854
  • DarkSector
    Dead Space-re is ezt mondták...
    :P
  • Prince23
    egyértelmű, h Halloweenkor jön ki. ez a lényeg. okt. 30 és nov 1 között. :DD
  • DarkSector
    IGEN!
    Csak 30.-án fog kijönni!!!
    Milyen 1 hónap?? Ennek jele sem volt, hogy előbb jönne. Végig október vége, illetve november eleje volt megjelölve.
  • kirol
    Amit írnak dec. 30-at azt látom, de az hülyeség, akkor tuti nem jön. Max. 2009-ben.
  • grebber
    Még odébb van a megjelenés!

Gamespy: December 30.
    IGN: December 30.
    Gamestats: December 30.

Szal ne mostanában várd.Lesz ebből 2009 is.
  • kirol
    Na eltelt 1 hónap az eredeti megjelenési dátumtól, de még mindig semmi.
    Nagyon jó.
  • kirol
    Micsoda összhang bakker:

GameStar:

"Silent Hill: Homecoming - Európában csak jövőre
    Amerikában már elrajtolt a legújabb Silent Hill epizód, az európai megjelenés azonban még várni kell.
    Gulius, 2008. október 14., 12:53
    Címkék: Silent hill, konami, horror, csúszás
    Kapcsolodó játékok: Silent Hill 5

Amerikában már megjelent a Silent Hill: Homecoming, és úgy volt, hogy Halloween-re megérkezik Európába is. A Konami bejelentése szerint azonban, ez mégsem következik be, és az európaui játékosoknak várniuk kell jövő februárig. Semmiféle hivatalos indoklás nincs, bár egyesek szerint a sokféle fordítás miatt kell csúsztatni a megjelenést. A késésnek talán lesz pár pozitív mellékhatása is, ugyanis a játék amerikában nem aratott osztatlana sikert, sőt elég kemény kritikákat kapott. Ez persze csak egy remény, de ha a készítőknek van még pár hónapnyi idejük, talán lesz idejük javítani a játékon. A Silet Hill egy igen húzós kis franchise, még akkor is ha az eredeti készítőknek sajnos már semmi közük az új epizódhoz. Talán ezért is kapott a játék amerikában 73% körüli értékeléseket..."

PC Guru:

"Kezd beigazolódni korábbi félelmem, ami persze nem oly nagy bölcsesség, hiszen ilyen tájban mindig megéljük az efféle híreket már évek óta – nevezetesen, hogy a zavarba ejtő kínálat láttán egyre több kiadó dönt úgy, hogy kimenti sikervárományos címét az év végi, ünnepi tolongásból.

A jelenlegi szitu ráadásul eléggé furcsa is, ugyanis egy olyan játékról van szó, amely már megjelent, legalábbis a nagy vízen túl, hiszen a Silent Hill: Homecoming már szeptember vége óta a boltok polcain hever az USA-ban (Xbox 360-ra és PS3-ra persze), és elég jó kritikákat is kapott, a Metacritic oldalán 73%-on áll az átlagértékelés. Európában Halloween ünnepére volt belőve a cucc, ami ugye a téma ismeretében jó választásnak tűnik – ám a Konami most bejelentette, hogy alaposan kitolja ezt a dátumot: 2009 februárjára.

A kiadó nem indokolta a döntését; miután egy befejezett játékról van szó, nem hinném, hogy további csiszolásokra van szükség, és ugye a fentiekből adódóan az angol nyelvre lokalizálás is kilőve, így marad a konkurencia elkerülése, mint lehetséges indok. Mindez ugye annak fényében is érdekes, hogy aki akarja és van rá lehetősége, beszerzi az amerikai piacról a cuccot, így igazán azokkal szúrt ki a japán cég, akik a hazai üzletekben szeretnék megvásárolni Alex Shepard hátborzongató kalandozását Csendesdombon."

Még jó, hogy full ellentétesen írnak. :D
  • kirol
    Én erről tudok:

"The latest entry into the Silent Hill franchise to be available later this month
    Konami Digital Entertainment has unveiled that Silent Hill: Homecoming, the first Silent Hill game developed for PS3 and Xbox 360, will hit the store shelves in North America on September 30th - the PC version of the game will be released in the same day. Silent Hill: Homecoming introduces another protagonist to the mythos with a story that follows Alex Shepherd, returning to his hometown of Shepherd's Glen to investigate the sudden disappearance of his brother."

Vagy:

"Silent Hill Homecoming for PC will not become available until later this month. Please stay tuned for more information.

