212
Klánháború
-
#52 Már meg is van az a fránya nehéz lovas is, végre. -
#51 Most végre tudok majd támadni, most kezdtem el építeni a kovácsműhely utolsó szintjét, hála a jónak. -
tbundy #50 eh, azt gondoltam olyan, mint traviban... köszi az infót.
-
rans #49 mindegy mennyivel kémkedsz, azt észre fogja venni, kap róla jelentést, meg az út közben is látja hogy támadás érkezik felé. Azt nem tudja mik vannak a csapatban. -
rans #48 Én a k56on vagyok v2ben. Ugynaezzel a névvel. -
tbundy #47 mennyi kémmel kell kémlelni, h a védő ne vegye észre a kémlelést?(persze ha van kémje a falujában) -
#46 Én mostanában mással játszom: www.secondorb.com
Ha esetleg valakit érdekel, tudom nektek is ajánlani.
Itt is várost kell építeni, de bárhova bármit építhetsz, és megnézheted mások városát is. Plusz egy csomó extra, ami a klánháborúban a travianban, a honfoglalóban, a simcityben, a secondlifeban, meg a hasonló játékokban van. -
#45 de, csak a topig halt meg :D
Amúgy mostanába elég sokat játszok vele :o tökjóa.
Melyik kontinensen vagytok? Nincs valaki K74-ről? -
rans #44 Senki se játszik már vagy mi?:d -
Grenzjager #43 jaj de szép, még a Felvidékről is reggeltek. Aki tudja üssön be hozzá a nevembe is.
Játékos: FUCK OF MAGYAR
Célállomás: SLOVAKIA Reich.dead HUNGARIA (472|481) K44 -
bajsz #42 Nem lehet 2 klánban.Csak 1ben. -
rans #41 Ha valaki bent van egy klánban. és azt az embert meghívom a sajátomba, akkor mi történik? Kipróbáltam, mármint van egy klánom, és rámentem egy olyan emberre aki egy másik klánban van. meghívtam, és a rendszer nem írta hogy nem lehet meghívni.utána visszavontam a meghívást, mert ugye csak kiváncsi voltam mi történik. Tehát? akkor egy ember két klánban is lehet egyszerre? -
rans #40 http://www.klanhaboru.hu/rules.php?rule=2 itt az egyes és kettes pont, szal nem lehet azt, hogy neked két falud legyen. -
aadam #39 nekem az lenne a kérdésem hogyha 1 IP cimröl több játékos is játszik akkor bannolják öket?mert 1-2 játéknál ugy hallottam igy van,és nem akarom banoltani magam de jo lenne két külön falu.elöre is köszi a segitséget. -
#38 Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen játék leköt, de azért fel szoktam nézni, fejlesztgetni :) -
Grenzjager #37 bereggeltem én is, próba szerencse -
rans #36 én is játszottam travianon de abbahagytam, ott is kezdő voltam, és ez jobban tetszik. Gyorsabb a fejlődés -
marci9507 #35 Hát én remélem ennek nem lesz vége,mert nagyon jó játék.Mármint ugy értem hogy pl ujra indulna egy szerver mint a travianon,hogy jönnek a natarok.Olyan szar voltt ott ujrakezdeni. -
rans #34 nem rossz játék, bár nem tudom hol lesz ennek a vége vagy ilyesmi:D -
andromed #33 Nekem a kardforgatóból meg íjászból van a legtöbb mert azok nagyon jól védekeznek, a lándzsás arra jó hogy sokat fosztogassak, a bárdosból nincs valami sok, mert nem tud védekezni, és támadni úgyse szoktam -
marci9507 #32 Nah ezt nem tudtam.Nekem még nem kellett védekeznem ,mert viszonylag erős a gyalogságom,a lovas katonáimat kell képeznem mostmár.Akkor mondom egy gyenge falunak,hogy támadjon meg:D -
andromed #31 hogyha a lovag védekezik, mert jön a támadó akkor 8%ot is ugorhat -
marci9507 #30 Szerintem nem.De a súgóba szerintem a válasz le van írva. -
aati91 #29 Egyépként írja, hogy saját címert is lehet szerezni, de prémium fiókot kell hozzá szerezni. Azt nem lehet valahogy INGYEN kapni (saját címert)? -
aati91 #28 Aha értem kössz!
-
marci9507 #27 Igen itt a támadás egynlő a fosztással.A lovga szerezhet fegyvert csak.Minden nap 3%-al nő valamilyen érték,és ha 100%-ra felment talál egy fegyvert. -
aati91 #26 Fegyvereket, hogy lehet szerezni?
-
aati91 #25 Egyépként itt a támadás = a fosztogatással?
Vagy itt, hogy lehet fosztogatni? -
aati91 #24 De azokon kívül:D -
marci9507 #23 Ikariam :P -
#22 pl.: Travian... -
aati91 #21 Tudnátok nekem mondani pár ilyen klánháborúhoz hasonló játékot? -
marci9507 #20 Ha eléred az 500 pontot akkor 7 napig ingyenesen igényelhetsz.De igen pénzbe kerül. -
#19 Igen.
Miért, szerinted mibe? -
aati91 #18 A prémium pont (amivel egyszerre több épületet is tudsz építeni) azt írja, hogy "megvásárlása" az igazi pénzbe kerül? Vagy mibe?
-
marci9507 #17 Falut csak főnemessel tudsz elfoglalni,akit az akadémiában elég sok nyersiért lehet kifejleszteni:D.Ha nincs főnemesed,akkor a támadásra menj és akkor nyersit tudsz hozni a falvadnak. -
#16 Hm, azon gondolkozom, hogy csapatküldésnél mi a különbség a támadás, és az erősítés között?
Ha egy bónuszfalut szeretnék elfoglalni, akkor melyiket válasszam? -
#15 jah. Hát, én még nem vagyok ezen a szinten :D -
marci9507 #14 De ha rákattoltok a képre,kicsit tisztábban lehet látni. -
marci9507 #13 Az egységeimet ne lehet annyira látni,de szintek valamennyire láthatók.