54
Családon belüli erőszak
  • Pistike 007
    Rombolni:)
    De nem festem az ördögöt a falra...:)
    Vagyis már mindegy:D Amúgy mi késztetett arra hogy megnyitsd ezt a topikot? Viccen kívül:)
  • kocsisgabor9999
    Miért jönnének ide?
  • Pistike 007
    Mi lesz itt ha megjönnek a vérpistikék...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nenézddmeganevem:D
  • kocsisgabor9999
    Én azt mondom hogy aki megüti a feleségét ott kezdődik az egész! Az nem férfi aki egy nőt megüt hanem egy féreg! Legalábbis szerintem!
  • tigeroo
    ki írt még ilyet?
  • zyppy
    ezt most mire is írtátok?
  • tigeroo
    hejj a pia de meg tudja rontani az embereket...
    bár ahhoz is "jellem" kell hogy rászokjon a dolgozó...

mert a családon belüli erőszakot legtöbbször az ittas apukák követik el

"mutasd meg a macin hol fogott meg a csúnya bácsi"
  • kocsisgabor9999
    Hogy a szeme rohadna ki ez azért durva :S
  • stp4trick
    ez múltheti
  • kocsisgabor9999
    Ez még a héten történt ha jól emlékszem...
  • kocsisgabor9999
    Őrizetbe vett a rendőrség egy 16 éves lányt, 34 éves édesanyját és 20 éves barátját, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy megölték a lány apját - közölte az MTI-vel pénteken Vezendi Jánosné rendőr őrnagy, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője.

Elmondta: a rendelkezésre álló adatok alapján a 16 éves vámospércsi lány július 13-án hajnalban egy vasdarabbal és egy konyhakéssel olyan súlyosan bántalmazta 35 éves édesapját, hogy az sérüléseibe belehalt. A férfit a lány édesanyja és barátja segítségével elásták.
    Az előzetes igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a férfi halott volt, amikor elásták - tette hozzá.
    A sértett rokonai hiába keresték hozzátartozójukat az elmúlt napokban. Később felmerült bennük a gyanú, hogy hozzátartozójuk bűncselekmény áldozata lett. A három gyanúsított félve a rokonok haragjától, Debrecenbe utazott, s az időközben a rendőrséghez is eljutott információk alapján, csütörtökön előállították őket a rendőrök.
    A gyanúsítottak az eljárás során részletes beismerő vallomást tettek. Az anya elmondta, hogy elvált férjével továbbra is egy lakásban éltek, a volt férj italozó és agresszív magatartása miatt kapcsolatuk teljesen megromlott.
    A 16 éves lányt, 34 éves a édesanyját és a lány 20 éves barátját gyanúsítotti kihallgatásukat követően a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - közölte a rendőrségi szóvivő.
  • Gnome
    szerintemis minnél elöbb...ez nemmehet így tovább teis tudod!
  • Szeszmester
    Jelentsd fel!
  • kocsisgabor9999
    Sziasztok! Jól átnéztem van e ilyen téma de eléggé meglepődtem hogy nincs! Ezért nyitottam egyet! Jöhetnek a hozzászólások a megoldásról, sztorikról, tragédiákról...