19
E.L.I.T.E. Corp. (2008. 07.03.)
  • Heuro #19
    Ezt én is beszoptam ... egy másik áruházlácban 1.990,-ért
    Néztem a doboz feliratát ... aztán az árát, és megvettem.
    Igen rossz döntés volt.
    A harc, azzal a tolatós, forgolódós módszerrel, több mint elviselhetetlen.
    És nagyon alacsonyszintű.
    Az egész az arénában kezdődik egyébként?
    Mert csak ott tudom kezdeni, lövöm (ha tudom) a többi quadot, de mikor lemegy az egyik élete nullára, bedob egy következőt ... semmi info, hogy még hány lesz, mennyi ideig kell szenvedni itt ...nna nekem ehhez nincs türelmem.

    Olvasom, hogy van aki a visszavitelen gondolkodik.
    Nem rossz ötlet ... én csak annyit mondtam magamnak:
    - Nabazz, te sem veszel többet sevenm játékot, az is biztos.
  • dvdrw111
    #18
    ja igazad van, szerintem probáld meg visszavinniazt hogy nem veszik vissza akk irj levelet a fejlesztő cégnek, csak ennyi ötletem van.Sok szerencsét!!!
  • lammaer
    #17
    "hulyenemvagyok bolt" -- mediamarkt... vagy nem is, most jovok ra, a fukarjoban (europark saturn) volt.
    Igazsag szerint a magzar kiadon vernem le a nagz lovét :) a bolt nem tehet róla...
  • dvdrw111
    #16
    Hol vetted?
  • lammaer
    #15
    Ha mar felhoztad.
    Nem voltam hulye, ezert elmentem a hulyenemvagyok boltba. Autoradiokat neztem, de ha mar ott voltam korbeszaladtam es a kezembe kerult 2K-ert ez.
    Mivel sehol nem talaltam - ki fog mindjart derulni miert is - rola infot, kiveve egy-ket orosz oldalt, fogtam azt megvettem.

    Ha olyan lenne mint a hard truck, tuti lenne, de nem olyan.
    Igazsag szerint egy felkesz jatek az egesz: ami jol ki van dolgozva, az az autok, meg a 3 fele varos kinezete ahol lehet vasarolni meg kuldeteseket felvenni (nekem bejon ez a monumentalis orosz stilus).

    Ja meg a storyline (ami alatt nincsen hang, mert az osszes hangfajlt lecsereltek egy ures fajlra, gondolom azert mert eredetileg orosz narrator lehetett) egy erdekes, jol megrajzolt kepregeny stilusban vezet vegig egy torteneten - maga a story nem nagy durr, de stilusosan van eloadva (ha lenne alatta hang...).

    Na ennyi a pozitivum. Ami negativ:
    van egy negyzetracsos terkep, minden x. negyzetracs kozepen 3 fele varosbol egy. Az egyikben arut lehet venni/eladni, a masikban felszerelest, a harmadikban kocsikat. A menuk silanyak, osszecsapottak.

    A terep ahol autozni lehet szinten 3 vagy 4 fele lehet: amerikai sziklas, holdbeli sziklas, meg erdos. Kb olyan, mintha a texturakat csereltek volna le. Semmi olyasmi mint a Hard Truckban, hogy egyedi feeling. Namost, ha nincsen ut a varosok kozott, akkor ezen a sziklas terepen kell atvergodni. A baj az, hogy random a nagy sziklak koze vannak elszorva a foldon kicsi sziklak, amiket csak az utolso pillanatban lehet eszrevenni - akarmilyen kicsik is, a jarmuvek megpattannak rajtuk, felakadnak, latvanyosan forogva ossze vissza repulnek es kinosan hosszu ido amig megint iranyithatova valnak. Szoval kinszenvedes.

    Harc: sajnos a kamera nem forgathato, csak elore tudunk loni. Emiatt ugy lehet rendesen harcolni, ha megjelenik az ellen akkor elkezdunk tolatni - igy a latoterben tartva lehet rajuk loni. Nem lehet ugy korozni mint a Hard Truckban, ha meg elore megyunk csataban akkor allandoan tulfutunk az ellensegen es ezert nem tudunk rajuk loni.

    Felszereles:
    Primitivebb mint az apocban. Minden auton van x. hely, erre barmilyen fegyver felmegy. A megveheto felszereleseket barmilyen kocsira feltehetjuk - nincs olyan jellegu felszerelesi kepernyo mint az aopcban.