Mike Dunkle
    Valve"

Ez most mit jelent amúgy akkor pontosan? Ebből jön a dec. 30???
  • grebber
    Már lentebb leírtam pár oldalon az van megjelenési dátumnak!
  • kirol
    Ez a dec. 30. honnan jött?
  • sorrow
    A Steam, US és EU megjelenés is dec. 30. ???
    Nem értem mi indokolja, hogy kihagyják a karácsonyi szezont, minden fejlesztő aki tudja most adja ki ünnepek előtt.
  • kirol
    Hát a konzol verzió nem izgat.
    A PC-s meg remélem e hónap végén már megvásárolható lesz a Steam-en!
  • grebber
    Európába csak jövőre jön a Silent Hill: Homecoming

A Konami ugyanis bejelentette: Európában csak a jövő év februárjában fog megjelenni a játék, s még csak azt sem árulták el, hogy miért lesz ez így. Mindenesetre az európai rajongóknak ez nem jó hír, mármint azoknak, akik nem kollégámhoz hasonlóképpen jártak el. A tesztünk egyébként már elkészült az új Silent Hillről, s elégedetten tettük le a kontrollereket - erre a játékra bizony megéri várni!

info: Gamekapocs
  • DarkSector
    Hol?
  • kirol
    A soundtrack elérhető már valahol?
  • dante3
    Francba, pedig PS3-ra már kint van!
  • DarkSector
    a pezsgő mellé kapod ajándékba.
    monnyuk ünnepek között biztos nem jönnek ki játékok.
  • kirol
    Csesszék meg a dec. 30-at!
    Akkor már legyen dec. 31. Az még hihetőbb.
  • grebber
    Hirtelen ezeket a dátumokat találtam.(Volt olyan ahol mindig szeptember 30. van)

IGN: 2008 December 30
    Gamespy: 2008 Q4
    Gamestats: 2008 December 30
  • kirol
    Hát én abba se lennék biztos, mert nincs semmi fix dátuma. :(
  • DarkSector
    majd lehet lesz demoja, akkor azt ingyé tudom majd nézni...:P
  • ffxi
    szerk: X360 változat
  • zzeN
    grebber írta lejjebb h eltolták okt. végére
  • DarkSector
    háát arról értesültünk volna torrenten. :P
  • ffxi
    Amerikai polcokon NTSC-be? :/
  • kirol
    Remek kérdés!
  • Jano
    :D
  • DarkSector
    Hol van már az a kurva játék??????
  • kirol
    Reméljük jó lesz! :)

Csak derülne már ki, hogy mikor lesz fent a Steam-en!
  • Prince23
    Cikk! 8.5/10
  • DarkSector
    Egyetértek.

Én eddig eggyikkel sem álltam hadilábon.
    Még Alone 5 irányítása sem tűnt bonyolultnak, de valszeg mert én túlélő horror-okon nőttem fel.

nem fps meg hasonló 2-3 gombos játékokon.
  • grebber
    Nekem azzal semmi gondom nem volt 30 perc alatt lazán meglehetett szokni!
  • kirol
    Nekem se nagyon. AitD5 na az szar. Az rögtön feltűnt.
  • sorrow
    Néha tényleg átvette a kamerakezelést a program és "nézd a hátam" nézet helyett előlről vett a kamera, így néha sikerült belefutni meglepő dolgokba. (bár erre is volt külön bill. parancs)
  • DarkSector
    Érdekes nekem nem tűnt fel, hogy szar lenne a kamera....
  • Seth
    Az eddigi részekben is szar volt a kamerakezelés,megszoktuk volna ezt is :)
  • ffxi
    A kamerekezelés fontos. Remélem sikerül megoldaniuk a próblémát.
  • grebber
    Na eltolták hónap végére a megjelenést pc-re!

Silent Hill: Homecoming - Késésben a PC-s verzió.

Mint ahogyan az augusztus 20-án kiderült, a Silent Hill sorozat legújabb, Homecoming alcímet viselő epizódja PC-re is megérkezik majd. Ennek az érkezésnek 2 napja kellett volna megtörténnie, azonban ahogyan azt ma bejelentették, a játék PC-s verziójának kisebb problémái miatt kénytelenek voltak elhalasztani annak megjelenését a hónap végére.

A probléma egyébként az alkotás kamerarendszerét érintette.

Forrás: Shacknews

info: Cybergen
  • Seth
    Nem, ez ide még jobb lenne mint a jelenlegi ^^
  • Prince23
    Warez bannernak jó lesz e? ha igen, akkor vki szóljon a bannermeisztrónak... warez felirat stb