65
SMC router beállítás
  • baaka
    Sziasztok!Ma vettem egy smc wbr14 g2 vezeték nélküli router.És már egy órája gyötröm magam de nem tudom felinstallálni egyáltalán a drivert!Rossz sorrendbe kötöttem volna össze a routert a modemmel vagy mi lehet a baj??A netem kábelos(pr-telecomos)!!Amikor rámegyek a driver telepítésre aztán kiírja angolul hogy cable egy ideig tölt aztán meg hogy valami nem jó az ip-vel és reseteljem a router majd 30 mp múlva indítsam újra(ezt vettem ki az angol szövegből)!!
  • Hay #24
    Közben megoldottam :-)
  • T0tTi
    tudom nem szorosan idekapcsolódó dolog,de vmennyire aktuális a dolog.
    --------------------------------------------------------------------
    Egy kis segítségre lenne szükségem.Egyik ismerősömnek otthon van egy pc-je,laptopja és egy cisco linksys wrt54gl-eu routerja.a pc utp kábelen keresztül van rákötve a routerre és müxik is,ha laptopot kötöm rá utp kábellel az is jó.De a wifi-t nem tudom beállítani.a probléma nagy valószínűséggel az hogy mielőtt újra telepítették a laptopot be volt állítva normálisan a router,csak nem tudom hogyan lehet belenézni a wifi beállításokba,mert aztán utána könnyű összehangolni a laptoppal.szval nem nagyon értek az ilyesmihez,mert cisco-ból még nem tartok ott.
    itt is egy link a routerről >>> http://www.linksys.hu/product_info.php?cPath=8_10&products_id=401&PHPSESSID=27d21c28c7a4cb59cba1cc3c8c6b855a

Előre is köszönöm a segítséget!!
  • Pocok145
    Hello lenne 1kérdésem.
    Nekem most a gépbe van egy Smc 2.4Ghz 11mbps wireless pci kártya és most tennék össze új gépet és nekem 10m kábel van vlmi kis antenához kapcsolodik a net de nem tudom h ki szedjem a kábelt a pci kártyából nem vok benne biztos h vissza tudnám tenni.
  • Hay #21
    Hi!
    1.04 Bitcomet, Win Xp prof. 2002, 3-as szervízcsomag és SMC-7004 VBR router van. Sajna passzív módban vok, hogy lehetnék aktívban? Win tűzfalán engedélyezve van a bitcomet. Routeren mit kell állítani?
    Kösz
  • szimida
    Helló!Lenne egy komoly problémám, ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!SMC7004vbl routerem van és eddig 2 gép ment rajta gond nélkül.Néhány napja hozzádugtam egy laptopot is, azonnal működött.De tegnap este minden előjel nélkül az egyik asztali gépen megszakadt a net.Próbáltam rebootolni az smcadminban, szétszedni és újra összerakni, gépeket újraindítgatni.Néhányszor pár másodpercre visszajött, de utána egyből meghalt.3 gépen semmiképp se működött egyszerre azóta.Így most csak egy gépen működik, amit nem értek, mert vagy mindegyiken vagy egyiken se, azt hittem csak ez a 2 lehetőség van.Új routert kell vennem?Remélem van más megoldás is, valki légyszi segítsen. :(
  • Alwares
    Hát nekem még semmi gond nem volt vele, pedig általában megy rajta 2 gép, meg egy Xbox360 is. Nagyon elégedett vagyok vele. Bár én még csak tavaly ősszel vettem.
  • alfi22
    Halihó mindenkinek! Nemrég vásároltam egy SMC BR14UP típusú router-t. A leírások alapján nem tudom sehogyan bekonfigurálni és neten se találok hozzá hasznos információt! e-mail címem: [email protected] Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném! Előre is köszönöm! További szép napot!
  • Hegi90
    SMC routerünk van kb 2-3 éve utobbi 1 évben 4 gép folyamatosan rajta volt, semmi probléma nincs vele, konfig is egyszerű volt (neten talált leírás alapján :D). De ez a probléma sztem tényleg egy pro hatáskörébe tartozik :|
  • gordon 24
    Igaz! Sorry!
  • Tinman #15
    Ja az SMC router meg egy kalap xar.
    Linksys, Dlink ha már nem telik normális routerre.
  • Tinman #14
    Oké persze szívesen segítek, hiszen hosszú évek óta ezzel foglalkozok.
    Telefonszámom is megadom, hogy péntek este nehogy unatkozzak... ^^