    Autok:
    Grafikailag jol neznek ki, DE: abban a pillanatban hogy megveszunk egy nagyobb/erosebb autot, hirtelen az osszes ellenfel is nagyobb es erosebb autoval jon. Mindenhol. Igy hiaba a tobb HP es erosebb sebzes, ugyanott vagyunk. Sot: a dragabb autok javitasa tobbe kerul, tehat meg rosszabbul is jovunk ki mintha maradnank a kezdo quadnal. Ez nagyon gaz.

    Csapat: hirdetik hogy van squad based combat. Ez ugy nez ki, hogyha veszunk egy uj kocsit es nem adjuk el, akkor az kovetni fog bennunket. Van tan 4 parancs, ezeket ki lehetne adni. De mivel az akcio gyorsan lemegy, radasul a kovetonk siman elakad a tereptargyakban es akkor szepen lemarad, es ha akarjuk hogy kovessen akkor vissza kell mennunk erte. Tehat ertelmetlen es hasznalhatatlan.
    A doboz hatoldalan harcaszati terkepet emlegetnek, ilyen nincs.

    Teljes gazdasagi szimulacio: na ez kb annyi, hogy vannak varosok ahol lehet arukat venni (benzin, metal) amit el lehet vinni mas varosokba es eladni. Mivel alig lehet profitot termelni, mert utazni nehezkes a jatekban (kovek, emlekszunk), a rakter kicsi, a tavolsagok nagyok, egy 10 masodperces arenaval tobbet lehet termelni. Nem is probaltam ki :)

    No, ezek utan ertheto miert nincs errol a jatekrol meg screenshot se a neten. Felkesz, az autok es varosok modelljen kivul az egeszrol leri az osszecsapottsag es fercmunka, amit meg a dobozra irnak egyszeruen hazugsag volt. Tanulsag: nemcsak a nagy kiadok tudnak marketingelni, de a kicsik is.

    Azon gondolkodom, vajon egy jatekot vissza lehet vinni hogy nem az van benne amit a dobozra irtak?


  • dvdrw111
    #14
    szerintem ez egy nagyjojáték lenne ha nem lenne a Hard Truck Apocalypse-rol koppintva.Szerintem maga a játék jo csak nincsenek rola képek mármint a googleban én nem találtam, nincsenek kódok,nincsenek videok rola.Szoval én ezt most nem értem.
  • lammaer
    #13
    talált vki torrentet hozzá? A bevált helyeimen semmi...
  • lammaer
    #12
    Hé, a hard truck apoc az tök jó. Meg nézem énis ezt a gamet :)
  • riostomi
    #11
    ja én is kipróbálnám de nem látok hozzá torrentet
  • Bulykin
    #10
    tetszetős game, kipróbáljuk^^
  • Doog
    #9
    Igaz :l
  • JohnnySmith
    #8
    category: racing / arcade ?
    Amúgy ez inkább a Hard Truck: Apocalypse -ra hajaz...
  • Doog
    #7
    Na még egy oldal és pár kép. :)
  • Doog
    #6
    Azokat kerestem meg még keresek is.
  • dronkZero
    #5
    Annyira nem is gáz.

    http://www.ndgames.ru/catalogue/?elitecorp
  • dronkZero
    #4
    Alapötlet nem is rossz.
    Csak gyanúsan noname, attól tartok, hogy irtózatosan gagyi...
    Keresek képt...
  • pinnacle
    #3
    képek
  • karajjj
    #2
    valami kép belőle esetleg?
  • Doog
    #1
    Hello!

    Megjelent a játék. :)

    Egy kép:



    Az E.L.I.T.E. Corp. az a játék, melyben Mad Max kereszteződik a Privateerrel. Egy elszigetelt, diktatórikus társadalom világot átölelő története, ahol a vezetés egyet jelent az üzlettel, és a legerősebb törvény a végső cél. Legyél kereskedő, utcai harcos vagy akár kalóz – gyorsan vágj bele! Vezess keményen, és hordj magaddal nehéz fegyvereket: ez a Equilibris bolygó E.L.I.T.E. Corp.-jának jelmondata.

    További információkat még keresek.
    Ha esetleg valaki próbálta, ide írhat. :)