3
-
SonicBoom #3 Jó lesz ez, az biztos. Én kifejezetten örülök, hogy új dolgokat próbálnak bevinni a játékmenetbe.
Egyébiránt akkor inkább ICO utánérzés, de ez sem állja meg igazán a helyét.
Az igéretek illetve a video szerint a csaj egy társ aki sosem áll az utunkba, külön gombbal használható, így pl. harc közben mint egy "fegyver" működik, ha meg elrontjuk valahol, checkpoint helyett ő ment meg minket.
Szerintem sokkal jobb lehet az élmény, ha nem a "LOADING LAST CHECKPIONT" feliratot kell tízszer végigbámulni.
DMC hogy jön ide? Épp hogy a hasonló tömeges harcok helyett az egy-az-egy elleni harcot erőltetik.
Várjuk! -
Hoz_Hun #2 Jó lesz ez a Prince of Persia. Half Life 2 utánérzet ezzel a csajjal aki kisérget bennünket. Mondjuk nekem bejön ez a kisérgető csaj dolog. Itt azt mondja az ürge, hogy azért nem halunk meg a játékban, hogy ne frusztráljon bennünket a dolog, hanem a csaj minduntalan megment. Hát nem tudom nekem az elég frusztráló lesz mikor a csaj tizedjére húz vissza peremre, mert ott szerencsétlenkedek + ő meg mindent megcsinál elsőre sose hibáz. Alyx legalább meghalhatott ha nem vigyáztunk rá, itt meg mi se halunk meg mert a csaj vigyáz ránk... változnak a korok hiába ezt is megértük. Na majd meglátjuk a játékot. -
#1 Prince of Persia egyre nagyobb csalódásnak ígérkezik számomra! :(
Mi ez? Inkább egy Devil May Cry mint egy prince of persia...
szörnyű