Bmeg, amit ide leírtál, -és eszerint nem tudod megoldani- az egy olyan feladat sorozat amihez, nem árt egy IT-s. Ezt pénzért szokták megcsinálni.
    Amúgy nem 1 teleházba csináltam már ennél sokkal kacifántosabbat is, de pont az összes ilyen volt... mind ingyen akarta. Nem szeretlek benneteket csúnya lejmoló banda
  • [HUN]FaTaL
    Cisco persze 20x annyit fizetni ugyanazért:D
  • [HUN]FaTaL
    Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak SMC routerekkel, itthon is az van, apámnak is meg a cégnél is és soha semmi probléma nem volt velük. Gigabyte az egy fos, barátnőmnek az van:/
  • Nuki
    Nekem Belkin van, azzal sincs bajom ^^
  • tommyg
    hogy fagy le egy router?? nekem is smc van és nem volt még vele gond 3 év alatt
  • HápHáp
    *router
  • bon
    Az SMC routerekről csak negatív tapasztalataim vannak, mert mindig lefagy. Inkább Linksys vagy Cisco ajánlott.
    A gépek összehozása egyszerű, a router dhcp-n kersztül bármennyi gépnek adja a netet, csak bedugod a gépekbe a kábelt és a hálókártyánál automatikusra állítod a ip-t dns-t meg a társait.
  • kulabácsi
    dettó, nekem is mindig lefagy, 2 gép van rajta állandóan, a 3. csak néha, nem ajánlom senkinek h ilyet vegyen :D
  • gordon 24
    Nekem is smc rooterem van!! És nem akarok beszélni róla:DDD

Az hogy lefagy teljesen természetes:D nekem 3 gép van rajta és ezeket sem birja.. Nem csodálkoznék ha nem birna 8-al...

Ez egy kalap szar kb... Vegyél normálisat..

Én is jó nagy baromságot csináltam ezzel.. Türelmetlen voltam (Vasárnap kellett!) Az electro world meg ilyet árult.. Szopás.
  • Nuki
    Ha nem állítasz semmit az SMC routeren, akkor tud úgy működni mint egy egyszerű elosztó. Én így üzemeltetek itthon wi-fi-t.

Amúgy utálom az SMC routert, mert barátnőmnek is ilyen van és sosem sikerült beállítanom rajta az ő internetjét :(
  • Petka
    Te vagy a rendszergazda, neked tudnod kéne.
  • LaszloLedzenyi
    keress meg egy rendszergarázdát pár ezer forintért megcsinálja
  • edios
  • namlak1986
    Sziasztok! Egy komoly segítséget kérnék, akár itt a fórumon keresztül, vagy akár msn-en is!
    A feladat pedig a következő lenne. Segíteni kéne egy SMC VBR7004 beállításában, ami persze kapcsolódik egy Switch-el is. Tehát ezt a kettőt kéne összehangolni plusszba még 8 géppel.
    Röviden annyi a Switch-ről: 8 PORT-os, REPOTEC RP-1708 K típusú, 10/100-as.
    A Router pedig adott: SMC VBR7004.
    Tehát ez egy e-Magyarország Pont helyiség és be van tuszkolva ide 7 gép, ami közül az egyik persze a Server. A 8.-ik gép pedig egy másik épületben van.
    Hogy lehet ezeket összhangba hozni, mindenféle beállítással együtt?
    Jah és néha van olyan, hogy: lefagy az egész internet (szerintem a Router miatt) és olyankor újra kell indítani (220V-ból kihúz, majd visszadug és mükszik tovább egy ideig).
    Még valami: van egy fénymásoló is még, amit szintén a SERVEREN, meg a routeren keresztül valahogy bekéne normálisan konfigurálni, hogy lássa minden gép.
    Segítsetek légyszives!
    ui.: msn-en is elérhető vagyok, ha lényeges.