nem tudtam semmit a forumba írnide mostmár ujra on-lájn vok -
#56 most néztem rá ide, egyből ez ugrott be, már akartam képet betenni, de gondoltam más már úgyis lelőtte a poént:D -
#55 A mai napra Jó játékot mindenkinek!..Sajna én egyéb ügyeim miatt most nem tok játszani -
#54 én még egyik closedban próbáltam ki a gamet elvittem vagy 10es szintig de elég is volt belőle -
#53 partok előtt végig ott van, hogy ne lehessen vízbe menni, átjáróknál(mellett), egy 10centis emelkedőn nem lehet átmenni a városban -
#52 milyen láthatatlan falak???? -
#51 Egyet gyülölök a jatekokban, a lathatatlan falakat. hat itt mindenhol az van! -
#50 Atreides, de kb soha nem játszottam még MMO-val, mert nem csipázom, szal túl sokat ezzel se fogom tolni :D -
#49 egyébként mi az neved a játékban? -
#48 egyre több magyarral találkozom a játékban...sőt már olyan magyarral is beszélgettem ingame, aki mind a 3 CB (closed beta)-t végignyomta...és azóta is játszik... -
#47 hát erre énis rájöttem :D -
#46 akkor az sux -
#45 a vicc h nem, adsl, de egy ideje már nem jön csak nagyon ritkán a normális előfizetett sebesség, és azt vettem észre h nagy viharoknál amikor az emberek állt kikapcsolják a gépet, meg éjjel viszont jön normálisan, szal túl sok embert köthettek 1 portra asszem :( -
#44 lool..akkor chello-s vagy -
#43 sztem a neten baszakszik, mostanában sok gond volt vele, majd ha lefekszik a sok gyökér a környéken akkor begyorsul :D -
#42 ez érdekes..elméletileg csak tényleg minimális lagnak szabadna lennie -
#41 énmeg laggolok mint a picsa :( -
#40 ja, mert idegbe vertem magam hogy nem tudok semmit és mindeki kinyir : D
de aztan ramtamadt egy hajo, s még szétlőtt megkerdeztem hogy tole hogy lehet loni, szoval mar az is megy : ) -
#39 csak most offline vagy -
#38 berenyimiki :) legfelso eu szerver -
#37 egyébként milyen néven vagy bent a játékban?? -
#36 ha minden megvan akkor menj a kikötőbe Ash-hez, és ott válaszd a 'Whraz'-t.. -
#35 Mindent feltettél rá? (árbóc, fegyverek, töltény, kaja a legénységnek) -
#34 Milyen vak csaj??? -
#33 hogy a fenebe lehet hajozni nem jövök ra pedig epitettem egyet o.O -
#32 ez az a vak csaj? -
Cat 02 #31 Ez nekem túl meseszerű :D -
kn00bis #30 ui: éppen ezért nem is próbálom ki -
kn00bis #29 Az a bajom nekem ezekkel az mmokkal, főleg az ilyen félig meddig "free" fajtákkal, hogy legitként egy idő után nem lehet velük normálian játszani, mert a botterek és társaik elkurják az egész játékot.(bár lehet hogy csak sokat silkroadoztam, és azóta csak belelátom az összes többibe) -
#28 de nem sokáig..ma reggel épp emiatt állították le a szerver..
és a hackershield sem aktív még.. -
kn00bis #27 BOT van már hozzá -
#26 mi volt a probléma vele? -
Hydroceph #25 na nekem ez nagyon nem jött be... -
#24 INFO:
Az összes szerver újra online! -
#23 INFO:
A szerverek jelenleg nem elérhetők!! (valószínűleg karbantartás miatt) -
#22 Egy újabb infó:
Minden szerver kisebb laggal küszködik (az európai a legkisebbel ), mivel az értesülések szerint ILYEN szintű rohamozásra nem készíültek fel a szerverek, de ígéretük szerint pár nap múlva a laggot teljesen megszüntetik. -
Hydroceph #21 szedemmmmisss!